Autor |
Poruka |
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol: Nebitno
|
TataMata je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Hvala svim dušebrižnicima što toliko brinu o budućnosti HSP-a, drago mi je što vam je stalo. Osječka podružnica potporu daje Danielu. Svi su kandidati dobri, no Daniel je naš odabir. Koga zanima broj članova, mogu samo reći da u Ind. četvrti HSP ima više članova nego polovica stranaka u gradu.
|
Ma da? Gdje su bili ti članovi na izborima kada je HSP u toj istoj Industrijskoj četvrti bio 3. stranka? |
|
|
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
Na izbore u Ind. četvrti izišlo je oko 6000 birača. Toliko članova baš nemamo . Analiza izbora je prožvakana stvar, tako da ne kontam što me želiš pitati... ali ako pogledaš da je HSP, unatoč svemu što se dešavalo, tj naš kandidat dobio nešto preko 13 500 glasova, to je ipak dobra baza za daljnji rad. |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol: Muško
|
Hvala svim dušebrižnicima što toliko brinu o budućnosti HSP-a, drago mi je što vam je stalo. Osječka podružnica potporu daje Danielu. Svi su kandidati dobri, no Daniel je naš odabir. Koga zanima broj članova, mogu samo reći da u Ind. četvrti HSP ima više članova nego polovica stranaka u gradu.
|
Jeste li vi u HSP-u čuli za onu narodnu "KASNO JANKO NA KOSOVO STIŽE" ?! |
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja. |
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
studenac je napisao/la: ›
|
Jeste li vi u HSP-u čuli za onu narodnu "KASNO JANKO NA KOSOVO STIŽE" ?!
|
... čini mi se da bijaše Marko, a ne Janko... |
|
|
|
|
|
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol: Muško
|
... može biti i JOZO, ali ipak je kasno... |
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja. |
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
studenac je napisao/la: ›
... može biti i JOZO, ali ipak je kasno...
|
...ako je kasno - kako se ne veselite? |
|
|
|
|
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol: Nebitno
|
A pa da je kasno kako oni kažu ne bi bila puna usta dežurnim HDSSB dušebrižnicima HSP-a . Mora da njihov radni dan počinje sa temom : ŠTo danas radi Anto Đapić i HSP? I naravno po tom rasporedu planiraju svoje dnevne obeze |
|
|
|
|
|
pernabukano
|
Angelium je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A pa da je kasno kako oni kažu ne bi bila puna usta dežurnim HDSSB dušebrižnicima HSP-a . Mora da njihov radni dan počinje sa temom : ŠTo danas radi Anto Đapić i HSP? I naravno po tom rasporedu planiraju svoje dnevne obeze
|
Istina. Kako Anto po običaju ne radi ništa, možemo se posvetiti redovnim aktivnostima |
|
|
|
|
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol: Nebitno
|
Aha znači ipak si napokon priznao da si njihov ajde barem je to napokon jasno - a Vaše redovne aktivnosti su baš to - NIŠTA osim sređivanja poslova Laurusu ili laganja okolo po Vinogradskoj . Ali šalu na stranu moramo Vam se zahvaliti. Glas slavonije je čisto glavaševski list pa nas baš ne prenose ili prenose ono što glavni urednici kažu da se mora napisati, no Bubalo, Šišljagić i "Osijek je ruralna sredina" kraljičak svojom svakodnevnom kuknjavom rade bolju promociju HSP-u nego što može 5 Glasa slavonije |
|
|
|
|
|
pernabukano
|
Angelium je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Aha znači ipak si napokon priznao da si njihov ajde barem je to napokon jasno - a Vaše redovne aktivnosti su baš to - NIŠTA osim sređivanja poslova Laurusu ili laganja okolo po Vinogradskoj . Ali šalu na stranu moramo Vam se zahvaliti. Glas slavonije je čisto glavaševski list pa nas baš ne prenose ili prenose ono što glavni urednici kažu da se mora napisati, no Bubalo, Šišljagić i "Osijek je ruralna sredina" kraljičak svojom svakodnevnom kuknjavom rade bolju promociju HSP-u nego što može 5 Glasa slavonije
|
Kada sam negirao da ne simpatiziram HDSSB!?
Cijenim vas 5-6 tvrdokornih HSP-ovaca koji se niste razbježali nakon debakla na 1.parlamentarnim, a 2. lokalnim izborima. Stvarno morate imati želudac slušati demagogiju pretvaranja poraza u pobjedu...I to iz izbora u izbore. |
|
|
|
|
|
astec Ukupno postova: 210 Spol: Nebitno
|
A ma ne krivo si nešto shvatio. Bježanje je obilježje HDSSB-a i Vašeg osnivača koji je spasio svoje dupe kao veliki general dok njegovi ljudi trunu u zatvoru...
Mi imamo i stida i obraza pa smo se ostali i dalje boriti za svoje ljude i svoj kraj |
|
_________________ Nemojte tako - pa Strijelac je neutralan |
|
|
|
|
P.S. - Potpisao sam pristupnicu HSP-u - e sad budemo vidjeli, hoće li me i oni lagati u lice kao HDSSB što je ili će ipak biti bolje. Sumnjam da može biti gore nego tamo. |
|
|
|
|
scero Ukupno postova: 82 Spol: Nebitno
|
astec je napisao/la ( Pogledaj post): ›
P.S. - Potpisao sam pristupnicu HSP-u - e sad budemo vidjeli, hoće li me i oni lagati u lice kao HDSSB što je ili će ipak biti bolje. Sumnjam da može biti gore nego tamo.
|
sta su ti i ovi obecali posao kad pobjede na izborima ?? |
|
|
|
|
|
|
Ma ovi nisu ništa - oni prije jesu pa nisu ispunili XD |
|
|
|
|
pernabukano
|
astec je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ma ovi nisu ništa - oni prije jesu pa nisu ispunili XD
|
Zato si i prije izbora pisao imenom i prezimenom (V.L.), a poslije izbora promijenio nick u astec!?
Šta ti kaže stric na sve to? |
|
|
|
|
|
|
|