Autor |
Poruka |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Dolazi zima. Tako i ljudi odlaze s vanjskih sportskih terena. Ne znam da li u Osijeku postoji nekakva dvorana u kojoj bi ti isti rekreativci mogli zaigrati košarku, nogomet i sl., a da pritom ne moraju trenirati za neki klub. Već, kad žele igrati, da dogovore termin. Bilo bi super ako ima, a ako nema, bilo bi odllično tako nešto napraviti i možda da se plaća mjesečno neka svota pa da se ljudi mogu i zimi rekreirati.
Smatram da je to ljudima zaista potrebno, jer kako se vrijeme iz dana u dan pogoršava, manje je ljudi na igralištima i vanjski tereni zamiru do proljeća, a rekreativci nemaju gdje igrati. |
|
|
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
Stella1989 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Dolazi zima. Tako i ljudi odlaze s vanjskih sportskih terena. Ne znam da li u Osijeku postoji nekakva dvorana u kojoj bi ti isti rekreativci mogli zaigrati košarku, nogomet i sl., a da pritom ne moraju trenirati za neki klub. Već, kad žele igrati, da dogovore termin. Bilo bi super ako ima, a ako nema, bilo bi odllično tako nešto napraviti i možda da se plaća mjesečno neka svota pa da se ljudi mogu i zimi rekreirati.
Smatram da je to ljudima zaista potrebno, jer kako se vrijeme iz dana u dan pogoršava, manje je ljudi na igralištima i vanjski tereni zamiru do proljeća, a rekreativci nemaju gdje igrati.
|
moze se iznajmit neka dvorana(dvorane osnovnih skola vecinom) na par sati, ne znam kolko se placa |
|
|
|
|
|
Stella1989
|
A zna li tko otprilike koja je cifra? |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
Stella1989 je napisao/la: ›
A zna li tko otprilike koja je cifra?
|
100-300 kn po satu... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
Stella1989
|
sokrat je napisao/la: ›
100-300 kn po satu...
|
U...to je malo dosta skupo... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
dino_bno je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Stella1989 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Smatram da je to ljudima zaista potrebno, jer kako se vrijeme iz dana u dan pogoršava, manje je ljudi na igralištima i vanjski tereni zamiru do proljeća, a rekreativci nemaju gdje igrati.
|
moze se iznajmit neka dvorana(dvorane osnovnih skola vecinom) na par sati, ne znam kolko se placa
|
može i dvorana vrtića, par stotina kuna mjesečno po 2 sata tjedno ili tako nešto...u biti po dogovoru, ali mislim da su već sve dvorane pune u svim terminima |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
russell
Ukupno postova: 317 Lokacija: v.lj.b. Spol: Muško
|
nama,Osijek Cannonsima, treba dvorana za zimu,a nie lako nac jer nas je puno a i novaca kosta jel...tesko da bi onda mogli vise od 1 tjedno |
|
_________________ fakofbolan |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
russell je napisao/la: ›
nama,Osijek Cannonsima, treba dvorana za zimu,a nie lako nac jer nas je puno a i novaca kosta jel...tesko da bi onda mogli vise od 1 tjedno
|
Ha ništa, drillat ćemo po snijegu, drugo nam ne preostaje. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Stella1989
|
nama,Osijek Cannonsima, treba dvorana za zimu,a nie lako nac jer nas je puno a i novaca kosta jel...tesko da bi onda mogli vise od 1 tjedno
|
Bilo bi predobro da se američki nogomet može igrati po zimi u dvorani...stavrno...bio bi pravi potez!
Al sve košta... |
|
|
|
|
russell
Ukupno postova: 317 Lokacija: v.lj.b. Spol: Muško
|
aposlutno,snijeg je najmanji problem,neg kisa vjetar i sranja ostala po neadekvatnim terenima znaju ubiti volju |
|
_________________ fakofbolan |
|
|
|
Stella1989
|
aposlutno,snijeg je najmanji problem,neg kisa vjetar i sranja ostala po neadekvatnim terenima znaju ubiti volju
|
Zato mi se i ne ide van po tom vjetru...znam kako je tamo kod stadiona, hehe |
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
ako se ne varam....dvorana od emše je 400 kn/sat...možeš iznajmit a da nisi klub...al brate mili...prvo podigni masne pare na kladionici |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Ukupno postova: 34 Spol: Nebitno
|
znam da je ovo problem i to veliki....ali žalosno je što tolke dvorane zjape prazne ili ih unajmljuju neki ljudi pereko veza i vezica a nama malima ostane ništa.....mi dok nismo našli sebi ovu malu dvoranicu koju imamo već 3 godine isto smo se jebavali okolo po nekakvim kvazi dvoranam i podrumimam za velke pare....zato kažem trebao bi grad osigurat jednu od ovih praznih dvorana za nas malene....bilo bi lijepo |
|
|
|
|
|
|
|