Autor |
Poruka |
gum099 Ukupno postova: 115 Spol: Nebitno
|
max payne je napisao/la: ›
Ovo je j****a kaktastrofa!!!!!Festa za seljake i malogradjane,pa jebemu usran nam je ufo bio zbog vremena,a sad ste stvarno usrali sa ovim,pa mogli ste makar par rock-metal bandova dovest da i mi koji smo vjerni ovom eventu dodjemo na svoje!!!!! Inati se jebena slavonijo!!!!!
|
bu hu hu |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
max payne je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ovo je j****a kaktastrofa!!!!!Festa za seljake i malogradjane,pa jebemu usran nam je ufo bio zbog vremena,a sad ste stvarno usrali sa ovim,pa mogli ste makar par rock-metal bandova dovest da i mi koji smo vjerni ovom eventu dodjemo na svoje!!!!! Inati se jebena slavonijo!!!!!
|
look who´s talking |
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
|
znaci li ovo da neces doc popit pivo za 5kn??? |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
MissTake je napisao/la: ›
pošto fijaker
pošto čvarci
|
fjaker 10kn kak su rekli tam negdi...
A POŠTO ČVARKI???????????? oću i ja znat, još i rakije mal ponesem svježe.... uf |
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
|
Pričaj u svoje ime. VoLim i ja rock i metaL pa ne serem po svakom drukčijem događaju (osim foLk ovo ono xD ). SeLi se odavde moLim te! |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
exHOP3on je napisao/la ( Pogledaj post): ›
MissTake je napisao/la: ›
pošto fijaker
pošto čvarci
|
fjaker 10kn kak su rekli tam negdi...
A POŠTO ČVARKI???????????? oću i ja znat, još i rakije mal ponesem svježe.... uf
|
fala fala
i ja ću rakije nosit
oće biti i kruva ili da to ponesem |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
Zivi Ukupno postova: 63 Spol: Nebitno
|
zasto ovdje ljudi misle da ak su iz grada da su neka superiornija rasa od seljaka?! Cijelo vrijeme govore fuj seljačka zabava, fuj za seljake.. zlo.
Cuh se nedavno s jednim deckom iz splita i kaze kako on nama zavidi kako se u osijeku cijelo vrijeme nest dogada i uvijek ima negdje novo za otic van sto pobija onu teoriju kako je osijek jadan grad za nigdje za izac kad nasprema 2. najvecem hrvatskom gradu ima zabavniji život vikendima |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
Zivi je napisao/la ( Pogledaj post): ›
zasto ovdje ljudi misle da ak su iz grada da su neka superiornija rasa od seljaka?! Cijelo vrijeme govore fuj seljačka zabava, fuj za seljake.. zlo.
Cuh se nedavno s jednim deckom iz splita i kaze kako on nama zavidi kako se u osijeku cijelo vrijeme nest dogada i uvijek ima negdje novo za otic van sto pobija onu teoriju kako je osijek jadan grad za nigdje za izac kad nasprema 2. najvecem hrvatskom gradu ima zabavniji život vikendima
|
opet se moram ubacit nakon izvjesnog vremena..
nitko ovdje ne misli doslovno sa sela nego da je za ljude čobanskog, seljačkog mentaliteta i ljude sa seljačkim, čobanskim načinom zabave, nebitno odakle su. najveće seljačine i jesu upicanjeni malograđani u lacoste i fred perry patikicama i vesticama (tu ne ubrajam navijače jerbo je to dio njihove subkulture).
također, ja ne znam šta taj tvoj prijatelj baljezga kad u splitu ima 10 puta više događanja nego kod nas ( i zimi i ljeti).. on vidi ovakve veće čobanluke o kojima se priča pa mu se čini da ima svega. jedino od svega, doslovno jedino u ovom osijeku šta je ostalo za nas "normalne" mlade je Pannonian..
nažalost.. opet sam morao srat jer me boli što više nema dana piva kakvi su nekad bili, OLJM-a kakav je nekad bio, UFA kakav je nekad bio.. koncerata kod školjke kakvi su bili kad sam ja bio 1-2. srednje.. a sve te stvari su upravo ubila ovakva smeća koja se daju organizirat za malo para a donesu zarade i oni koji to podržavaju i prije će otići ovdje nego dat 10 kuna za upad na neki reggae, punk, rap, metal, rock ili bilo koju drugu vrstu glazbe, a takvih vas je 99% koji ovo podržavate. |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
zla_tratinčica je napisao/la: ›
nema dana piva kakvi su nekad bili, OLJM-a kakav je nekad bio, UFA kakav je nekad bio.. koncerata kod školjke kakvi su bili kad sam ja bio 1-2. srednje.. a sve te stvari su upravo ubila ovakva smeća koja se daju organizirat za malo para a donesu zarade i oni koji to podržavaju i prije će otići ovdje nego dat 10 kuna za upad na neki reggae, punk, rap, metal, rock ili bilo koju drugu vrstu glazbe, a takvih vas je 99% koji ovo podržavate.
|
Nažalost...tako je...šteta... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
c-192
Ukupno postova: 268 Spol: Muško
|
... čita li netko iz grada ove postove? ... |
|
|
|
|
|
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol: Muško
|
c-192 je napisao/la: ›
... čita li netko iz grada ove postove? ...
|
Ja živim u gradu... |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
A zasto da daju cenera, kad ih zaboli kita za reggae, punk, rock...
Odu na dane 1. hrvatskog piva i piju za 5 kn.
Ako pogledas izvodjace u iducih nekoliko mjeseci ima da ti se kosa dize. Od tambura preko Merlina, Čolića, cijela ergela rasnih kobila na cajkama. Kad su se spominjala neka svjetska imena u dvorani gradski vrt, nisam znao da se cijeli svijet odnosi na podrucje od Vardara pa do Triglava. Ne kazem da su to losi izvodjaci, no vjecno se vrtimo u krug sa jednim te istim balkanskim melosom, a vecina bi u Europu.
Jos jedna sitnica, molim vas prestanite se razbacivat sa tolikim lokal patriotizmom i tradicijom jer ste smijesni. Ajmo svi prodat kola i traktore, jer jbg tradicionalno su orali bikovima i plugom, a vozili su zaprezna kola. S duznim postovanjem, zabava sa čvarcima, krvavicama i sl. koliko god ih i ja volio i vjerojatno cu doci bar jedan dan, nije nista drugo nego seoska zabava.
Ne zelim da se netko vrijedja, jer ovim ne omalovazavam nikoga, vec iznosim cinjenicu. Nitko nije manje vrijedan niti glup, no nemojte mi prodavat muda pod bubrege. |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
avantgarde je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kad su se spominjala neka svjetska imena u dvorani gradski vrt, nisam znao da se cijeli svijet odnosi na podrucje od Vardara pa do Triglava. Ne kazem da su to losi izvodjaci, no vjecno se vrtimo u krug sa jednim te istim balkanskim melosom, a vecina bi u Europu.
|
upravo to.. ne događa se ništa, NE DOGAĐA, skroz jedno te isto.
evo kako bi bog to rekao.
http://www.youtube.com/watch?v=Ji2xT6FHdfo |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
avantgarde je napisao/la: ›
Ako pogledas izvodjace u iducih nekoliko mjeseci ima da ti se kosa dize. Od tambura preko Merlina, Čolića, cijela ergela rasnih kobila na cajkama. Kad su se spominjala neka svjetska imena u dvorani gradski vrt, nisam znao da se cijeli svijet odnosi na podrucje od Vardara pa do Triglava. Ne kazem da su to losi izvodjaci, no vjecno se vrtimo u krug sa jednim te istim balkanskim melosom, a vecina bi u Europu.
|
Yep...nema ni k od normalnih koncerata...ne kažem ni ja da je npr. Čolić loš...ali sve ono što je bilo prije od Dana piva, nestalo je, a i UFO i slične manifestacije nisu ono što su nekad bile... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
kapetan Ukupno postova: 50 Spol: Muško
|
Nadam se da se u šatoru neće pojaviti nitko od onih koji su pljuvali po ovim danima piva! |
|
|
|
|
|
|
|