Autor |
Poruka |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Hoće bit kojim slučajem iako je utakmica u Vinkovcima, i u Osijeku negdje za kupit kartu?
Kad je već topic ovakav da pitam i šta mislite o ovom što Bilić ostaje, i o tome što pričaju i on i igrači da Lihtenštajn nije kanta za nabijanje da neće bit lagano.
Mene to ubija. Oni gube i od Walesa i od fakin Azerbejžđana po 2 gola razlike, aloooo Azerfakinbejžđan.
Tako je bilo i pred kraj kvalifikacija kad smo igrali s Kazahstanom i ranije Andorom, nisu sigurni u pobjedu. Fuj.
A za Bilića mi je drago što ostaje. |
|
|
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
Super sto je Bilic osto, al mi ne ide u glavu sta ce mu onaj šildenfeld????? zasto ne zove Vidu??? |
|
|
|
|
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
ma lihestjnove bi pobjedio i hajduk
Drag mi je Bilic ali neke stvari mi nisu jasne. Zasto ne zove igrace iz HNl ako nisu u dinamu ili hajduku?? Vida je sada prvi primjer a do nedavno najbolji igrac lige Anas Sharbini nije dobio poziv dok je igrao uvjerljivo najbolje u ligi za Rijeku ali 2 dana nakon potpisa za Hajduk odmah je reprezentativac. bljuv bljuv
Zasto je proslo 5 godina od zadnje utakmice repke u Osijeku..sad ce reci travnjak je los ..a prije par godina bio je najbolji teren u Hrvatskoj..bljuv bljuv
Dinamo 4 puta zaredom na Htv u izravno prijenosu + euro tekme a Osijek igra najljepsi nogos i nista. bljuv bljuv |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
DARCHO
Ukupno postova: 242 Lokacija: citybosutsko Spol: Muško
|
|
|
|
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol: Nebitno
|
centurion je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Osijek igra najljepsi nogos
|
jeote led, ak se to može nazvat nogometom ja sam jazavac. da se razumijemo, bio sam sad na tekmi protiv zagreba i sve super, znam šta očekujem. ali da igru osijeka ideš kitit takvim epitetima mi stvarno nije jasno... čak i da osijek igra najljepši nogomet u hr (a ne igra) to i dalje znači samo to da je najmanje loš među lošima
ali da, slažem se da osijek zaslužuje da bude prijenos iz gr. vrta, pretp. da će bit sada prijenos s cibalijom, a onda u 2. mjesecu dinamo dolazi u GV pa će nam se smilovat jbg |
|
|
|
|
|
|
Ko igra ljepse u Hrv? Bunkerasi Cibalija i Karlovac? hajduk? |
|
|
|
|
DARCHO
|
Kodrann je napisao/la: ›
centurion je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Osijek igra najljepsi nogos
|
jeote led, ak se to može nazvat nogometom ja sam jazavac. da se razumijemo, bio sam sad na tekmi protiv zagreba i sve super, znam šta očekujem. ali da igru osijeka ideš kitit takvim epitetima mi stvarno nije jasno... čak i da osijek igra najljepši nogomet u hr (a ne igra) to i dalje znači samo to da je najmanje loš među lošima
ali da, slažem se da osijek zaslužuje da bude prijenos iz gr. vrta, pretp. da će bit sada prijenos s cibalijom, a onda u 2. mjesecu dinamo dolazi u GV pa će nam se smilovat jbg
|
malo si pobrkao lončiće,..imaš šansu se ispravit sam. |
|
_________________ tko pita,taj ne skita..oš,neš bangladeš ! http://www.youtube.com/watch?v=z-Wgb_gh8Ps&feature=player_embedded |
|
|
|
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
centurion je napisao/la: ›
Ko igra ljepse u Hrv? Bunkerasi Cibalija i Karlovac? hajduk?
|
dinamo |
|
|
|
|
|
DARCHO
|
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
jebes ovu tekmu
Određene su i cijene ulaznica za utakmicu:
- tribina zapad B - 100 kn
- tribine zapad A i C - 70 kn
- tribina zapad D (stajanje) - 40 kn
- tribina istok - 40 kn
- tribina istok stajanje - 30 kn |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
Ukupno postova: 34 Spol: Nebitno
|
* vas nogomet i vaša hrvatska reprezentacija puna prenpuhanih balonja i bogatunčića koji se prave da su zaboravili igrat (ako su ikad i znali)..jebala vas i ta euforija oko jebene nogometne utakmice...* nedeljne utakmice domaće lige u kojima igraju neki poluamateri preplaćeni na par godina..* i dinamo i hajduk u kojima igraju neki likovi koji imaju plaće od kojih boli glava a nemogu pobijediot karlovac,dugo selo,međimurje....j* nogomet više!!!! |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
[email protected] je napisao/la ( Pogledaj post): ›
* vas nogomet i vaša hrvatska reprezentacija puna prenpuhanih balonja i bogatunčića koji se prave da su zaboravili igrat (ako su ikad i znali)..jebala vas i ta euforija oko jebene nogometne utakmice...* nedeljne utakmice domaće lige u kojima igraju neki poluamateri preplaćeni na par godina..* i dinamo i hajduk u kojima igraju neki likovi koji imaju plaće od kojih boli glava a nemogu pobijediot karlovac,dugo selo,međimurje....j* nogomet više!!!!
|
laki je malo nervozan. ak je to naša hrvatska reprezentacija, koja je tvoja? dis bio 91? jebo tebe dinamo i hajduk, ko tu priča o dinamu i hajduku? mi samo pričamo o osijeku u kojem igraju poluamateri koji neto zarađuju otprilike prosječnu hrvatsku plaću. jebo krečenje više! |
|
|
|
|
svatko moze postati nogometas.treniraj od djetinjstva svaki dan 2 puta.trci ko budala.jedi sta ti kazu...jednom se jebacki ozljedi i ode sve u pm a nisi nista zaradio. riejtki zarade neku lovu. nije to bas tako jednostavno kao sto svi mislite. svako je imao sansu.sto niste trenirali pa bi vi bili zvjezice sa hrpom novaca |
|
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
[email protected] je napisao/la: ›
* vas nogomet i vaša hrvatska reprezentacija puna prenpuhanih balonja i bogatunčića koji se prave da su zaboravili igrat (ako su ikad i znali)..jebala vas i ta euforija oko jebene nogometne utakmice...* nedeljne utakmice domaće lige u kojima igraju neki poluamateri preplaćeni na par godina..* i dinamo i hajduk u kojima igraju neki likovi koji imaju plaće od kojih boli glava a nemogu pobijediot karlovac,dugo selo,međimurje....j* nogomet više!!!!
|
eo ja necu bit blag kao Mladjo... nego,more mrš odjebi |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
c-192
Ukupno postova: 268 Spol: Muško
|
Kodrann je napisao/la: ›
ali da, slažem se da osijek zaslužuje da bude prijenos iz gr. vrta, pretp. da će bit sada prijenos s cibalijom, a onda u 2. mjesecu dinamo dolazi u GV pa će nam se smilovat jbg
|
malo si pobrkao lončiće, ali OK... no pored utakmice Karlovac - Dinamo i činjenice da iz Karlovca još nije bilo prijenosa, a Hajduk je prošao...
mislim da će se HTV-ići teško odlučiti priznati da postoji derby bez Dinama ili Hajduka... |
|
|
|
|
|
|
|