evo seljačine jedne primitivne, ništa nije bolji od onih cajki iz oksa, a vidi neko smeće mu je dalo i da napuni lisinski. majku im njihovu!
Mladjo je napisao/la: ›
Al je napunio a to ne može svatko.
evo seljačine jedne primitivne, ništa nije bolji od onih cajki iz oksa, a vidi neko smeće mu je dalo i da napuni lisinski. majku im njihovu!
a mora uvijek netko popast. ova stilska figura koju sam koristio inače se zove ironija
"Važno je zvati se Mladen!"
fred je napisao/la (Pogledaj post): ›
Ovako je to bilo ove godine u Karlovcu, na njihovim danima piva:
28.8. Klapa Intrade i Tomislav Bralić
29.8. Slavonske lole
30.8. Zabranjeno pušenje
31.8. Neda Ukraden
1.9. Severina
2.9. Colonia
3.9. Jasmin Stavros
4.9. Jelena Rozga
5.9. Jole
6.9. Maja Šuput
sačuvaj me bože takvih dana piva. ovo je ljudi samo potvrda da možemo svi skupa biti sretni što imamo tamburaške dane piva
Zadnja promjena: Mladjo; 29.09.2009. 23:02; ukupno mijenjano 1 put.
"Važno je zvati se Mladen!"
slazem se s jednim komentarom...ovakav program je za ljude od 50+ godina...gdje je nestao zivot...osjecka mladez svake godine zeljno ocekuje dane piva...i sad dobijemo na raspolaganje tamburice..tamburice i da jos tamburica...a u p***
fred je napisao/la: ›
Ovako je to bilo ove godine u Karlovcu, na njihovim danima piva:
28.8. Klapa Intrade i Tomislav Bralić
29.8. Slavonske lole
30.8. Zabranjeno pušenje
31.8. Neda Ukraden
1.9. Severina
2.9. Colonia
3.9. Jasmin Stavros
4.9. Jelena Rozga
5.9. Jole
6.9. Maja Šuput
sve u svemu podosta šunda, lakih nota, kiča i trećerazrednosti...
jeote ovo je najgori line-up ikad. jedino neda ukraden drži vodu. moja sućut onima koji su radili na tome kao zaštitari i sl. nije im lagano bilo...
i ne znam zašto ali bi prasnuo tu maju šuput, baš mi je sva neka vrckava
eh...rasprava akademska se razvila!
Osječka Pivovara, privatna firma čiji vlasnik prema svojim razmišljanjima, preferencijama i znanjima (sic!) sam donosi odluke - izuzev vjerojatno epizode s Bruketom i Žinićem, koja kao izuzetak ipak samo potvrđuje stanje stvari.
Dakle, gospodin (!?) Komak odlučijo da nećeju više u pivovari plaćati skupo "Jesen uz Osječko", nego da ćeju da više zaradiju sami oni još novaca i da napraviju Oktoberfest u Osijeku...
Ali da ne pretjeram, jer nije mi namjera nipošto isprdati čovjeka, pa svi smo mi taki kaki smo, jel...
Eto, velika forumska rasprava nepotrebno oko prilično jasne stvari.
Možda još ima vremena da preprave slogan, jer iskrenost razoružava i pobuđuje simpatije...(lol)
Dođite na Dane DOBROG (najboljeg crnog(op.a.)) HRTVATSKOG piva i VELIKI promašaj!
A jesi ga pretjerao, zbilja! Ajde mi reci jednu stvar, ti i svi ostali koji pljujete po očito svemu što se organizira u našem gradu, smatraš li se ti uopće Osječaninom, Slavoncem? Ako se osjećaš, onda odi u neku šupu i ne izlazi ili si plati vlak do Splita pa da te oni nauče kako je to kad je netko ponosan na svoje!
To je jedno. A drugo, pa zar ste vi svi slijepi? Osječka pivovara je poduzeće čije proizvode piju i stari i mladi i muški i ženski. Ove godine je već organizirana masa događaja koji su bili uvjetno rečeno namjenjeni mladima, evo zadnji je bio We love music s DJ Moralesom. Kažem uvjetno jer ne mogu više slušati to trkeljanje o tome kako su tambure za stare, a house, techno ili što već da je za mlade. Da se malo krećete više s pogledom usmjerenim naprijed, umjesto što parate oblake svojim dignutim nosevima, vidjeli biste da je publika na masi takvih događaja prilično izmiješana!
A što se tiče ukusa, razlikuju se naravno. Osobno paše mi sve, baš sve osim cajki, a hvala Bogu, naša lijepa tambura je daleko od tog melosa. Da me ne shvati netko krivo, tradicionalna istočna glazba mi isto tako paše. Da je tko od vas ikad bio na Danima piva u Zrenjaninu recimo, vidio bi da su i tamo tambure s konjskim zapregama glavna stvar.
Možda je dosadašnji događaj Jesen uz Osječko bio promašen koncepcijski jer to nije bio pravi pivski festival. Kako je i samo ime govorilo, to su bili "Jesenski" koncerti na kojima se opijalo "uz Osječko". Zapravo vrlo slabo kad se rezimira. A "Dani prvog hrvatskog piva" već sami po sebi zvuče moćno i siguran sam da će narednih godina ako se nastave, Osijek staviti uz bok pivskih festivala u regiji. Ne ću reći uz bok Oktoberfesta, ali ni to ne bi bilo pretjerano.
Nekad su Osijek zvali i malim Bečom i Frankfurtom na Dravi, a Gradski vrt opisivali su kao "mali Schonbrunn"... to spominjem tek toliko da "osječani" znaju po čemu opet pljuju
I još nešto... ajde sad iskreno priznajte, koliko vas koji seruckate je išlo i koliko će vas i dalje ići na besplatne rock koncerte, koncerte općenito, samo zato što su besplatni, a koliko zbog dobrog programa?
Najbolji su mi "mladi" koji sad pate za jesenima, a tamo su si donosili vlastito krš vino jer im je bilo isplativije naroljat se s par litara obojanog alkohola nego pojesti pivarsku kobasicu
Ovi dani piva kako se meni čini su napokon nešto ZA SVE koji se žele dobro zabaviti!
A jesi ga pretjerao, zbilja! Ajde mi reci jednu stvar, ti i svi ostali koji pljujete po očito svemu što se organizira u našem gradu, smatraš li se ti uopće Osječaninom, Slavoncem? Ako se osjećaš, onda odi u neku šupu i ne izlazi ili si plati vlak do Splita pa da te oni nauče kako je to kad je netko ponosan na svoje!
To je jedno. A drugo, pa zar ste vi svi slijepi? Osječka pivovara je poduzeće čije proizvode piju i stari i mladi i muški i ženski. Ove godine je već organizirana masa događaja koji su bili uvjetno rečeno namjenjeni mladima, evo zadnji je bio We love music s DJ Moralesom. Kažem uvjetno jer ne mogu više slušati to trkeljanje o tome kako su tambure za stare, a house, techno ili što već da je za mlade. Da se malo krećete više s pogledom usmjerenim naprijed, umjesto što parate oblake svojim dignutim nosevima, vidjeli biste da je publika na masi takvih događaja prilično izmiješana!
A što se tiče ukusa, razlikuju se naravno. Osobno paše mi sve, baš sve osim cajki, a hvala Bogu, naša lijepa tambura je daleko od tog melosa. Da me ne shvati netko krivo, tradicionalna istočna glazba mi isto tako paše. Da je tko od vas ikad bio na Danima piva u Zrenjaninu recimo, vidio bi da su i tamo tambure s konjskim zapregama glavna stvar.
Možda je dosadašnji događaj Jesen uz Osječko bio promašen koncepcijski jer to nije bio pravi pivski festival. Kako je i samo ime govorilo, to su bili "Jesenski" koncerti na kojima se opijalo "uz Osječko". Zapravo vrlo slabo kad se rezimira. A "Dani prvog hrvatskog piva" već sami po sebi zvuče moćno i siguran sam da će narednih godina ako se nastave, Osijek staviti uz bok pivskih festivala u regiji. Ne ću reći uz bok Oktoberfesta, ali ni to ne bi bilo pretjerano.
Nekad su Osijek zvali i malim Bečom i Frankfurtom na Dravi, a Gradski vrt opisivali su kao "mali Schonbrunn"... to spominjem tek toliko da "osječani" znaju po čemu opet pljuju
...doista su pravi osječani zapakirani u bananu kad se ovakovi "essekeri" predstavljaju kao pravi essekeri...
no sad zaozbiljno... Esekerski stav i govor nemaju ništa zajednički s načinom na koji se dotični mladi gospon(!?) izražavaju, a još manje s načinom na koji, sa svojih, ne baš mladih, 27 leta razmišljaju i zaključuju.
Gospon mladi, ak ste neinformirani, pa donosite ovakve sudove, budete još ufatili šanse za prikupiti informacije za prosudbu objektivniju, no ukoliko poznajete situaciju u Pivovari, koji je način poslovanja i kakva marketinška strategija se (ne)provodi, tada vaše pisanje mladi lega isprazno je, da ne dođem u napast upotrjebiti neku riječ teže kvalifikacije.
U Osječkoj pivovari riječ MARKETING nije nepoznat pojam. Nepoznato je značenje pojma. Toliko nepoznato da su Brand doktori u jednom trenutku pregovora oko redizajna, odnosno rebrandinga i repozicioniranja Osječkog ustali od stola namjeravajući napustiti sastanak iziritirani bezobraznim i neznalačkim uplitanjem u njihov posao...no hvala bogu istrajali su. Sada imamo modernu bocu, dobru etiketu i promociju, te kao najohrabrujući rezultat, super prodaju piva tijekom ljeta.
Marketinšku nužnost, odnosno IMPERATIV, u ovom trenutku za Osječku pivovaru predstavlja poentiranje novih uspješnih poteza jednim velikim, naglašavam VELIKIM eventom.
Jesen uz Osječko jest takav događaj, ne zato što ja tako mislim nego jer su rezultati evidentni i respektirani od strane Karlovačke i Zagrebačke pivovare. I u količini prodanog piva, i po koncepciji manifestacije.
Osim toga "jesen uz Osječko" bio je uz Pivovaru i Osječko pivo i u teškim danima, nesigurnim i za samu opstojnost firme. Posebno je prepoznatljiv vrućim lokalpatriotizmom kojim je tjekom proteklih godina održavao ovaj brand iznad vode bar na domaćem terenu.
Nuđen je vlasniku i razvojni projekt putujućih evenata po Slavoniji kako bi se u široj lokalnoj sredini Osječko nametnulo kao glavno pivo...na marketinški održivoj razini, no eto...dobili smo na kraju pet dana malog šatora, malog piva i malih vidika, ali kako stručno konkludira mladi gospon "esseker", moćnog slogana.
Pa tko voli nek izvoli, jer Osijek je otvoren grad uvijek bio, a i biti će.
zla_tratinčica je napisao/la: ›
baš čitam na fejsbuku također pljuvanje po ovome. pa nije baš istina da je 90% mladih koji pljuje po ovom ludo a ovih 10 % koji podržavaju je pametno. ovo je ok za starije, al dani piva su uvijek bili preferirani za mlađe, a ovo sad.. uzas.
Procitao sam i ja vecinu... ukratko, docu kad bude utakmica 10-og cisto zato sto kontam da ce biti dobra atmosfera ako se kvalificiramo naravno. Inace se ne bi zadrzavao jer me takav ambijent bas i ne privlaci. Ne mozes cijelo vrijeme pustati tamburice, to je ipak malo previse i za nekog tko to voli. A i ovo sa čvarcima je strasno, mogu se samo zamisliti kako mastim bradu i podrigujem pivo u stilu Barneya (simpsoni)...
Hvala ali neka hvala...
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones.
ja ne vjerujem.. dosta dugo nisam sad htio napisat ništa al ne mogu da ne prokomentiram ovo konstantno tupljenje kako ovo nije zastario, čobanski način zabave, whatever, i onda 2 rečenice poslije pisat pa jel niste vi Osječani, jel niste vi Slavocni, to je NAŠE!!! jel nije to sve skupa ekstra čobanizam??? šta sad ak sam ja slavonac, moram nosat okolo kulen nakačen na kajiš i par kobasica u ruci i bit umuljan od masti, alo??? u kojem mi stoljeću živimo..
otkad postji oktoberfest kojeg tolko uspoređujete sa ovim drlogom??? to je tradicija koja ima veze sa bavarskom kulturom od prije 100 godina i prestanite se hvatat na to kad nije ni slično..
sad se par villagera koji ne znaju ka bi izreklamirali svoju firmu našlo napravit villagefest u osijeku.. ccc
Di ja živim čovječe... aj se ostavite ove teme. GLupo je uspoređivat ovo sa cajkama... Ako vam se ne sviđa i misLite da je za one iznad 50, pa što onda?? Treba odma pLjuvat po tome? Isuse dragi ne vjerujem šta sam sve pročitaLa, get a Life!!
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But...
Mislim da je ovaj topic zreo za ključ...svi su rekli svoje i nekoliko stranica se svi samo ponavljaju i pretaču iz šupljeg u prazno. Tko želi otić će na dane piva,tko ne želi,ne mora i to je to!