Autor |
Poruka |
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
MissTake je napisao/la: ›
ne bih ti savjetovala da tamo ideš
osim ako ne voliš lopate od noktiju
žena stvarno ne štedi gel ... đizsssss....
|
Hvala na savjetu. |
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
izgubljena duša
Ukupno postova: 38 Spol: Žensko
|
Jel mi netko mozer dati dobru preporuku gdje da odem na geliranje,jer bila sam u Valeriji i nisam zadovoljna! |
|
_________________ Muškarac je najpametniji za vrijeme SEX-a
jer je direktno spojen na izvor inteligencije!!!!! |
|
|
|
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Et malo da reklamiram onda moju legicu...otvorila je kozmetički salon na bosutskom i većinom radi nokte, već sam 3 god njena mušterija i prezadovoljna sam kako radi ne samo zato što mi je legica, nego zato što mi definitivno onda nokti traju po mj dana i više, što se cijena tiče geliranje francuska vam je 100 kn, za umjetne+geliranje nisam sigurna. Ugl salon se nalazi na Vinkovačkoj 48, blizu tramvajske.... |
Opis: |
|
Veličina: |
49.51 KB |
Pogledano: |
451 put(a) |
|
|
|
|
|
|
allegra
Ukupno postova: 140 Lokacija: tamo gdje je sve po mom Spol: Žensko
|
imaš broj tel.? |
|
_________________ Znaš da odavno slijede nas vuci
i njuše nam trag
u moje stihove ti se zavuci
tamo si sigurna... |
|
|
|
CipelicaLutalica
Ukupno postova: 23 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
heart3 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
allegra je napisao/la: ›
na gornjodravskoj obali će biti, blizu vž-a ...
|
ljudi koja je adresa od VŽ-a,ako netko zna??
i ako imate kakve dojmove iz prve ruke,ne bi bilo na odmet.
|
Ja sam bila prije pola godine, bili su mi odlični noktići, jako sam bila zadovoljna! I držalo mi je sigurno mjesec i pol dana, bili su stvarno jako lijepi, nisu bile lopate kao što je već netko napisao! Ali sad sam danas čula da su počeli koristiti neki novi gel i da je postalo grozno, tako da... Ne vjerujem da ću više tamo!
Ono što mi se ne sviđa kod gospođa koje tamo rade je njihova grubost, svaki put izađem krvavih prstića. |
|
|
|
|
|
little_bee
Ukupno postova: 234 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
izgubljena duša je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Jel mi netko mozer dati dobru preporuku gdje da odem na geliranje,jer bila sam u Valeriji i nisam zadovoljna!
|
kod renate u blok centar II ili Suzana studio 5M (javi se na PM ako hoces broj)
najljepsi nokti u gradu, i uvijek prepoznam koji su renatini nokti a koji neciji drugi hehe ) |
|
|
|
|
|
natai Ukupno postova: 6 Spol: Nebitno
|
MacaPapucharica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
trebala si jučer reći da se zaista zanimaš za umjetne nokte,mogle smo se napričati
ja sam ti imala i umjetne (cijele i one do pola) i samo gel na moje nokte...
Umjetni su ok, ali, meni su dosta pucali, dobro, možda zbog posla, jer sam ih stalno nabijala...
gel na moje nokte je bio ok, ali mi je i on pucao - verojatno ista stvar...no, meni je najveći problem bio što mi nokti brzo rastu pa bih skoro svakih 10dana (ako ne i češće) trebala ići ponovo na geliranja, a to mi se nije dalo pa je sve skupa izgledalo jako zapušteno i neuredno...Ono, prvih 2-3 dana ludnica, a poslije katastrofa...tako da sam odustala...
no, nosila sam gel i na sasvim kratke nokte i ako tvoji nokti nikako ne mogu narasti, možda ti to i nije loš izbor...ptrobaj
ali, imaš prilično dobar izbor pizdarija za ojačavanje noktiju, ja trenutno to iskušavam na vlastitim noktima koji su za moj pojam dugi, a jako su skloni pucanju i još uvijek mi nijedan nije pukao...
|
Razni su razlozi pucanja i odizanja gela. Malo više o tome na http://www.natai.bloger.hr/post/promjena-gela/1330958.aspx |
|
|
|
|
|
natai Ukupno postova: 6 Spol: Nebitno
|
|
|
|
marta26 Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
|
|
|
|
imam vam ja legicu koja ugradjuje nokte za 90 kn super radi ja sam jako zadovoljna |
|
|
|
|
|
maros Ukupno postova: 7 Spol: Nebitno
|
jel mi netko može dati preporuku gdje da odem na geliranje noktiju a da je u retfali? |
|
|
|
|
|
marina21 Ukupno postova: 6 Spol: Nebitno
|
maros je napisao/la: ›
jel mi netko može dati preporuku gdje da odem na geliranje noktiju a da je u retfali?
|
hej znam ti ja jednu curu koja radi kod kuce ima popust sad za Božic,geliranje ti je 70kn ako hoces mogu ti dati broj . |
|
|
|
|
|
maros Ukupno postova: 7 Spol: Nebitno
|
geliranje 70 kn????????? pa to je baš jeftino a kak radi? jel dobra? ona radi kod kuce ili u salonu? |
|
|
|
|
|
marina21 Ukupno postova: 6 Spol: Nebitno
|
geliranje 70 kn????????? pa to je baš jeftino a kak radi? jel dobra? ona radi kod kuce ili u salonu?
|
geliranje 70 kn????????? pa to je baš jeftino a kak radi? jel dobra? ona radi kod kuce ili u salonu?
|
pa da 70kn a obicna manikura 20kn cura je bas super evo ti broj pa se javi 092/214-88 66 |
|
|
|
|
|
|
izgubljena duša je napisao/la: ›
Jel mi netko mozer dati dobru preporuku gdje da odem na geliranje,jer bila sam u Valeriji i nisam zadovoljna!
|
ja ti radim nokte |
|
|
|
|
|
|
|