Autor |
Poruka |
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol: Nebitno
|
sreća pa nema ništa na mailu koji ni ne koristim, a na face ništa ni ne skrivam niti imam kakve sočne poruke tako da će voajer brzo odustati. Do 7 ujutro sam svim prijateljima slao poruke da me izbrišu i dodaju na novi profil (hvala bogu nema ih puno jer ne dodajem ne znam koga).
A što se tiče mutavog voajera, rekoh, već znam tko je, samo čekam nešto da se osiguram a to ovisi o vrlo određenom vremenu. A onda će biti krvi... |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
_Jimmy_ je napisao/la: ›
pa će nastaviti s botoxom, nemoj tako
|
moguće |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol: Nebitno
|
Zodijak je napisao/la ( Pogledaj post): ›
sreća pa nema ništa na mailu koji ni ne koristim, a na face ništa ni ne skrivam niti imam kakve sočne poruke tako da će voajer brzo odustati. Do 7 ujutro sam svim prijateljima slao poruke da me izbrišu i dodaju na novi profil (hvala bogu nema ih puno jer ne dodajem ne znam koga).
A što se tiče mutavog voajera, rekoh, već znam tko je, samo čekam nešto da se osiguram a to ovisi o vrlo određenom vremenu. A onda će biti krvi...
|
oćeš mu reć u facu da nije to bilo u redu i onda se junački naguravat 5 minuta dok djevojke sa strane plaču a ekipa vas razdvaja?
jeote meni je jučer neko provalio u kasicu prasicu pa neću na internet stavljat upozorenje ljudima da čuvaju kasice prasice jer gradom hara neki kasica prasica manijak
kasica prasica |
|
|
|
|
|
|
Ma ne ja sam fin čovjek... to napravim sa strane.
btw, saznao sam tko je, pomogao sam i nekolicini ljudi. Nažalost, to je osoba koju znam ali mi nije bila fb prijatelj. Sad se sve zakuhalo. |
|
|
|
|
|
slavonjara
Ukupno postova: 161 Spol: Muško
|
a nije ti palo na pamet da većinu nas to ni najmanje ne zanima? |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Tristia
Ukupno postova: 124 Spol: Žensko
|
na ovom forumu ima puno stvari i tema koje mene ne zanimaju pa mi ne pada na pamet pisati da me to ne zanima, da mi je bezveze, da je glupo, i sprdat autora, liječit se ovdje. Ak te ne zanima nemoj pisat, ne visi ti nad glavom to, a ako imaš svoje mišljenje pozitivno ili negativno iznesi ga. Odrastite. peace&out |
|
|
|
|
|
|
Sve je sad ok i sve je sređeno!
Ali eto nisam bio jedini, tako da... rješilo se i kod ostalih s kojima sam se čuo a da su imali isti problem. |
|
|
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
i jel bilo krvi? |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Delfin je napisao/la: ›
i jel bilo krvi?
|
Javno poniženje djeluje puno bolje od krvi |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
|
|