Hm trebam grafičku točno za ovo:
Neplaniram se igrati 24 sata i nisam nikakav ludi gamer...igre koje bih igrao na high su tek toliko daubijem večernju dosadu i ništa više... netrebam bijesnu grafičku za bolesne performanse..a koliko sam vidio grafička do 500Kn HD 4670 vrti sve igre na 1280x1024 rezi na high i to sve fps iznad 35....najbitnija mi je stvar HD jel obožavam gledati filmove u HD (Full HD) zato i uzimam grafičku drugu i full hd lcd monitor jel sam frik za filmovima....
Mislim da bi me ova grafička ljepo zadovoljila.
Volio bih vidjeti usporedbu HD 4670 vs. HD 4730 jel nemislim da za 100Kn bih vidio toliku razliku(a možda i bih.pa ako netko ima test slobodno neka ga stavi ovdje)
Grafičke kartice koje su iznad 500-600Kn enželim kupiti jel nemam potrebe uopće za njima.
Što se tiče ostatka računala evo konfiguarcija koja zadovoljava moje potrebe pa isto je možete procijeniti jel bi mjenjali nešto ili:
Intel core duo E440 @ 2.5Ghz
2X2Gb ddr2 800Mhz Mushkin XP2 (latencije su joj 4 4 4 12...dakle strašno brza memorija i ide na 1000Mhz ali nemam potrebe od toga..)
Gigabyte GA-P35 Ds3 Rev.2.0
160Gb hdd hitachi deskstar sata2 8mb cache
500W napajanje
HD3450 grafička od gigabyte
Što se tiče hdd nemam potrebe za većim jel sve spremam na drugi komp ili na dvd pa mi hdd drugi netreba a za ostalo..pa procijenite i sami..
nekako imam dvojbu što se tičeg grafi između:
HD 4670 vs. HD 4730...