Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
Sharon je napisao/la ( Pogledaj post): ›
rizla je napisao/la: ›
Evo mene opet s istom temom. Da se pohvalim kanalizacija mi je pred kućom! Ali ima jedan problem. Ne znam koliko će me taj "luksuz" koštati. Navodno su oni koji su dobili priključak za vrijeme Đapka plaćali oko 1700,00 kn, a meni "Vodovod" ispljune cifru od oko 7 000,00 kn. Jel itko zna što o tome?
|
Što li se u međuvremenu dogodilo pa je sve poskupilo? Ali, kažu da je ovako za građane bolje, a oni sami su isprobali na prošlim izborima, pa... Ugodan dan i skupe komunalije nam želim!
|
...bubneš i ostaneš živa....cijena od 4200 kuna je bila još u ožujku, a koliko me sjećanje služi - nova vlast nije bila tada još izabrana.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
anakonda je napisao/la: ›
Sharon je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Evo mene opet s istom temom. Da se pohvalim kanalizacija mi je pred kućom! Ali ima jedan problem. Ne znam koliko će me taj "luksuz" koštati. Navodno su oni koji su dobili priključak za vrijeme Đapka plaćali oko 1700,00 kn, a meni "Vodovod" ispljune cifru od oko 7 000,00 kn. Jel itko zna što o tome?
|
Što li se u međuvremenu dogodilo pa je sve poskupilo? Ali, kažu da je ovako za građane bolje, a oni sami su isprobali na prošlim izborima, pa... Ugodan dan i skupe komunalije nam želim!
|
...bubneš i ostaneš živa....cijena od 4200 kuna je bila još u ožujku, a koliko me sjećanje služi - nova vlast nije bila tada još izabrana....
|
Kad je bubanje u pitanju zmija je ipak nenadmašna - živi u ZG ali sve zna o problemima OS na daljinski! Uostalom, već je nekoliko puta ispravljena ovdje... |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...@draga sharon, ti si ipak nenadmašna....i ograničena, kao i uvijek, ne razmišljajući o mogućnostima života u dva grada....tc-tc-tc....ti jednostavo ne priznaješ činjenice, zar ne?.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Dvoumila sam postaviti ovo pitanje u "politiku", "gospodarstvo" ili nešto treće , ali kako je kod nas sve politika, odlučih se.
Zna li netko kada ćemo mi u Tenji konačno dobiti kanalizaciju? Radovi su mahnito krenuli pred koju godinu, pa stali, pa se malo kopalo ono već prekopano, pa se zatrpalo, a sad se vidio opet isto kopa.
Hoćemo li se i ovo ljeto gušiti u smradu govana iz septičkih jama?
|
Hej halo ljudi ovako je sve počelo, e ne prepiranjem stranaka?!
Malo smirite tenzije, nemora baš svaka tema završit prepirkom. |
|
|
|
|
|
root
Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|
Ovako vidim da vas interesira Tenjska kanalizacija pa da vam napišem .
Kanalizacija je stigla u Tenje sve je pripremljeno samo se čeka od vas da uplatite lovu pa da se konačno stavi u pogon ta vaša kanalizacija.Hoću reći da što više se vas prijavi i uplati keš po mogućnosti to će se prije montirati prepumpne stanice i staviti u pogon ,jer ne isplati se sve to montirati za tako malo korisnika ,to vam je isti način poslovanja kao T-com sa internetom kad se pokaže veći broj zainteresiranih instalirat čemo opremu i imat čete internet.Dakle kad budete isplativi vaša će kembica nesmetano iz Tenje otići u Nemetin.
Ako sam slučajno pogriješio u nećemu ,a sumljam ispravite me. |
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
root je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ovako vidim da vas interesira Tenjska kanalizacija pa da vam napišem .
Kanalizacija je stigla u Tenje sve je pripremljeno samo se čeka od vas da uplatite lovu pa da se konačno stavi u pogon ta vaša kanalizacija.Hoću reći da što više se vas prijavi i uplati keš po mogućnosti to će se prije montirati prepumpne stanice i staviti u pogon ,jer ne isplati se sve to montirati za tako malo korisnika ,to vam je isti način poslovanja kao T-com sa internetom kad se pokaže veći broj zainteresiranih instalirat čemo opremu i imat čete internet.Dakle kad budete isplativi vaša će kembica nesmetano iz Tenje otići u Nemetin.
Ako sam slučajno pogriješio u nećemu ,a sumljam ispravite me.
|
Plaćeno milijune, a građani se ne žele priključiti!!! |
|
|
|
|
|
root
Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|
Bravo ivice eto ti si pokazao primjerom kakva je zaista situacija zato češ dobiti jednu peticu iz zalaganja |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Ja sam se priključio na kanalizaciju u svibnju 2009 . Cijena priključka cca. 1800 kunića. Kopanje trase odradio sam sa ekipom tako da to nisam ništa platio . Troškovi se povećavaju dužinom trase i mogućim komplikacijama (recimo bušenjem ispod ceste) . Također treba računati na troškove materijala i rada unutar vlastitog dvorišta i popravak oštećenog i razbijenog betona .
Zadnja informacija koju imam, kaže da oni koji su se prijavili za priključak do 01. 09.2009. plaćaju bez naknade gradu, a ostali imaju dodatnih 1700 kn. za izvalit iz novčanika . |
|
|
|
|
|
rizla
Ukupno postova: 149 Spol: Žensko
|
Ivice hvala na informacijama, al me je sad Simo opet doveo u nedoumicu. Novoselić kaže da će biti još nekih pogodnosti, a Simo da ukidaju i ovih 1700. Ja oču kanalizaciju i ak nikako kreditom |
|
|
|
|
|
|
|