Autor |
Poruka |
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
U četvrtak, 30. lipnja u 12 sati u hotelu "Osijek" bit će održano proglašenje Najosmaš 2004./2005. Akciju je proveo Glas Slavonije već drugu godinu zaredom. Laskavu titulu ponijet će učenik koji je svojim marljivim učenjem, uzornim vladanjem i sudjelovanjem u školskim i izvanškolskim aktivnostima to zaslužio.
Ulaz slobodan. |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
desperadosx
Ukupno postova: 278 Lokacija: Burkinafaso Spol: Muško
|
Da li si i ti "Gemi" bila marljiv učenik, da li si imala uzorno vladanje i da li si sudjelovala u školskim i izvanškolskim aktivnostima?
Koliko pohvalnica te krasi? |
|
|
|
|
|
Gemi
|
Zašto pitaš?
Marljivost, ocjene, uzorno vladanje i pohvalnice su neka referenca?
Ženio bi me? ;-) |
|
|
|
|
desperadosx
|
Da, to je sigurno najjača referenca što postoji.Ženio bi te da mi se sviđaš,ali ni ne znam da li mi se sviđaš kad si "Gemi".Ovako bi mogli otići na Coffeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! |
|
|
|
|
|
Gemi
|
Ne podnosim ženidbe. Pogotovo koje su meni namijenjene. ;-)
Glede sviđanja, već mi je zlo ponavljati kak sam ružna, glupa i iskrivljenih shvaćanja o prijateljstvu, poštenju i emocijama, a napose i sexu, tako da se sa mnom teško i rijetko ko može složiti i trpjeti me. ;-) |
|
|
|
|
Sasha
|
Sori, smajl na ovo. (nisu tvoja shvaćanja iskrivljena, vjerojatno, već su malo poremećene vrijednosti, bar što se tiče prijateljstva, poštenja i emocija. Što se tiče sexa, u to ne bih ulazila:))))) |
|
|
|
|
|
Gemi
|
Sasha je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Sori, smajl na ovo. (nisu tvoja shvaćanja iskrivljena, vjerojatno, već su malo poremećene vrijednosti, bar što se tiče prijateljstva, poštenja i emocija. Što se tiče sexa, u to ne bih ulazila:)))))
|
Apsolutno si u pravu "poremećena" sam u odnosu na druge sa svojim vrijednostima i to me zapravo sve više raduje. Svakim danom sve više napredujem... u pretumbavanju vrijednosti.
Bogus gurus like to give extremely simple rules. Ignorant readers love them.
KISS (Keep it simple, stupid!) |
|
|
|
|
desperadosx
|
Dobro sad,valjda postoje neke bazične vrijednosti koje su te naučili tata i mama poput: ne laži, ne kradi,ne ubi.. |
|
|
|
|
|
Gemi
|
Svi smo mi učili bazične vrijednosti...a jako malo nas koristi se naučenim i to nas čini taaaaaako različitima... |
|
|
|
|
desperadosx
|
Različitosti se privlače.Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! |
|
|
|
|
|
tinka7
Ukupno postova: 17 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Gemi neki te i vole bas zbog toga sto si 'poremećena' u odnosu na druge.
kao ja npr...
pusa |
|
|
|
|
|
desperadosx
|
Vidiš kako je lijepo biti anomalična duša..A da si normalna nitko se ne bi obazirao na tebe.Uostalom tko je danas normalan?Da li postoje parametri i standardi za normalnost? |
|
|
|
|
|
Gemi
|
Eo sad mi neugodno... aaaaaaaaaa |
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
desperadosx je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Vidiš kako je lijepo biti anomalična duša..A da si normalna nitko se ne bi obazirao na tebe.Uostalom tko je danas normalan?Da li postoje parametri i standardi za normalnost?
|
Postoje, ali su ih izmisli medokreteniteti kako bi usrecili vlastitu tastinu. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Gemi
|
Meni je taština etiketa još od vremena Billy the Kida. ;-) |
|