Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Porezna uprava blokirala Osijek

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Anastazija
Ukupno postova: 689
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 27.11.2009. 15:13 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Znači li ovo da će sad napokon svi dobiti povrat poreza? Sad za koji dan ili?

Ukupno postova: 706
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.11.2009. 15:23 
Naslov:  

Leteci mungos je napisao/la :
pernabukano je napisao/la: Kakve veze ima narukvica sa proračunom za crkvu!? jedna stvar je vjera, a druga stvar financije, točnije proračun. U protivnom ću zaključiti da diskreditiraš Bubala zbog njegove vjere, a to nikako nije demokratično.
Gdje sam ga ja diskreditirao zbog njegovog vjerskog uvjerenja?!? Diskretirati ga mogu samo njegovi potezi.

Jedno je vjera, a drugo financije. Zato je Zupanija onomad [pocetkom godine] iskesirala meganovce za gradnju vikarijatske palace kod Rokove crkve. Naravno, pored nekoliko stotina milijuna kuna koje Crkva dobiva iz drzavnog poracuna bas je Zupanija Osjecko-baranjska odlucila darovati 500 000 kuna.

S druge strane, pola srednjih skola u Osijeku nema dvoranu za tjelesni odgoj, a upravo je to obveza Zupanije. S druge strane, obveza Zupanija NIJE financiranje vjerskih zajednica.Eto, jesam ga i sada nedemokratski diskreditirao.

Ali, neka, bogati smo, mozemo dati... pola milijuna vamo-tamo, kao da bi to pomoglo djeci da imaju normalne uvjete za tjelesni... kome uopce terba tjelesni?!

Projekt je vrijedan 24 milijuna kuna, a Županija ga je "pogurala" sa 500 000 kuna. Priznati ćeš da to nisu veliki novci u usporedbi sa cijenom projekta.
Pogledaj investicije OBŽ, pa nakon toga možemo raspravljati o ulaganju u školstvo.
http://www.obz.hr/hr/index.php?tekst=224

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Post Postano: 27.11.2009. 15:35 
Naslov:  

pernabukano je napisao/la: Projekt je vrijedan 24 milijuna kuna, a Županija ga je "pogurala" sa 500 000 kuna. Priznati ćeš da to nisu veliki novci u usporedbi sa cijenom projekta.
Pogledaj investicije OBŽ, pa nakon toga možemo raspravljati o ulaganju u školstvo.
http://www.obz.hr/hr/index.php?tekst=224
Naravno da investicije OBZ-a u skolstvu i trebaju biti takve - naime, Zupanija se o njemu mora brinuti.

S druge strane, vjerske zajednice i njihovo financiranje nije obveza Zupanije. Nije li bilo vecih prioriteta u npr. skolstvu od sufinanciranja gradjevinskog projekta jedne vjerske zajednice?

Ukupno postova: 3237
Post Postano: 27.11.2009. 16:18 
Naslov:  

Samo ne znam kako palaca crkvenih guzonja moze biti investicija? U sto?
Ili cemo svi profitirati 'na nekom ljepsem mjestu'?

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
gaap

Ukupno postova: 2694
Spol: Muško Muško
Post Postano: 27.11.2009. 17:16 
Naslov:  

KLASIČNI SPIN... i to neloš - moram priznati, narod popase sve što im se servira... i još jedna dobra prilika za obračun sa državnom vrhuškom po principu "oni nas ne vole jer smo ih razbili na izborima...opet "

Račun Grada bio je nekoliko puta blokiran otkad je Bubalo/Lovoković/Vrdoljak na vlasti, ali nikada do sada s tim nisu išli u javnost. Blokade su do sada bile po nekoliko sadti, ali eto, sad se dogodilo da je blokada "prenoćila", račun je danas prijepodne odblokiran.

Nikakve priče tipa Slavonski Brod nisu u pitanju, tek dobar tajming za plakanje kako nas ne vole i kako smo za vlast koja sjedi u Zagrebu slijepo crijevo...

Ukupno postova: 3964
Post Postano: 27.11.2009. 17:22 
Naslov:  

pernabukano je napisao/la:
Priznati ćeš da to nisu veliki novci u usporedbi sa cijenom projekta.

veliki su to novci pogotovo kad ih nemaš i kad si u dugu.i kad ih ulažeš u nešto od čega šira zajednica nema koristi.

RKL

Ukupno postova: 226
Post Postano: 27.11.2009. 19:03 
Naslov:  

Gluposti pričaju i oni koji govore da je to odmazda Zagreba zbog izbora, ali i oni koji govore da je blokada morala biti najavljena, poput Vrdoljaka.

Već je niz godina zakonom regulirano, da Porezna uprava ima 25. studeni kao kajnji rok za početak isplata neisplaćenih povrata poreza.

To su gradski oci mogli znati samo da su se malo informirali, a Porezna uprava nije dužna znati kakvo je stanje na računu grada dok skidaju obveze koje je grad ionako dužan ispuniti.

av8or

Ukupno postova: 189
Post Postano: 27.11.2009. 19:40 
Naslov:  

Anastazija je napisao/la:

Konačno jedno normalno i svrsi-shodno pitanje...

A ove ostale odgovore i priče o uroti o Zagrebu, Splitu.... o čemu vi to molim vas ljudi???
O čemu???
Grad blokira moje novce... MOJE!!!! MOJ povrat poreza!!!
I drzava je blokriala račun dok GRAD ne isplati povrat poreza za svoje (po ovome načinu manipuliranja medijima, ne čini mi se tako) gradjane!!!!!
OĆU SVOJE PARE!!!!
Nije me briga za gradske obveze, naveze, i donose...

Molim neka mi netko odgovori kako je bilo novaca za razno-razne gradnje, kotekse, motekse i ostale, i to cifre od nekoliko miliona, a za MOJ povrat poreza NEMA???
Proslih godina sam dobivao povrat poreza već u 7 mjesecu, a sada?????
Valjda će biti za Božić...

Ovaj put bravo za državu!!!

Ukupno postova: 1469
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 27.11.2009. 21:08 
Naslov:  

Leteci mungos je napisao/la:
Diskretirati ga mogu samo njegovi potezi.

Slažem se...

Leteci mungos je napisao/la:
Jedno je vjera, a drugo

...predstava s jeftinim narukvicama s kirvaja vrlo popularnim među populacijom 70+

KillaBEEZ

Ukupno postova: 321
Post Postano: 27.11.2009. 22:50 
Naslov:  

Račun je blokiran pa će ubrzo biti odblokiran...da ispadne da nešto i rade osim što grade vile u Bosni

Ukupno postova: 266
Post Postano: 27.11.2009. 23:06 
Naslov:  Re: Porezna uprava blokirala Osijek

Kakva je sve to banda licemjera...

Ovi "gradski" od danas za sve okrivljuju one "gradske" od jučer , a svi zajedno su prekjučer u veeelikoj ljubavi vedrili i oblačili.
Dok je bilo love, bilo je i ljubavi.

Isti virus, amnezije, vlada i na državnom nivou.
U vladi svi isti (osim "kapetana") koji su bacili državu na koljena, a kada ih slušaš čovjek bi pomislio da su danas sletjeli s Marsa. Ni o čemu pojma nemaju, kao zgražavaju se nad lopovlukom i korupcijom i optužuju one s kojima su dvadeset godina zajedno upropaštavali zemlju - za pljačku (Hebrang-Vidoševića).

Jednima i drugima je zajednička - borba oko plijena.
Plijen je već uglavnom pojeden, ima ga sve manje, i borba je zato sve žešća.
A zvijeri sve više.

grissom
Ukupno postova: 266
Post Postano: 27.11.2009. 23:12 
Naslov:  

av8or je napisao/la:
Molim neka mi netko odgovori kako je bilo novaca za razno-razne gradnje, kotekse, motekse i ostale, i to cifre od nekoliko miliona, a za MOJ povrat poreza NEMA???

Ha,ha pa sam si odgovorio.
Da su tebi vratili, nema za njih.
A ZNA SE koji su prioriteti. Very Happy

zen031
Ukupno postova: 1236
Post Postano: 28.11.2009. 5:18 
Naslov:  Re: Porezna uprava blokirala Osijek

grissom je napisao/la :
Kakva je sve to banda licemjera...

Ovi "gradski" od danas za sve okrivljuju one "gradske" od jučer , a svi zajedno su prekjučer u veeelikoj ljubavi vedrili i oblačili.
Dok je bilo love, bilo je i ljubavi.

Isti virus, amnezije, vlada i na državnom nivou.
U vladi svi isti (osim "kapetana") koji su bacili državu na koljena, a kada ih slušaš čovjek bi pomislio da su danas sletjeli s Marsa. Ni o čemu pojma nemaju, kao zgražavaju se nad lopovlukom i korupcijom i optužuju one s kojima su dvadeset godina zajedno upropaštavali zemlju - za pljačku (Hebrang-Vidoševića).

Jednima i drugima je zajednička - borba oko plijena.
Plijen je već uglavnom pojeden, ima ga sve manje, i borba je zato sve žešća.
A zvijeri sve više.

Odlično si ovo rekao. Slažem se 100%. I s kurzivom i s podvučenim.Smile

tibit2009
Ukupno postova: 82
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 28.11.2009. 11:35 
Naslov:  

komentar na sve ovo - BUL ŠIT!!!

pernabukano

Ukupno postova: 706
Post Postano: 28.11.2009. 13:24 
Naslov:  

av8or je napisao/la :
Anastazija je napisao/la:

Konačno jedno normalno i svrsi-shodno pitanje...

A ove ostale odgovore i priče o uroti o Zagrebu, Splitu.... o čemu vi to molim vas ljudi???
O čemu???
Grad blokira moje novce... MOJE!!!! MOJ povrat poreza!!!
I drzava je blokriala račun dok GRAD ne isplati povrat poreza za svoje (po ovome načinu manipuliranja medijima, ne čini mi se tako) gradjane!!!!!
OĆU SVOJE PARE!!!!
Nije me briga za gradske obveze, naveze, i donose...

Proslih godina sam dobivao povrat poreza već u 7 mjesecu, a sada?????
Valjda će biti za Božić...

Ovaj put bravo za državu!!!

Od 25 milijuna ostalo je samo 1,5 milijuna kuna duga i država je brže bolje išla blokirati račun zaboravljajući pritom da oni gradu za povrat poreza duguju blizu 5 milijuna. Znači kada bi došlo do prijeboja duga država bi bila ta koja duguje gradu.

Skoči u forum: