Autor |
Poruka |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
u današnje vrijeme, angažirajte dobru marketinšku agenciju, odaberite područje, PLATITE i evo nama genija........ |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
Ženska_glava
Ukupno postova: 596 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
puki je napisao/la: ›
Hm - dva magneta koji se privlače i time prave energiju? naaaah. Perpetuum mobile - vozilo, uređaj, koji se kreće, radi, bez utroška ikakve energije...
To sa magnetima ne proizvodi ni približno...
bah! ne da mi se
|
Si glup! Jesi ikad čuo za suprotne polove magneta koji se odbijaju?! |
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Koliko znam, pravilo o perpetuum mobile jest da bi on trebao biti koristan, dakle, proizvoditi neku korisnu energiju, a objasni mi kako bi ovaj tvoj to činio? |
|
|
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
DanicaV je napisao/la: ›
u današnje vrijeme, angažirajte dobru marketinšku agenciju, odaberite područje, PLATITE i evo nama genija........
|
I to što kažeš! |
|
|
|
|
|
Ženska_glava
|
Lijepo. napraviš jedan točak od drveta i na svakih 2 cm na njemu nabiješ magnet, ali polovi na tom točku moraju biti isto postavljeni. Napraviš još jedan, malo veći točak i na njega staviš magnete svakih 2,5 cm suprotno okrenutih polova. Napraviš zemljište tom čudu. I malo zavrtiš i magnetui će se početi odbijati i tako će se točak vrtiti, vrtiti do unedogled. Odatle dobiješ mehaničku energiju koju pretvoriš u koju god energiju hoćeš. |
|
|
|
Ženska_glava
|
puki je napisao/la: ›
Nastavi živjeti u oblacima, derište.
|
Nastavi biti glup... |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ženska_glava je napisao/la: ›
Lijepo. napraviš jedan točak od drveta i na svakih 2 cm na njemu nabiješ magnet, ali polovi na tom točku moraju biti isto postavljeni. Napraviš još jedan, malo veći točak i na njega staviš magnete svakih 2,5 cm suprotno okrenutih polova. Napraviš zemljište tom čudu. I malo zavrtiš i magnetui će se početi odbijati i tako će se točak vrtiti, vrtiti do unedogled. Odatle dobiješ mehaničku energiju koju pretvoriš u koju god energiju hoćeš.
|
Kada to i realiziriš energetska kriza biti će riješena...
Sretno! |
Zadnja promjena: Circa; 13.08.2006. 12:22; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Kako se jedan Tesla toga nije sjetio kada je tako jednostavno...
Jebote, besplatna energija iz vlastitog dvorišta... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
|
Ženska_glava je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Lijepo. napraviš jedan točak od drveta i na svakih 2 cm na njemu ...blablatrućtruć....
|
Ajde, na stranu to što sam glup, ali....zajebavaš se, jelda? TO je "genijalna ideja"?
Koju školu ti ideš te po kojem programu radite fiziku? Ajde, iskreno. I daj profesoru/profesorici nacrt, čisto da ti kaže što sve ne valja sa idejom. Idem ja sad nastaviti biti glup. |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
|
tonya je napisao/la: ›
Puki, najjednostavnija rješenja ponekad su najbolja.
|
Ovo nije, sori, magneti bi samo odbijali točkove, koji bi otišli svaki na svoju stranu.
Opet, Ženska bi glava trebala malo ispitati svoje teorije prije nego ih javno objavi.
|
To definitivno...
Sve u svemu, ne trebamo se vrijeđati.
|
Čuj, nisam ja počeo. |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
Lijepo. napraviš jedan točak od drveta i na svakih 2 cm na njemu nabiješ magnet, ali polovi na tom točku moraju biti isto postavljeni. Napraviš još jedan, malo veći točak i na njega staviš magnete svakih 2,5 cm suprotno okrenutih polova. Napraviš zemljište tom čudu. I malo zavrtiš i magnetui će se početi odbijati i tako će se točak vrtiti, vrtiti do unedogled. Odatle dobiješ mehaničku energiju koju pretvoriš u koju god energiju hoćeš.
|
s ovakvom idejom definitivno trebaš upisat etf.
i onda ćeš ti biti novi genij.
|
|
|
|
|
|
Ženska_glava
|
goose je napisao/la: ›
|
s ovakvom idejom definitivno trebaš upisat etf.
i onda ćeš ti biti novi genij.
|
Pa, razmislit ću... |
|
|
|
Ženska_glava
|
Da opet ne skrećemo s teme, mislite li da je genija za ovaj svijet bilo dovoljno? |
|
|
|
|
|