Autor |
Poruka |
VTK Ukupno postova: 18 Spol: Nebitno
|
Naslov topika je ujedno i pitanje...pa ako ima netko tko je već nabacio koju tetovažu u jednom ili oba salona neka mi kaže koji je bolji.
Usput,jel gleda neko Miami Ink...??
Ebeni su!Gledao danas onog Carvera,razvalio je sa tetovažom na leđima,tetovirao je nekog japanskog mitskog čuvara...
HE!Tako sam se i navukao na ideju da se tetoviram,preko Miami Inka.Ali znam da takvih umjetnika u OS MANE TEBRA!
Thnx,Pozz! |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...anubis, radih zmiju tamo.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Moira
Ukupno postova: 344 Spol: Žensko
|
Da, Miami Ink je odličan, ja ih isto volim gledati... i svaki put sam u krizi da stavim četvrtu tetovažu...
Jednu sam radila na Korzu, gore na katu, preko puta slastičarne (ubij me ako znam je li to Lycan ili Anubis) ali sam skroz zadovoljna kako rade. |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...moira, rekla bi da je to anubis gore na katu, mlađi dečko - zaboravih mu ime.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
|
Yeah,Anubis je na Korzu,Lycan u Sunčanoj..Ja opet čuo da je Lycan bolji...Tough call...!
Moira,šta je sa ostale tri tetovaže??Nisu made in OS??
Jel zmijica komplicirana ili je nešto jednostavno što može napraviti skoro svaki tattoo početnk?
Jer kontam ako ima sjenčanja i sl. onda to baš i nije za svakoga tattoo "majstora".Bio sam u anubisu i neki ćelavi šegrt mi je pokazivao svoje radove...Jbg,to su sve početničke tetovaže,nek se vježba na nekom drugom na meni neće...Može se tražiti i tetoviranje kod vlasnika salona ali sam o njemu čuo some nasty shit!
U Lycanu mi je tip pokazivao svoje radove i ako su to stvarno njegovi radovi(a ne nešto što je skinio sa neta! )onda bi išao kod njega...Ali eto,ko pita neskita pa sam ja pitao ovdje za svaki slučaj!
Evo malo majstorskih radova od Ink ekipe,točnije od Garvera..
|
|
|
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
jel uocavate razliku?
mal sam pogledao po galerijama dotičnog anubisa, pa eto usporedbe radi sam stavio jedan rad, što nemora značiti da su ostali loši! ovaj donji izgleda kao da je blago retaradiran, loš je u svakom pogledu!
preporučujem ti da se dobro informiraš prije nego išta stavljaš na sebe
pozdrav |
|
|
|
|
Pa ako nisi skontao to i radim..Al šo jes,jes ovaj anubisov tigar izgleda ko neki izrod!
Mislio sam ići u ZG,al mnogo je kume..benzin,cestarina i još tattoo...
A zešće sam oprezan s ovim jer nema da uzmeš gumicu i obrišeš.. |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...nu ti moje zmije u ovom topiku, pa ti vidi...men' se sviđa....
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=18110 |
|
|
|
|
|
Zmija ti je utekla sa topika!Pazi se,da nije negdje u stanu..? |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...gle, stvarno ....ništa, čekat ćeš da pronađem sliku.... |
|
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol: Nebitno
|
tetoviran u anubisu i u lycanu. lycan definitivno! |
|
|
|
|
|
|
Hola Zodijak!
Dobar ti avatar..Lycan,a?Šta si tetovirao?Nešto zahtjevno ili jednostavno?Baš bi bio svjetski mega car da okačiš o net sliku tetovaže!Sve sam sigurniji da ću u Lycan..odo ujutro vidjeti koliko će da me košta to planinarenje... Znate ono.."mali jel imaš li ti za ovo planinarenje?..imam teta Đana!" |
|
|
|
|
|
root
Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|
|
|
|
Moira
Ukupno postova: 344 Spol: Žensko
|
Prve dvije sam radila u Subotici.
A u Anubis sam isto uletila slučajno, jer mi je blizu. Relativno je jednostavna tetovaža (vučja glava - tribal) tako da sam zadovoljna.
Za Lycan ne znam kakav je, ali ako većina kaže da je bolji, pa vjerujem... Prošetat ću do tamo kad se odlučim na četvrtu, a kontam da će i do toga doći..
Ima sad čini mi se još jedan salon na Korzu, u podrumu, pokraj Levisa... Šta znate o tome? |
|
|
|
|
|
|
|