Autor |
Poruka |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
bikeri ?
pa jel nema neki moto klub tamo na vukovarskoj i još neki tamo kod bolnice ak se ne varam tamo izlaze bikeri ? |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
Ima na Vukovarskoj preko puta Izolirke. A u DG ne radi jako dugo. |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
a jel nisu tamo na divaltovoj u onom nekom malom opskurnom kaficu preko puta skole ? |
|
|
|
|
|
dadida Ukupno postova: 89 Spol: Nebitno
|
Provokator je napisao/la: ›
bikeri ?
pa jel nema neki moto klub tamo na vukovarskoj i još neki tamo kod bolnice ak se ne varam tamo izlaze bikeri ?
|
Mk osijek u Hutlerovoj kod križa,petkom od 19h,a Biker na Vukovarskoj najposjećeniji petak i subota. |
|
|
|
|
|
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol: Nebitno
|
u Bikersu (DGO kod autobusne stanice, preko puta izolirke) je ok mjesto, kad god sam tamo bio našlo se starije (40+) ekipe i sl. vjerujem da se s njima može dobro zajebavat ako su ti bikeri po ukusu.
za ove slavonce što jedu čvarke i idu nedjeljom u 4 ujutro na pecanje ne znam haha... |
|
|
|
|
|
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol: Nebitno
|
Koje ste vi mutikaše bez imalo poštovanja da gerijatrijske potrebe... |
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze |
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Ja mislim da nije toliko vazno mjesto... nabrojano je par sa pristojnom atmosferom za tu dob... vaznije je drustvo.
Vecina 40-godisnjaka ima problem s kim izaci... a ako imas drustvo za izlazak, mjesto se lako nadje!
joj... zaboravih na jos jedan problem: treba izbjegavati mjesto gdje idu vlastita djeca !!! |
|
|
|
|
|
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol: Nebitno
|
Callistemon je napisao/la ( Pogledaj post): ›
joj... zaboravih na jos jedan problem: treba izbjegavati mjesto gdje idu vlastita djeca !!!
|
jer se događaju slučajevi da u istoj večeri i mama i kćerka zabriju s istim likom |
|
|
|
|
|
normabel
Ukupno postova: 32 Spol: Nebitno
|
najbolje mjesto za izlazak za nas starije prdonje je Šangaj na Bosutskom,ugodna atmosfera,ugodan ambijent i ljubazno osoblje.mjesto je uvijek puno zanimljivih ljudi sa zanimljivim pričama,jest da ih je teško razumjeti jer pričaju nekim čudnim jezikom nakon 10 konjačića.jednostavno kad si tamo i kad osjetiš tu atmosferu shvatiš da je život suvišan. |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
normabel je napisao/la ( Pogledaj post): ›
najbolje mjesto za izlazak za nas starije prdonje je Šangaj na Bosutskom,ugodna atmosfera,ugodan ambijent i ljubazno osoblje.mjesto je uvijek puno zanimljivih ljudi sa zanimljivim pričama,jest da ih je teško razumjeti jer pričaju nekim čudnim jezikom nakon 10 konjačića.jednostavno kad si tamo i kad osjetiš tu atmosferu shvatiš da je život suvišan.
|
...ajme, znam tu birtiju, jel još uvijek ima kockastih stolnjaka i limenih pepeljara? |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
normabel je napisao/la: ›
najbolje mjesto za izlazak za nas starije prdonje je Šangaj na Bosutskom,ugodna atmosfera,ugodan ambijent i ljubazno osoblje.mjesto je uvijek puno zanimljivih ljudi sa zanimljivim pričama,jest da ih je teško razumjeti jer pričaju nekim čudnim jezikom nakon 10 konjačića.jednostavno kad si tamo i kad osjetiš tu atmosferu shvatiš da je život suvišan.
|
jel i dalje pivo 5-6 kn ? |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
joe maračić meki Ukupno postova: 24 Spol: Nebitno
|
Daj5 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ma internet je majka, da je postojao u doba moje mladosti di bi mi bio kraj!!!!
|
Ne kukaj, godine su problem ako su u glavi. Dobar provod ne mogu osujetiti godine. Ako imaš društvo koje je ok i mjesto gdje ne tresu cajke dobra zajebancija ti je zajamčena. Tu su ti pobrojali neka mjesta gdje izlaze četrdesetgodišnjaci i gdje se dobro provode. Stoga ne čekaj nego kreni (prema meni). |
|
|
|
|
|
d_grassa
Ukupno postova: 239 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ma de ajde viđam i 60togodišnjake po Teatru a kamo li ne negdje drugdje...Od silne dječurlije koji su navrnuli bilo gdje vjerojatno se 40togodišnjake ne može ni primjetiti..Izlazi se gdje se hoće |
|
|
|
|
|
Bizo
Ukupno postova: 116 Spol: Nebitno
|
Ingo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Naravno, da mjesta poput Boe, Calipsa i Tufne vise ne postoje. Za takvom mladosti mozemo samo sa ceznjom sanjariti ... ali to vise nije ni zabava koju zelim i za koju imam energije.
|
Ingo,evo jedne male kritike,a "Zagreb" i njihove tople sendviče poslije ponoći si zaboravio spomenuti |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Bizo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ingo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Naravno, da mjesta poput Boe, Calipsa i Tufne vise ne postoje. Za takvom mladosti mozemo samo sa ceznjom sanjariti ... ali to vise nije ni zabava koju zelim i za koju imam energije.
|
Ingo,evo jedne male kritike,a "Zagreb" i njihove tople sendviče poslije ponoći si zaboravio spomenuti
|
joj da ... mljac, mljac. |
|
|
|
|
|
|
|