Poga je napisao/la: ›
kako je moguće doći do saznanja o tome što se događa između života?
Piše li u knjigama o tome?
A tko ih piše ako nam je, zbog potrebe RASTA i NAPREDOVANJA, obrisano sjećanje na bivše živote? Dakle, sjećanjem na te živote (ili razdoblja između), smanjujemo si šansu da ispunimo ono što smo si sami zadali...ili...?
Ovo je moje uvodno pitanje
|
dobro pitanje i nakon čitanja prve knjige ti mogu već i ja odgovorit, ak šta pofali nek rakijaš doda...
te knjige koje mi je on dao je napisao jedan psiholog koji je u početku karijere samo rekreativno proučavao svijest čovjeka nakon smrti, nakon 30 godina iskustva u radu s ljudima koje je pod hipnozom odvodio u prošle živote je odlučio napisat knjige u kojima su zapisi s tih seansi. taj lik je sam rekao da je tek u zadnjih deset godina rada uspio usavršit tu tehniku micanja blokade sjećanja starih života i onog između njih te je sve svoje "subjekte" morao usmjeravat(ne u smilsu manipulacije nego pitanjima poput, hajmo se maknit odatle i idemo dalje, opišite što vidite) jer se često događalo da pod hipnozom nešto omete "putnika", sjećanje na stare smrti ili susret sa starim prijateljima nakon smrti.
e sad ovo zadnje pitanje, pa vjerojatno su ti ljudi koji su došli do sjećanja starih života kao duše odabrali taj život baš zbog tog jer su znali da će živjet život s time, i to je dobro iskustvo i napredovanje zar ne
kada duše biraju život dobiju uvid u SVE što će se dogodit ali moraju živjet da bi stekli iskustvo iz prvog lica...