Autor |
Poruka |
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
Evo gledam zbivanja koja su obuhvacena sve do 26.08 i ne mogu se sjetiti
kad je u Osijeku bila Stella Artoise tamo gdje se sada gradi "Euro Dom"
Ako netko zna nesto o tome... npr. zasto nema ili hoce li uopce biti ove godine neka
se javi.... bas je bilo dobro sjediti vani, cuga u ruci i gromovi pice po tebi... |
|
|
|
|
|
alexia
Ukupno postova: 237 Spol: Žensko
|
poštovani smokey, uporaba dijakritičkih znakova na ovom forumu nebrojeno je puta dokazana kao nedvojbeno korisna hehe
(pice, op.a.)
što se tiče SAOaFF-a, nisam bila ni na jednom i baš si mislim kako bi mogla ove godine...ove godine kad ga nema... blje |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
znam da je bilo u 07/2003.godine (zadnje što pamtim pod pokroviteljstvom Stelle)
e, ali nekada su se filmovi gledali i s druge strane STUC-a, sjedneš na brdašce, hraniš komarce i gledaš film na platnu koje je bilo postavljeno na ogradi EMŠC-a. |
Zadnja promjena: DanicaV; 08.08.2006. 12:10; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
DanicaV je napisao/la: ›
znam da je bilo u 07/2003.godine (zadnje što pamtim pod pokroviteljstvom Stelle)
e, ali nekada su se filmovi gledali i s druge strane STUC-a, sjedneš na brdašce, hraniš komarce i gledaš film na platnu koje je bilo postavljeno na ogradi EMŠC-a.
|
kad? 1941.? |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
DanicaV
|
gaap je napisao/la: ›
kad? 1941.?
|
kad je Osječko ljeto mladih trajalo cijele ljetne praznike, a ne 10 dana.
znaš kako ide pjesma "jer osamdesete su bile godine......".
tamo je svojedobno prikazan film "Godina opasnog življenja" s trenutno vrlo spominjanim Mel Gibsonom........ |
|
|
|
|
SmokeY
|
Znaci to je bilo to od Stelle?
Kad bi barem grad mogao organizirati pa nam omoguciti kolko tolko normalan zavrsetak 8-og mjeseca a ne da citam na news-u kako je policija kupila mercedese, nove presretace itd... kao imamo brze aute po gradu.
Imam felling kao da nam hoce reci: "bjezite mladi iz grada dok jos ima nade za vas, nema ovdje buducnosti, samo penzici i vasa i nasa policija!" |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
DanicaV
|
SmokeY je napisao/la: ›
Znaci to je bilo to od Stelle?
|
da ne bude zabune, Stella je bila 2002., 2003.godine, osamdesetih je OLJM trajalooooo. ne samo filmovi, već i koncerti i sva popratna zbivanja. valjda je bilo više love za mlade.... |
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
@Smokey, imat ces pred kraj mjeseca Pannonian i sve oko njega. Steta sto traje tako kratko... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
SmokeY
|
Upotpuni misao jer nisam u toku... Pannonian?
Ajd neka netko napravi anketu tipa, tipa "gdje cete danas?" i ponuditi par opcija, lokacija i tako
tek tolko da vidimo koliko je ovaj grad utonuo u dosadu! |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Upotpuni misao jer nisam u toku... Pannonian?Ajd neka netko napravi anketu tipa, tipa "gdje cete danas?" i ponuditi par opcija, lokacija i tako tek tolko da vidimo koliko je ovaj grad utonuo u dosadu!
|
Ispod izbornika (s lijeve strane) imas kucicu za pretrazivanje. Upises "pannonian" (pazi na duplo N). |
|
|
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Upotpuni misao jer nisam u toku... Pannonian?Ajd neka netko napravi anketu tipa, tipa "gdje cete danas?" i ponuditi par opcija, lokacija i tako tek tolko da vidimo koliko je ovaj grad utonuo u dosadu!
|
Ispod izbornika (s lijeve strane) imas kucicu za pretrazivanje. Upises "pannonian" (pazi na duplo N).
|
I koristi ovdje opciju Najava, koje ti govore kad i što se odvija u gradu ovih dana... |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
alexia je napisao/la: ›
poštovani smokey, uporaba dijakritičkih znakova na ovom forumu nebrojeno je puta dokazana kao nedvojbeno korisna hehe
(pice, op.a.)
|
Hehe, treba to objasniti programeru )) |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
goose je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja sam te zadnje godine pokupila krpelja
aw,šteta što tog više nema. bili su to dani...heeh
|
Reci jel te gazda odveo kod veterinara |
|