Autor |
Poruka |
kukis_007 Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Mislim, ljudi koji vole urbanu glazbu ne bi trebali biti iskljucivi prema drugim vrstama glazbe i obrnuto. Nivo kulture pojedinaca odrazava odnos prema grupama sa predrasudama i stereotipovima tipa tambura=seljak, Death-metal=sotonisti, zidovi=skrti. Pivo po cijeni od 5 kn za POLA LITRE, voznja fijakerom od trga ante starcevica do tvrdje za 10 kn i pijes koliko mozes.....
Kada mi netko ponudi vise doci cu tamo.... |
|
|
|
|
|
ePo
Ukupno postova: 84 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Leon je napisao/la ( Pogledaj post): ›
[05.10.2009.] Cijena piva - 0.5L = 5Kn!
|
woohoo, zajebi ti sve, meni se ovo baš sviđa =) |
|
|
|
|
|
Vlaja_ Ukupno postova: 13 Spol: Muško
|
Konstatacija od strane OsPivovare prošle godine je bila: 'Stavili smo pivo 12kn da nam ne dolaze klinci', ove godine je bilo da ovoga uopće neće biti. Sad odjednom, svima svega. Pet kn za politru je uvijek opcija, dapače nekih desetak lipa više od nabavne cijene po veleprodajama što je za svaki pljesak.
Uz moto 'Pijte dok ne umrete, križ na grobu vam je ionako jedini plus u životu!' |
|
|
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
0.5L= 5kn! oh da mi je znat kako ce "urbana mladez" ovom odoljeti O_o,navodno su rekli da se nece ni pojavit tamo....hahahaha levatineeeee |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
pametni znaju čemu služi biti seljak |
|
|
|
NAS2
Ukupno postova: 77 Lokacija: NIJR BAJ Spol: Nebitno
|
dal postoji neki službeni cjenik da je netko vidio, ono kao pivo__kn, kobasica__kn, grah s kobasicom__kn, kobasica s grahom__kn? napreskokce sam čitao pa mi do kraja nije jasno dali je 0,3=5kn ili 0,5=5kn!?! INtriGaNTnO!!! |
|
_________________ sutra ću |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
Leon je napisao/la ( Pogledaj post): ›
[05.10.2009.] Cijena piva - 0.5L = 5Kn
|
a za ostalo ne znam, i mene zanima pošto čvarki... |
|
|
NAS2
Ukupno postova: 77 Lokacija: NIJR BAJ Spol: Nebitno
|
thx, ovo je najbitnije i odličan razlog za otići tamo i vidjeti cjenik LIVE |
|
_________________ sutra ću |
|
|
|
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol: Nebitno
|
|
|
|
mariox
Ukupno postova: 685 Spol: Muško
|
kyx je napisao/la: ›
0.5L= 5kn! oh da mi je znat kako ce "urbana mladez" ovom odoljeti O_o,navodno su rekli da se nece ni pojavit tamo....hahahaha levatineeeee
|
e baš to, slažem se, toliko "urbane mladeži" u ovom gradu koja ide na predstave, izložbe, uživaju u new age glazbi, putuju na rock koncerte svijetom i onda se srame tamburaške manifestacije u svome gradu, stvarno ne razumije zbog čega, dovedi par nijemaca, amerikanaca, francuza pa će se vidjeti kako su oduševljeni našom glazbenom tradicijom, ali tko su ti pučani pored naše "urbane mladeži" ? |
|
|
|
|
|
mariox
Ukupno postova: 685 Spol: Muško
|
Hrvoje24 je napisao/la: ›
joj što volim ove koji stalno pametuju i prigovaraju!
kome se ne sviđaju tamburice nek ni ne dođu, a ja sam siguran da će opet biti šator pun do zadnjeg mjesta i presretan sam što ću opet nakon godinu dana moći uz zvuk tamburice sa društvom popit i uživat u najljepšoj glazbi na svijetu!
Imam 19 godina i Slavonac sam, Osječanin, i obožavam ovu vrstu glazbe! ko kaže da je zo ta ljude 50+, ti nek se pokopaju od gluposti... kome se ne sviđa, nek ni ne dođu!
Svaka čast organizatorima što su nam omogućili ovakav program i nek nikada više ne bude ništa osim tamburaša!!!!!!
Njegujmo slavonske običaje, slavonsku glazbu i budimo ponosni na svoje!!!!!
|
tako je, upravo su ti koji cijene ljude po tome kakvu glazbu slušaju pomalo zadrti.... |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol: Nebitno
|
Uf, ako je 5 kn 0,5 l opet se neću sječati cijelog vikenda |
|
|
|
|
|
c-192
Ukupno postova: 268 Spol: Muško
|
kad će biti dani drugog hrvatskog piva? |
|
|
|
|
|
max payne Ukupno postova: 57 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ovo je j****a kaktastrofa!!!!!Festa za seljake i malogradjane,pa jebemu usran nam je ufo bio zbog vremena,a sad ste stvarno usrali sa ovim,pa mogli ste makar par rock-metal bandova dovest da i mi koji smo vjerni ovom eventu dodjemo na svoje!!!!! Inati se jebena slavonijo!!!!! |
|
|
|
|
|
|
|