Autor |
Poruka |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Novitet na tržištu. Bolesno. Jako.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AZioSvJ0wQI[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fJ5iTt4wwLc[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hdIhyvvGAe8[/youtube]
mmmm da. ati. sad ćemo vidjet nvidiu |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Jebote, 280W u ful opterecenju!
Sad bi koncaru bilo pametno poceti osmisljavati minijaturne sobne trafostanice za supljoglave 'ikstrim gejmere' dubokih djepova kojima 'treba' ovakav hardver. Vrijedi i za nvidiu. ;-) |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Monstrum
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Jebote, 280W u ful opterecenju!
Sad bi koncaru bilo pametno poceti osmisljavati minijaturne sobne trafostanice za supljoglave 'ikstrim gejmere' dubokih djepova kojima 'treba' ovakav hardver. Vrijedi i za nvidiu. ;-)
|
nvidia još nije odgovorila pa nije to ne znam ja nešt extremno. kolko sam skonto to je potrošnja sustava s karticom ? jel nije tako ? nije to sama kartica. max board joj je 280W a idle board power joj je 51W. ak ćemo iskreno moja troši više |
|
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
nema šta to je Monstrum od grafičke |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
bazooka_joe
|
Monstrum je napisao/la: ›
kolko sam skonto to je potrošnja sustava s karticom ? jel nije tako ? nije to sama kartica. max board joj je 280W a idle board power joj je 51W. ak ćemo iskreno moja troši više
|
Kamo sreće da cijeli sustav sa ovom prokletinjom troši max. 294 W. No, kada proizvođač nekakve kartice kaže 'board', onda misli na svoj proizvod.
http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-5000/hd-5970/Pages/ati-radeon-hd-5970-specifications.aspx |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Monstrum
|
cjelokupni review ovog čudovišta |
|
|
|
|
|
Walter_B Ukupno postova: 22 Lokacija: Osijek, Sjenjak Spol: Muško
|
Ponosan sam vlasnik HD5870 i sa karticom sam prezadovoljan, fenomenalno nesto. Mogu mislit kakva je ova (2*5870) . |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
|
Walter_B je napisao/la: ›
Ponosan sam vlasnik HD5870 i sa karticom sam prezadovoljan, fenomenalno nesto. Mogu mislit kakva je ova (2*5870) .
|
Račun za struju - postojan? |
|
|
|
|
Monstrum
|
ajde bazooka priznaj da ti je krivo što nemaš ajde priznaj svima nitko te neće smatrati lošom osobom |
|
|
|
|
|
Walter_B Ukupno postova: 22 Lokacija: Osijek, Sjenjak Spol: Muško
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Walter_B je napisao/la: ›
Ponosan sam vlasnik HD5870 i sa karticom sam prezadovoljan, fenomenalno nesto. Mogu mislit kakva je ova (2*5870) .
|
Račun za struju - postojan?
|
OK je. Ima odlican power management. |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
|
Monstrum je napisao/la: ›
ajde bazooka priznaj da ti je krivo što nemaš ajde priznaj svima nitko te neće smatrati lošom osobom
|
I da ju imam - nemam ju gdje gurnuti
Meni dovoljan moj quadro u laptopu... |
|
|
|
|
chosen
Ukupno postova: 587 Spol: Nebitno
|
već se vidim kako poslje nove godine dajem oko 7000Kn za novi komp |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
|
Monstrum
|
chosen je napisao/la ( Pogledaj post): ›
već se vidim kako poslje nove godine dajem oko 7000Kn za novi komp
|
malo ti je to ako misliš ubadat ovak šta, samo kartica će te koštat ko svetog petra kajgana |
|
|
|
|
|
chosen
Ukupno postova: 587 Spol: Nebitno
|
|
|
|
beziljy