Autor |
Poruka |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
DonQuijote je napisao/la: ›
sjajna racionalizacija za gledanje bezveznih filmova!
|
Slažem se |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Barricade
Ukupno postova: 67 Lokacija: NYC Spol: Muško
|
Kodrann je napisao/la ( Pogledaj post): ›
damire pozdrav s balkana!
|
pozdrav iz JEW yorka,sta ima care?
bas sad malo razmisljam sta bih vam preporucio i skontah da ,iskreno receno, nemam pojma. u zadnja dva mjeseca sam pogledao brdo horrora sto azijskih,ovih,onih i sve je na isti kurac...bas nista ne odudara sto bih mogao izdvojiti...i btw, nemojte mi protiv Revenge Of The Fallena! Prvi je meni puno bolji,ali ROTF je zakon...naravno za onoga ko voli Transformerse.
e vidis, sjetih se jednog simpaticnog filma - Horsemen. |
|
_________________ Absence Of War Does Not Mean Peace |
|
|
|
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol: Nebitno
|
Barricade je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kodrann je napisao/la ( Pogledaj post): ›
damire pozdrav s balkana!
|
pozdrav iz JEW yorka,sta ima care?
bas sad malo razmisljam sta bih vam preporucio i skontah da ,iskreno receno, nemam pojma. u zadnja dva mjeseca sam pogledao brdo horrora sto azijskih,ovih,onih i sve je na isti kurac...bas nista ne odudara sto bih mogao izdvojiti...i btw, nemojte mi protiv Revenge Of The Fallena! Prvi je meni puno bolji,ali ROTF je zakon...naravno za onoga ko voli Transformerse.
e vidis, sjetih se jednog simpaticnog filma - Horsemen.
|
a baš im je falio još jedan redneck tamo pa su ga uvezli
horsemen je sranje od filma, meni je jedino bio zanimljiv zato što ga je režirao lik koji je svirao u jednom bendu koji je meni i vjerujem kolegi barricade-u u srcu |
|
|
|
|
|
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol: Muško
|
Dylan je napisao/la: ›
/]Moon[/url]
Koliko može biti zanimljiv film u kojemu jedan glumac pola filma provodi razgovarajući s robotom na mjesecu? Mnogo
|
solidan film , može se pogledat bez beda velika prednost mu je što dosta kratko traje 1.25 min |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
|
lega_jug2 Ukupno postova: 7 Spol: Nebitno
|
Defiance predobar film,radi se o židovima u bjelorusiji za vrijeme 2svj. rata koji pobjegnu u šumu i osnuju partizansku brigadu.
http://www.youtube.com/watch?v=VbwtGADscFk |
Zadnja promjena: lega_jug2; 15.11.2009. 14:53; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
dr. zoidberg je napisao/la: ›
Dylan je napisao/la: ›
/]Moon[/url]
Koliko može biti zanimljiv film u kojemu jedan glumac pola filma provodi razgovarajući s robotom na mjesecu? Mnogo
|
solidan film
|
slažem se al u isto vrijeme otvara puno pitanja oko kloniranja.daje ti mislit.... |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
Kodrann
|
joj to je ona komedija s daniel craigom
gledljiv film, al ne znam jel mi smješniji taj ili enemy at the gates na wwii temu jer su oba retardirana zbog castinga i ljuvanih priča... |
|
|
|
|
|
dr. zoidberg
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
ako slučajno niste gledali "drag me to hell" svakako ga NEMOJTE pogledat. uštedite si sat i po života i gledajte bolje u zid. ovako nešto nisam očekivao od sam raimia. očito je njegov burajz ivan kolovođa a ovaj mu samo radi reklamu. jer čisto sumnjam da bi osoba koja je potpisnik remekdjela zvanog "evil dead" napravila ovakvo smeće od filma. nisam do kraja filma uspio dokučiti radi li se o hororu u svojem izvornom obliku ili o trashu. za horor je prejadno, za trash horor preneduhovito. al ajd uspio sam se nasmijat na cijele dvije situacije;
1. višestruko povraćanje od strane babe po licu dotične butre
2. scene u kojima jarac progovara i u kojoj babi ispadnu oči i odlete butri u facu su toliko jadne da su naprosto smiješne.
ocjena 2/10 (zato što sam se dvaput nasmijao) |
|
|
|
Kodrann
|
pa nije to ništa. pogledaj kakva sranja romero radi s dead serijalom zadnjih godina. tobe hooper je snimio teksaški masakr i sve nakon toga je šrot teški. ja sam pogledao DMTH zbog raimi-a i jbg nisam previše očekivao a bome nisam puno niti dobio...
mislim lik je radio spidermane ne možeš očekivati da se može ponovno oživiti trash duh 80-ih . viva la VHS!!! and atletico madrid, caramba! |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
atleti, atleti, mrzim one prljave svinje iz reala. a ono stoje helguera, cassilas i guti i prebiju ga na mrtvo ime
e to je film |
|
|
|
Kodrann
|
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
atleti, atleti, mrzim one prljave svinje iz reala. a ono stoje helguera, cassilas i guti i prebiju ga na mrtvo ime
e to je film
|
da, ako se na torrentea ne oraspoložiš onda si moš komotno spucat metak u čelo |
|
|
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
dr. zoidberg
|
[/quote]
da, ako se na torrentea ne oraspoložiš onda si moš komotno spucat metak u čelo
[/quote]
potpisujem za torrente, digo bi mu spomenik da imam para, jebeš brus lija
pogledo battlestar galactica the plan , tko prati neka pogleda.... |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
|
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol: Muško
|
Pandorum, solidan hororčić...
The Unborn, The Last House On The Left i The Orphan izbjegavati u širokom luku. Ne znam koji je gori. Ovaj prvi me bar nasmijao, ali druga dva... Besmisleno. |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
|
|
|