Autor |
Poruka |
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol: Nebitno
|
DrugsBunny je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kodrann je napisao/la: ›
DrugsBunny je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kodrann je napisao/la: ›
eh da, i ispravno je cajek i tamburaše stavljati u isti koš. kao i većinu punka, metala, rocka i sl. danas. sve je to jednako jeftino i bezvrijedno samo su nekom kose duže i hlače uže!
|
Ne bih se mogao viš složiti, genijalno rečeno.
|
ehh tako pametan a tek 17 imaš
ja kad sam tvojih godina bio kunio sam se u svoju metalnu braću!
|
A čuj, to što sam mlađi ne znači da moram podržavati primitivno-zadrte glazbene teorije. Kako god, zahvaljujem se na komplimentu. Znam što misliš kada spominješ "metalnu braću", činio sam nešto slično svojevremeno, ali onda sam mislim imao 13-14 godina. Sada znam da su to sve idiotarije.
|
a dobro, ja sam uvijek bio "late bloomer" haha |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
|
|
|
gum099 Ukupno postova: 115 Spol: Nebitno
|
Mladjo je napisao/la: ›
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b4DAJHuVECg[/youtube]
evo seljačine jedne primitivne, ništa nije bolji od onih cajki iz oksa, a vidi neko smeće mu je dalo i da napuni lisinski. majku im njihovu!
|
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=612ZAd0bNQQ[/youtube]
nema razlike (smajlić koji se valja po podu)
on topic:
bez obzira na sto puta viđene bendove, gužve na šankovima, ukapljeni znoj i predgrupe koje sviraju jedne te iste stvari, falit će mi dani piva. ipak je to bilo desetak dana svirke i piva... |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Sramota za ovaj grad i Pivovaru!! Ne znam što bih rekla...osim...tamburice?? Haha, koji je ovo vic! Šta, 'oće tamo bit babci od 50 godina pa nadalje...jest čvarke i igrat se igara iz djetinjstva??
Poanta ''Jeseni uz Osječko'', uništena je i vodi se kao nestala. U što se jedna od naših najpoznatijih manifestacija pretvorila, sramota, ništa drugo!
To je kao da npr. na jednom velikom kirbaju imaš sve moguće vrtaljke, ringišpile i ona čudesa što budu u Tvrđi za Sv. Antuna...a onda jedne godine da postave samo glupe štandove i to je to...ma totalnu su glupost napravili...
Samo će navući još lošije kritike i obrukat se sam' tako! |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
Stella1989 je napisao/la: ›
To je kao da npr. na jednom velikom kirbaju imaš sve moguće vrtaljke, ringišpile i ona čudesa što budu u Tvrđi za Sv. Antuna...a onda jedne godine da postave samo glupe štandove i to je to...
|
nema ljepše usporedbe... |
|
|
kapetan Ukupno postova: 50 Spol: Muško
|
Sramota za ovaj grad i Pivovaru!! Ne znam što bih rekla...osim...tamburice?? Haha, koji je ovo vic! Šta, 'oće tamo bit babci od 50 godina pa nadalje...jest čvarke i igrat se igara iz djetinjstva?
|
Ma kakvi starkelje, jel netko od vas koji toliko pljujete po tome bio u šatoru s tamburicama oko ponoći?! Doma ili u autu sigurno neću slušati tamburice al su dušu dale za uništit jetru i zabavit se s društvom, pravi mali svatovi
Kad mi je do umjetnosti slušam Gibonnija, kad mi je do zajebancije poslušat ću Nigrutina...zašto biti ograničen na jednu vrstu glazbe a prezirati sve ostalo? |
|
|
|
|
|
Tiger Ukupno postova: 52 Spol: Nebitno
|
Ni rakijada u Pranjanima se neće moći mjeriti s ovim spektaklom. Bravo pivovara, odličan potez. Stavite još šunke sušit po banderama na potezu od katedrale do šatora, da upotpuni atmosferu. |
|
|
|
|
|
danielko Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
|
|
|
DARCHO
Ukupno postova: 242 Lokacija: citybosutsko Spol: Muško
|
Tiger je napisao/la: ›
Ni rakijada u Pranjanima se neće moći mjeriti s ovim spektaklom. Bravo pivovara, odličan potez. Stavite još šunke sušit po banderama na potezu od katedrale do šatora, da upotpuni atmosferu.
|
ahahahahahah...jebeno ,jebeno...
još nek nabave razglas i auto i nek ide gradom i nek tutnji iz auta :
...i staro i mlado..svi,svi ,svi u šator kolorado !! |
|
_________________ tko pita,taj ne skita..oš,neš bangladeš ! http://www.youtube.com/watch?v=z-Wgb_gh8Ps&feature=player_embedded |
|
|
|
cohors Ukupno postova: 205 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
exHOP3on je napisao/la ( Pogledaj post): ›
To je kao da npr. na jednom velikom kirbaju imaš sve moguće vrtaljke, ringišpile i ona čudesa što budu u Tvrđi za Sv. Antuna...a onda jedne godine da postave samo glupe štandove i to je to...
|
nema ljepše usporedbe...
|
baš je ubola |
|
_________________ www.kohorta.net |
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
cane je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Na oktoberfestu svira bavrska tradicionalna glazba. Malo odsviraju neke rock i pop obrade na tim instrumentima i prodaju mrtvi ladni 6 miliona litara piva. Da li su i oni seljačini i primitivci!?
|
Ta nisu, oni su Evropa!
Može li ovaj mali forum podnijeti toliko primitivizma? |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
...strašno...dao Bog da vam nikada ništa više ne organizirali.....
..jaoooooo nema dana piva...sramota...!!!!.....
...jaoooooooo dani piva sa tamburašima.....fuj,fuj sramota...!!!!
.....pola ljudi ovdje ne zna jel bi pišalo ili sralo...glavno da se sere po svemu....
................
99% ovih što seru po tamburašima će bit tamo...valjat se pijano i govorit kako im je super bilo.....a znam to iz iskustva......
...svi pljuju po tamburama i tamburašima.....a onda kada se nađu negdje gdje se svira ista glazba kere se i zayebavaju,oanko pijani se vješaju tamburašima oko vrata i najveći domet im je kad procavtu jabuke i sve je ona meni.....
................
ako ih i bude, dao Bog pa vam slijedeće dane piva organizirao Borbaš uz Seku Aleksić, Cecu i Medu Brundu.. |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
snowblind je napisao/la: ›
bazooka_joe je napisao/la: ›
Jedino me živcira to inzistiranje i prodavanje slogana 'prvo hrvatsko pivo'. Koje? Osječko? Od kada? Od 50-tih godina 20. stoljeća od kada se tako zove? Ne kužim...
|
Proguglaj malo i vidjet ćeš od kada postoji proizvodnja piva u Osijeku.
|
Ajde da ti prevedem ono što sam napisao: 'Osječko pivo', kao brend, sigurno nije najstarije hrvatsko pivo. Da je u osijeku (i okolici) najstarija tradicija proizvodnje piva u hrvatskoj to da, ali da je upravo ova pivovara proizvodila kontinuirano pivo od 1697. - to baš i nema nekakvog povijesnog uporišta.
Gugl kaže ovo: http://www.matica.hr/HRRevija/revija032.nsf/AllWebDocs/skenderovic |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
DrugsBunny
Ukupno postova: 91 Spol: Muško
|
Sramota za ovaj grad i Pivovaru!! Ne znam što bih rekla...osim...tamburice?? Haha, koji je ovo vic! Šta, 'oće tamo bit babci od 50 godina pa nadalje...jest čvarke i igrat se igara iz djetinjstva??
|
Samo će navući još lošije kritike i obrukat se sam' tako!
|
Evo još jedne nadasve urbane i alternativne osobe koja ne razumije (a niti se ne trudi razumijeti) nešto što nije njeno, već tuđe.
Još jednom, ne razumijem po čemu je rock stage toliko bolji od tamburica, većina koja sluša jedno više manje ne voli drugo, ali na ovom topicu nisam vidio niti jedan post(osim moga) kojemu je više manje svejedno/drago što kojekakvi propali bendovi neće svirati više.
Jedino što bi trebalo biti žalosno je smanjenje programa, ali da pljujemo po nedostatku, e to tako već ne ide.
Ako se svi smatraju toliko izvrsnim organizatorima, menadžerima, ekonomistima ili čime već slobodno sami organizirajte svoj neki festival pa da vas vidimo.
Btw Stella1989 je čak toliko urbana i alternativna da koristi izraz "brukati se", loše. |
|
|
|
|
|
esseker
Ukupno postova: 155 Lokacija: Osijek - Land Spol: Muško
|
@ Stella i slični, a što da i budu 50ogodišnjaci tamo u šatoru? Oni nemaju pravo zabaviti se? Za vašu informaciju, 50ogodišnjaci u Osijeku su vrlo aktivni, a neki od njih čak posjećuju i sve moguće velike i male rock koncerte koji se organiziraju u zemlji i okolici.
A što se druge stvari tiče o igrama i ringišpilu, draga moja Stella i dr., nađite mi jedan veliki pivski festival koji ne uključuje zabavu tog tipa. Prošećite malo iz svog "urbanog" dvorišta do ugla. Možda vam se svidi pogled. |
|
|
|
|
|
|
|