Autor |
Poruka |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Znam ja ali vam ne smijem reći... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
FunkyLady je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Zadnje 2 godine bijah u Slaviji, a sada zbilja ne znam... Još nismo počeli planirati
|
o2! pošaljem ti uskoro najavu kad sastavim, bit će zlo i naopako |
|
|
|
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Op op, mogla bih Ti pošalji detalje samo |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
my favourite place to be... |
|
|
|
|
|
seven-of-nine
Ukupno postova: 274 Lokacija: južno od mjesta gdje sjevera nema Spol: Žensko
|
ja sam u amsterdamu! ne kafiću, gradu... |
|
|
|
|
|
darby_crash
Ukupno postova: 29 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
svjezi zrak i cuga di ces bolje za novu godinu |
|
|
|
|
|
iz Zg-a Ukupno postova: 5 Spol: Muško
|
kad idu u prodaju karte za Q? |
|
_________________ Covjek je najsavrsenije bice na svijetu, a moze ga napravit svaka budala! |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
|
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Ipak na Staru radim samo do 16 h, ali još uvijek ne znam kuda ću. Lani smo feštali u jednom kafiću i bilo je super, no ove godine nema takvog plana, pa će vjerojatno biti nešto privatno. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
**mala zloća** Ukupno postova: 3 Spol: Žensko
|
i ja bi |
|
|
|
|
|
ožiljak
Ukupno postova: 170 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
na portalu je bio oglas za želju, odjednom je nestao, zna li netko nešto više o tome...? |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
ožiljak je napisao/la ( Pogledaj post): ›
na portalu je bio oglas za želju, odjednom je nestao, zna li netko nešto više o tome...?
|
ja sam se začudio kad sam vidio to budući da je to Omer radio inače, i sad je pisalo da on pušta, a on pušta na WLM NYE tako da sumnjam da je to to. |
|
|
|
|
|
dvonogastonoga Ukupno postova: 13 Spol: Nebitno
|
evo ja upravo kupio karte za esseker centar.navodno da ide dobro prodaja karata! |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
Proslava u Mini Teatru:
Citat: ›
Ulaznice za proslavu Nove godine u Klubu po cijeni od 170 kuna se mogu kupiti zaključno sa četvrtkom 24. prosinca, a nakon toga cijena iznosi 200 kuna. Ulaznice, osim u samom Klubu, se mogu kupiti i u caffe baru Valentino.
Osiguran je poseban light show i dodatna ozvuka za glazbu koju slušate ili želite slušati. Svirat će sve osim komercijale i cajki. U cijenu je uključena neograničena konzumacija hrane i pića kao i iskaznica za 2010. godinu.Za cuge se brinu tete na šanku tako da će zadovoljeni biti i oni najžedniji, a bogati švedski stol će razveseliti i one najgladnije.
Pij koliko možeš i jedi koliko hoćeš!
Ima trosjeda i kauča za odmoriti se tako da zabava može trajati do dugo u prvi dan iduće godine.
Svi preduvjeti za nezaboravnu zabavu su tu zato dođite i priuštite si najluđu noć u godini!
|
Bio sam prije dvije godine i proveo se kao nikad. Prošle godine nije klub radio pa nije bilo proslave, ali zato ću provjeriti hoće li i ove godine biti kao prijašnjih |
|
|
|
|
|
twisted nerve
Ukupno postova: 6 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
jel treba netko karte za slaviju.prodajem dvije po povoljnoj cijeni javite se na [email protected] |
|
|
|
|
|
|
|