Autor |
Poruka |
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol: Muško
|
...koščice u čobancu! |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
indiferentnost. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Frost
|
i kad se netko baš onako pretjerano pravi da me nema i da me ne vidi a zna da nije tako i da se ništa ne mijenja
everybody lies |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
PowerPuff
Ukupno postova: 303 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Laži. |
|
_________________ Beware of the Powerpuff |
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
ove koi ne paLe svijetLa na autima xD Ne mrzim ih aL me živciraju!
aL mrzim ove današnje pokvarene kLince i Ljude i sve zbog kojih mi se gadi ovaj svijet! |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
Frost
|
Mother Earth je napisao/la: ›
ove koi ne paLe svijetLa na autima xD Ne mrzim ih aL me živciraju!
|
Sukladno tome, mene živcira naša draga Vlada koja je morala mijenjat taj dio zakona o sigurnosti prometa.
Super je bilo dok su svjetla radila cijelu godinu - ovo sad je bezveze... |
|
|
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Kada me netko zove u pola 6 i taman kad ustanem po mob, on prestane zvoniti... |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
Mrzim kad si idem pravit sendvice nekakve i onda izvadim maslac a on tolko tvrd da se nemoze namazati. |
|
|
|
|
|
Frost
|
tux je napisao/la: ›
Mrzim kad si idem pravit sendvice nekakve i onda izvadim maslac a on tolko tvrd da se nemoze namazati.
|
|
|
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
profi vozače |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
Frost
|
ja mrzim stoku koja vozi po kiši, a očito ih je strah kiše i mokre ceste
idite jebenim javnim prijevozom, jebeni amateri |
|
|
|
|
esseker81
Ukupno postova: 108 Lokacija: 5 rajon Spol: Muško
|
mrzim sve jebene supke koji parkiraju na mijesto za invalide,a to nisu..... |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Ne volim limenu glazbu na pokopima. Kud je sve to jako tužno (pogotovo kad umre netko mlad), od te glazbe bude još gore i baš ju je ružno čuti. Zvuči sablasno. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
zynga poker i njhovo bodovanje tj. definiciju jace ruke! aaaaaaa |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
... što mi je danas zadnji dan godišnjeg, i što su me od 6 dana godišnjeg četiri dana zvali i maltretirali iz firme. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
|
|