Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Porezna uprava blokirala Osijek

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Ajkula

Ukupno postova: 217
Spol: Muško Muško
Post Postano: 28.11.2009. 15:22 
Naslov:  Re: Porezna uprava blokirala Osijek
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ajde Pernabucano priznaj, jesi ti Bubalo ili Glavas, znam da nisi Drmic, on nije bas toliko pismen

Ukupno postova: 22
Post Postano: 28.11.2009. 15:37 

Đapić ispraznio gradsku blagajnu,pokupio se i otišao!!
To su naši ljudi..

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
av8or

Ukupno postova: 189
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.11.2009. 16:35 
Naslov:  

pernabukano je napisao/la:
Od 25 milijuna ostalo je samo 1,5 milijuna kuna duga i država je brže bolje išla blokirati račun zaboravljajući pritom da oni gradu za povrat poreza duguju blizu 5 milijuna. Znači kada bi došlo do prijeboja duga država bi bila ta koja duguje gradu.

Ne kužim te.... šta hoćeš reći????
Od 25 milijuna kuna duga (koji su valjda vratili), onda su mogli dati i GRADJANIMA (tih pišljivih 1,5 milijuna) njihove novce???
Jel tebi to normalno, da povrat poreza iz 2008 god. dobijem u 2010??? Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Meni se čini da su te tkz. dugove razno-raznim firmama vraćali čisto zbog PROVIZIJE, naravno vlastite.
Ni ne čudi me što je onaj mamlaz tako brzo sagradio kučerak, dok si ovaj kupio novi auto.... alooooo... On kupuje auto, a gradjanima nisu vratili njihove novce!!!
Tako nam i treba, gradjani neka čekaju, kada smo ovce tj. kod nas bi to bilo malo teže sakriti kada bi uzimali proviziju, zar ne?
Eto čisto za info, i ja bi im dao svojih 10%, pa neka se banda lopovska naždere.... samo neka mi daju moje pare!!!!

Ukupno postova: 706
Post Postano: 28.11.2009. 19:23 
Naslov:  

av8or je napisao/la :
Od 25 milijuna ostalo je samo 1,5 milijuna kuna duga i država je brže bolje išla blokirati račun zaboravljajući pritom da oni gradu za povrat poreza duguju blizu 5 milijuna. Znači kada bi došlo do prijeboja duga država bi bila ta koja duguje gradu.

Ne kužim te.... šta hoćeš reći????
Od 25 milijuna kuna duga (koji su valjda vratili), onda su mogli dati i GRADJANIMA (tih pišljivih 1,5 milijuna) njihove novce???
Jel tebi to normalno, da povrat poreza iz 2008 god. dobijem u 2010??? Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Meni se čini da su te tkz. dugove razno-raznim firmama vraćali čisto zbog PROVIZIJE, naravno vlastite.
Ni ne čudi me što je onaj mamlaz tako brzo sagradio kučerak, dok si ovaj kupio novi auto.... alooooo... On kupuje auto, a gradjanima nisu vratili njihove novce!!!
Tako nam i treba, gradjani neka čekaju, kada smo ovce tj. kod nas bi to bilo malo teže sakriti kada bi uzimali proviziju, zar ne?
Eto čisto za info, i ja bi im dao svojih 10%, pa neka se banda lopovska naždere.... samo neka mi daju moje pare!!!!

Pišljivih milijun i pol kuna!? Ovime si sve rekao. U trenutku dok su dugovi grada 100 000 eura tih milijun i pol kuna su zlata vrijedni.
Želim reći da su se prvo vraćale sve dospjele obveze, što dokazuje i podatak da je 70 milijuna kuna obveza smanjeno na 20 milijuna. Nema nikakvih investicija dok se ne vrate novci građanima, dobavljačima i izvođačima radova.
No, ono što bi naglasio u ovoj priči jest da država blokira račun grada zbog dugovanja,a u istom trenutku ona duguje gradu blizu 5 milijuna kuna. Tko je tu lud? Kakvi su to dvostruki kriteriji?

pernabukano

Post Postano: 28.11.2009. 19:26 

KohortaV.N.O je napisao/la :
Đapić ispraznio gradsku blagajnu,pokupio se i otišao!!
To su naši ljudi..

Nisu. Đapić nije naš čovjek. Potvrđeno od strane građana!

Angelium

Ukupno postova: 874
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 28.11.2009. 19:50 
Naslov:  

MIslim da je jedini pravi kriterij to da li su oni znali da će taj iznos doći na naplatu. A jasno je da jesu. U tom slučaju su trebali te novce ne dirati i rješena stvar. Ali naravno oni su potrošili na limuzine i tko zna što još što ni ne znamo a sada kukaju. Potrošili su novce građana i nemaju što prigovarati. Država je mogla ali NIJE MORALA čekati. A i zašto bi? Da bi Bubalo mogao još limuzina kupovati. ISto je napravio i u Županiji. SAnta Fe, nekoliko Laguna, Škoda Superb, Golf GTI... Čemu kuknjava? POtrošili ste novce za koje ste znali da NISU vaši. Ajde barem jednom priznajte pogrešku i krenite dalje. Dosta je bilo izmotavanja.

av8or

Post Postano: 28.11.2009. 21:57 
Naslov:  

Vjeruj mi meni mojih 700 kuna nisu pišljivi, a to čekam ko ozeblo sunce... možda je jadno, ALI TO JE MOJ NOVAC!!!!!!! MOJ!!!! NE GRADSKI, NE DRŽAVNI, MOOOOJJJJ!!!!! Ja sam ga platio, tj. preplatio, i molim lijepo da mi se i vrati...
Sada te ja lijepo pitam jel važnije bilo kupovati novi AUTo, plaćati razno-razne gradnje, kotekse ili motekse ili vratiti ljudima NJIHOVE PARE??????
O kakvih ti to 5 milja ti to pričaš? Mene ne interesira, tko je kome dužan, sve dok ja SVOJE pare ne vidim....
A love je bilo, medjutim potrošilo se na AUTO, te razno razne mafijaške maleverzacije!!!!!!
Zašto??? Zašto taj novac nije vraćen gradjanima?
Zar je država morala blokirati račun da bi se to uplatilo???
Jadno.... sve je to jadno....

Ukupno postova: 1469
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 29.11.2009. 11:46 
Naslov:  

No, ono što bi naglasio u ovoj priči jest da država blokira račun grada zbog dugovanja,a u istom trenutku ona duguje gradu blizu 5 milijuna kuna. Tko je tu lud? Kakvi su to dvostruki kriteriji?

Sva sreća pa ste si producirali toliko neprijatelja da za svaki šit možete optužiti nekog od njih... Samo, građani će vremenom postati imuni na tuđe suze, jer i vlastitih imaju pun kufer. Morat ćete posegnuti za ozbiljnijim suzavcem...

Bastro
Ukupno postova: 154
Post Postano: 29.11.2009. 11:53 
Naslov:  

Zašto se uopće obazirete na komentare čovjeka koji je visokopozocioniran u HDSSB-u i koji od tog ima višestruke koristi. Sjedi u Gradskom vijeću za što prima naknadu, a tko zna, možda i u kojem nadzornom odboru. Odlazi na briefinge u Drinovce i onda soli pamet na forumu. Kako on može biti objektivan?

arsen1
Ukupno postova: 77
Post Postano: 29.11.2009. 16:55 
Naslov:  

Koja glupost - trebali su najaviti. Pa već smo pet puta najavljivali i tražili da se plati. Samo vama odgovara od svega pravit afere tipa država nam oduzima, država nam ništ ne daje itd... Prozirno. Tko u to može više vjerovati. Od kada su došli na vlast za sve im je kriva država i drugi. Kao da je Matković prespavao zimski san u prošlom mandatu. A bez njega se nije nigdje moglo ni udahnuti. Najlakše je na grbu tuđu natovarit sve što ne valja. Gdje je sada vaša sposobnost. Od kukanja i naricanja potpuno ste izgubili kormilo grada. Dok je hsp bio na vlasti svugdje se nešto radilo, kopalo i to se vidjelo. Sada nas čeka 4 godine mraka i kramarićevskog načina vođenja grada. Ajmo puno pričati, pametovati i sl., a ništ ne raditi za druge. Samo za sebe! Ideš u ..... Proće i to!

pernabukano

Post Postano: 29.11.2009. 21:35 
Naslov:  

Neznam više kako napisati, pa ću upotrijebiti "deranje": DRŽAVA BLOKIRA RAČUN GRADA ZBOG DUGOVANJA, DOK ONA ISTOVREMENO DUGUJU GRADU VEĆI IZNOS OD NJIHOVOG POTRAŽIVANJA!
Šta tu nije jasno!?

Ukupno postova: 938
Post Postano: 29.11.2009. 21:56 
Naslov:  

a sta god ti napisao uvijek imas mrzitelja svega Hdssbovskog po defaultu i uvijek ces imati. Uvijek ce biti i onih koji ce pisati neargumentirane optuzbe iza nicka a niko nece svojim imenom stati iza tih optuzbi kad se nekoga treba optuziti "za pravo".
Forumi su i napravljeni za "pickice" koje jedino tako znaju reci svoje misljenje i kojima niakd nista ne valja.Ak budete dobro radili ostat cete na vlasti za 3-4 godine a ako ne budete necete i to je jedino mjerilo.
Mi smo slavonci šonje,uvijek mirni i volimo da nas drugi iskoristavaju i guze a mrzimo sve svoje i takvi cemo uvijek biti pa ce na svakom prosvjedu protiv vlade ovdje biti max 500 ljudi. tako smo i zasluzili.

Post Postano: 29.11.2009. 22:37 
Naslov:  

ne kužim čemu deranje, to je barem najlakše... ajde da se mi na "private" dogovorimo da se nadjemo pa ti meni OBJASNI ZAŠTO MENI MOJE PARE JOŠ NISU SJELE NA RAČUN????????
ISTO TAKO BI TE TAKO ZDUŠNO PITAO, ZAŠTO GRADONAČELNIk KUPUJE NOVI AUTO na uštrb gradjana grada Osijeka, A LJUDIMA NIJE VRAĆEN NOVAC??????ZAŠTO?????? Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Ajde molim te objasni mi to.... može i u četiri oka... ako se ne bojiš....

Ukupno postova: 938
Post Postano: 29.11.2009. 22:55 
Naslov:  

pa ti si se gore prvi derao? Smile)

Ukupno postova: 226
Post Postano: 29.11.2009. 23:02 
Naslov:  

centurion je napisao/la :

Mi smo slavonci šonje,uvijek mirni i volimo da nas drugi iskoristavaju i guze a mrzimo sve svoje

Zato će najslavonskija stranka u Slavoniji podržati svog Slavonca Bandića... Rolling Eyes

Skoči u forum: