Autor |
Poruka |
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Muška privlačnost ovisi i o drugim ženama
Muškarac postaje privlačniji ženi ako ona zaključi da se on sviđa i drugim ženama, otkrila je britanska studija
Psiholozi iz Laboratorija za istraživanje lica u sklopu Sveučilišta Aberdeen u Škotskoj otkrili su da je muškarac mnogo privlačniji ženi ako se njezine prijateljice prilikom kontakta s njim smiju i ugodno osjećaju.
Prilikom istraživanja ženama su pokazane fotografije na kojima su se nalazila dva fizički slična muškarca. Ispitanice su zatim dobile fotografije istih muškaraca, ali sa ženama koje su im se ili smiješile ili su izgledale nezainteresirano.
Kada su trebale ocijeniti koji im je muškarac privlačniji, većina žena je navela onoga kojemu su se žene smiješile.
'Ovo je prvi put da smo pokazali da fenomen zvan socijalno učenje utječe na percepciju osobe. Svi misle da je privlačnost stvar osobnog ukusa, no mi smo dokazali da na odluku o tome je li nam netko atraktivan ili nije utječe i mišljenje drugih o toj osobi', kaže Ben Jones, voditelj istraživanja.
Pa vi sad recite da ne treba prvo legicu impresionirati :) |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
hmmm... bit će da je u većini slučajeva tako.
iako se meni bezbroj puta dogodilo da je neki frajer za kojim svi pizde meni totalno nezanimljiv, kao i da za nekoga tko se meni jaaako sviđa frendice pitaju: šta vidiš na njemu??
..ali ja sam i inače freak |
|
|
|
|
|
bartok Ukupno postova: 19 Spol: Nebitno
|
a zašto bi ga ja, ako ga neće niti jedna druga?
hehe šalim se malo...
kod mene je obićno uvijek bilo da ja slinim za onim koji je svima drugima uglavnom nevidljiv... ali najčešće budem s onim koji je vidljiv svima...
a sad.. zašto? a ko će ga znat hehe |
|
_________________ nije bitno dal znaš letjeti, bitno je da ne padneš! |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
to je istina,jel najcesce se dogodi ak se tvojim legica on ne svida da neces biti s njim,jedino ak nisi ludo zaljubljena,a i ak ga druge gledaju onda je i tebi zanimljiv |
|
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Baš im po meni i nije neko istraživanje, ako mi se sviđa i privlačan mi je,ne zarezujem što drugi misle,ako mi se ne sviđa niko me nemože uvjeriti u suprotno,kod mene je to stvar prvog kotakta oči u oči,a mojim očima vidim samo ja. |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Sjećam se osnovne škole, sviđao mi se jedan Luka, a taj je bio fatalan za mnoge curičke, mada mi nije jasno zašto. Ništa posebno, no mi smo ga krišom gledale pod odmorom. I da, sigurno će prije netko zamijetiti nekoga ako mu drugi skrenu pažnju na tu osobu. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
PIVOT— noun: a woman, usually a friend, used in social situations to help one meet other women. A pivot serves many functions: she provides social proof, she can create jealousy in the target, she can make it easier to open difficult sets, and she can brag about the pickup artist to his target. Also: wingwoman. |
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
|
Moira
Ukupno postova: 344 Spol: Žensko
|
Istina, ali isto tako se taj primjer može primijeniti i na puno drugih stvari (npr. odjeću, hranu..).
Psihologija mase - ovo je samo jedan od blažih primjera. |
|
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
Nema sad druge nego koristit taktiku da prvo impresioniraš sve njene legice,pa familiju,pa psa i macku.Kad ih sve redom zadiviš sama će ti dotrcat |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
tux je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nema sad druge nego koristit taktiku da prvo impresioniraš sve njene legice,pa familiju,pa psa i macku.Kad ih sve redom zadiviš sama će ti dotrcat
|
a kod nekih i obrnutim redom |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
DoraMaar
Ukupno postova: 10 Spol: Žensko
|
Rajnus je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Muška privlačnost ovisi i o drugim ženama
Muškarac postaje privlačniji ženi ako ona zaključi da se on sviđa i drugim ženama, otkrila je britanska studija
Psiholozi iz Laboratorija za istraživanje lica u sklopu Sveučilišta Aberdeen u Škotskoj otkrili su da je muškarac mnogo privlačniji ženi ako se njezine prijateljice prilikom kontakta s njim smiju i ugodno osjećaju.
Prilikom istraživanja ženama su pokazane fotografije na kojima su se nalazila dva fizički slična muškarca. Ispitanice su zatim dobile fotografije istih muškaraca, ali sa ženama koje su im se ili smiješile ili su izgledale nezainteresirano.
Kada su trebale ocijeniti koji im je muškarac privlačniji, većina žena je navela onoga kojemu su se žene smiješile.
'Ovo je prvi put da smo pokazali da fenomen zvan socijalno učenje utječe na percepciju osobe. Svi misle da je privlačnost stvar osobnog ukusa, no mi smo dokazali da na odluku o tome je li nam netko atraktivan ili nije utječe i mišljenje drugih o toj osobi', kaže Ben Jones, voditelj istraživanja.
Pa vi sad recite da ne treba prvo legicu impresionirati
|
Da, da oženjeni su najprivlačniji jer šalju poruku da se znaju brinuti za ženu. |
|
|
|
|
|
jebeninick Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
Rajnus je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Mu
Pa vi sad recite da ne treba prvo legicu impresionirati
|
samo reci da imas para da ti tata direktor i ne da ce njena legica...nego i pola zena u baru slinit za tobom....kakav izgled...danas ti zene furaju ljude s parama...bio ti ljep il ruzan..moras imat pare |
|
|
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
...mene kad žene vide padaju na guzicu od smijeha....mora da sam jako privlačan... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
russell
Ukupno postova: 317 Lokacija: v.lj.b. Spol: Muško
|
tebra sto te bootre izmisljaju,strasno |
|
_________________ fakofbolan |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Jebi ga, obrnuta psihologija ... U mojem slučaju sam bila sama sto godina, i nikoga na pomolu, a čim imam tipa odmah sam i drugima zanimljivija. Damn! |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
|
|