Autor |
Poruka |
Klas
Ukupno postova: 46 Lokacija: 031 Spol: Muško
|
He he he he he.. Malo sam se čak i nasmijao japanskoj karakterizaciji krvnih grupa jer ovako ovlaš pogledom - pa... zvuči dosta točno. Sad, možda svatko u sebi prepoznaje iste napisane crte bez obzira na grupu. ..... ... > Evo... Opet sam pročitao.. mislim da ima nešto u tome. Ipak su japanci japanci, dovoljno su spaljeni da im vjerujem. |
|
|
|
|
|
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
42 je napisao/la: ›
For a while, some companies tried dividing their employees into work groups based on blood type, and no one wanted to work with the AB group.
|
But why if they are efficient and strict? |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Zato što smo zajebani! |
|
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Bilke je napisao/la: ›
But why if they are efficient and strict?
|
There are several explanations... The most common one is the fact that employees within the same blood group would have a much better working relationship. If they have a better relationship (working or personal), they may form some sort of a unity. If they form a unity, they may represent a threat to management. You can see where this is heading... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
42 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Type AB
sensitive, considerate, careful, efficient, strict, moody
...and no one wanted to work with the AB group.
|
Ne kužim...Što fali AB grupi?
(smrtchz..i opet me nitko ne voli ) |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
puki je napisao/la: ›
Ne kužim...Što fali AB grupi?
(smrtchz..i opet me nitko ne voli )
|
dosta da te jedna osoba voli, na slovo, na slovo......A |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
DanicaV
|
Klas je napisao/la: ›
Danice, ako ti treba A+, obrati se meni.. Onak, nakon tri godine ne puštanja krvi (nisam se čak ni posjekao režući rajčicu), mislim da će poteći prava bujica kad se jednom prištekam na transfuzijsku iglu.
|
evo, zabilježen si.........
sad skužih da si ti onaj što priše "mračne" priče, a kako sam i ja mračnjak, i to se podudara pa neće doći do odbacivanja..... |
|
|
|
|
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Nemojte samo da bude previše krvi proliveno, da ne bi bilo povoda za još jednom 'mračnom pričom'... hm.. koji bi bio naslov? |
|
|
|
|
|
Klas
|
DanicaV je napisao/la: ›
Klas je napisao/la: ›
Danice, ako ti treba A+, obrati se meni.. Onak, nakon tri godine ne puštanja krvi (nisam se čak ni posjekao režući rajčicu), mislim da će poteći prava bujica kad se jednom prištekam na transfuzijsku iglu.
|
evo, zabilježen si.........
sad skužih da si ti onaj što priše "mračne" priče, a kako sam i ja mračnjak, i to se podudara pa neće doći do odbacivanja.....
|
Ah čuj sad. Pa ne bih baš rekao da su mračne. Više životne i realne. Osim možda ove zadnje s "podrumskim aktivnostima". I još par drugih. Mračnjak si. S ljuskom jajeta na glavi? A gdje je crna odjeća umrljana na dupetu od sjedenja na bankini, crna šmika u debelom sloju ispod očiju, kožni remen oko zapešća, crne Marte, opaki pogled i neizostavni lanac na bokovima. Opcija je ogrlica sa šiljcima i zazivanje duhova na groblju. |
|
|
|
|
|
DanicaV
|
mračna u duši
kad ja provalim nešto životno i realni, kažu da sam pesimist, defetist....... etiketa k'o iz priče. sve što čitam, gledam, slušam kažu da je mračno i depresivno.
ne furam se na darkerski look, to su ti lažnjaci, napraviš podočnjake ne bi li se isticao i razlikovao od drugih a opet si uniformiran..... |
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
DanicaV je napisao/la: ›
ne furam se na darkerski look, to su ti lažnjaci, napraviš podočnjake ne bi li se isticao i razlikovao od drugih a opet si uniformiran.....
|
Stilovi ograničavaju. |
|
|
|
|
|
Klas
|
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Uh, glede krvnih grupa - to bi onda značilo da je 42 (koliko se sjećam) posto Hrvata smireno, arogantno i potiskuje svoje emocije? To je naime najčešća krvna grupa u Hrvatskoj. Ja također imam upravo tu krvnu grupu, ako se ne varam.
Puki, ti si AB? Tipično, najrjeđa krvna grupa u Hrvatskoj (vidiš da si nešto posebno...) |
|
|
|
|
|
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
ja isto AB!
1 - 2 - 3 - 4 izgubljeni -ima nas još... |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
i need space Ukupno postova: 63 Lokacija: rawanda Spol: Muško
|
Zanima me koliko od Vas je u konačnici dalo krv? Evo naprimjer kada je na ovoj stranici bilo da Kohorta organizira davanje krvi odazvalo se 20-ak ljudi što je za grad od 100000 malo.Bili su poljepljeni plakati po gradu, objaljeno u svim medijima,.... bon za pizzu + cuga.... i opet slabo...Bez obzira što je to bilo u Kohorti pa kao neki neće s tim huliganima opet je žalosno malo ljudi...eto... pa me baš zanima koliko vas je dalo krv... |
|
|
|
|
|
|
|