Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Intervju s Ivicom Todoricem. Jedni ga dizu u nebesa, drugi mu se uvlace, treci ga mrze, cetvrti pljuju... Zanimljivi intervju s Todoricem...
Komentari?
Nama bi mogao biti zanimljiv zbog onoga sto spominje na samom kraju... drzimo palceve da uspiju i on i njegova strategija... |
|
|
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Nama bi mogao biti zanimljiv zbog onoga sto spominje na samom kraju... drzimo palceve da uspiju i on i njegova strategija...
|
Čitao sam intervju danas. To jest zanimljivo, no nije njegova strategija. Radi se o logici intermodalnog prijevoza, gdje će područje križanja autocesta postati izrazito atraktivno. Tamo će u blizini biti i kanal Dunav-Sava, željeznica već prolazi, a u blizini je i naša mala zračna luka. Čini mi se da se nekakva investicija u poslovnu zonu kod Kopanice već počinje realizirati, za kamionski prijevoz, nešto poput Graza.
Todorić samo shvaća očito. Ovo naše područje kao centar proizvodnje i daljnje distribucije hrane pdrazumijeva se samo po sebi. Kreten od novinara, doduše, misli da će biti problema sa relokacijom radne snage, što je glupost - neka pitaju radnike Tvornice duhana Zagreb kako je u Kanfanaru. A ni ovi neprodani stanovi u Osijeku nisu daleko, 30 min. |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Intervju s Ivicom Todoricem. Jedni ga dizu u nebesa, drugi mu se uvlace, treci ga mrze, cetvrti pljuju... Zanimljivi intervju s Todoricem...
Komentari?
Nama bi mogao biti zanimljiv zbog onoga sto spominje na samom kraju... drzimo palceve da uspiju i on i njegova strategija...
|
meni bi on bio puno zanimljiviji i simpaticniji da sam umjesto o DMu ovakav clanak procitao o Konzumu i onda bi rado kupovao u njegovim ducanima
Blagajnica u DM-u: Zarađujemo 7.000 kuna i dobivamo 14 plaća |
|
|
|
|
|
gum099 Ukupno postova: 115 Spol: Nebitno
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
1Kako ćete preseliti radnu snagu iz Zagreba u Slavoniju? Znate da je mobilnost hrvatske radne snage jako mala.
- Napravit ćemo krasna sela i naselja. To je predivan kraj.
mene je ovaj dio intervjua fascinirao... oni se boje da neće moći preseliti radnu snagu u Slavoniju, a Slavonci kukaju kako ne žele u Zagreb. ovdje trenutno govorim o ljudima koji su fakultetski obrazovani. puno mojih kolega jedva se odlučuje otići u Zagreb.
spominje se i Osijek, kao sjecište cesta... |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Sve je moguće i ostvarivo. I nadam se da će tako i biti.
|
Zadnja promjena: PEGY; 23.01.2013. 16:17; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
chaknoris
Ukupno postova: 591 Lokacija: L. A. Spol: Muško
|
|
Zadnja promjena: chaknoris; 18.07.2010. 23:15; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
da li će ova država sahranit još jednog poduzetnika koji pod sobom ima tisuće zaposlenih ? |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Monstrum je napisao/la: ›
da li će ova država sahranit još jednog poduzetnika koji pod sobom ima tisuće zaposlenih ?
|
Država nikada neće sahraniti Agrokor, ali će zato spremno dočekati smrt stotina malih, što dobavljača, što pružatelja usluga Agrokoru zbog nelikvidnosti... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
ma isti klinac. ionako nam se sve svodi na uvoz. pa 90% proizvoda koncerna agrokor je iz uvoza. ako pogledaš na svaku vražju deklaraciju na svakom vražjem proizvodu vidjet ćeš da praktički ništa nije iz RH, a ako i je onda je cijena tog proizvoda za 1/4 viša. tome nije kriv agrokor ni todorić već ova usrana država koja kumuje svemu tome.
kupnju u konzumu ograničavam na najosnovnije a za sve drugo idem u metro jer sam skonto da jako puno metro proizvoda (aro robna marka) potječe iz hrvatske. otkupljuju i prerađuju od "malih" i nude na svojim policama po super prihvatljivim cijenama. ne kažem da su svi proizvodi takvi ali jako puno ih je. |
|
|
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
Monstrum je napisao/la: ›
da li će ova država sahranit još jednog poduzetnika koji pod sobom ima tisuće zaposlenih ?
|
Država nikada neće sahraniti Agrokor, ali će zato spremno dočekati smrt stotina malih, što dobavljača, što pružatelja usluga Agrokoru zbog nelikvidnosti...
|
Čini se da je tako. Todorić nekoliko puta u razgovoru evidentno laže. Ovaj je intervju novinarska lakrdija, samoreklama i pokušaj obmane čitatelja.
Ali morat ćemo mu tolerirati laž. Ako propadne, svi smo gotovi. No, ako će se obistiniti planovi sa kraja intervjua, oprostit ćemo sve. |
|
|
|
|
|
|
|