Autor |
Poruka |
visage Ukupno postova: 52 Spol: Nebitno
|
Davnih dana kad se je otvorio licilo mi na pravi disco ali sad sve je spalo na mrtvo slovo,velik prostor ali mjuz los a cajke boze me sacuvaj.
Ne mogu shvatiti da nema niti jedan clubski prostor u Osijeku ali bas niti jedan a bastion je krenuo u tome smjeru.
[spam removed]
Last warning! |
|
|
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
Meni nije jasno zasto se svi loze na neke predpotopne hitove od prije 30 godina.
U istu kategoriju mi spada i sva MTV muzika od prije nekoliko godina. Kojekakvi David Guette, Martin Solviegi, Madonne u xy remixima, Yeke Yeke i sl.
Pa jebemu, bar u ovo vrijeme hiperprodukcije moze se svaki dan iskopat bar 5 novih pjesama koje te salju u stratosferu.
Svjestan sam da nam nisu svima isti ukusi, ali zar ikome normalnom ne dopizdi ista play lista, istim redom, iz vikenda u vikend, godinama?
Btw ne znam cija je zasluga, ali cestitao bih idiotu koji je zasluzan za postavljanje basseva na strop!? |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
avantgarde je napisao/la ( Pogledaj post): ›
U istu kategoriju mi spada i sva MTV muzika od prije nekoliko godina. Kojekakvi David Guette, Martin Solviegi, Madonne u xy remixima, Yeke Yeke i sl.
|
napokon neko normalno razmišljanje,toliko nove mjuze a čobani i dalje briju po isfuranim zvijezdama (ja ih nikada nisam mogao smisliti,jer to tzv. house preseravanje je prestrašno),koji da napomenem svako ljeto obilaze našu obalu i uzimaju pare od debila |
|
|
|
|
|
|
Iskreno, grozim se toga. Pogotovo Zrca! Van pameti su mi usporedbe Zrca sa Ibizom. hahahaha
Na Ibizu ljudi idu zbog dobre muzike, zajebancije i drogandusa, a na Zrce jer nisu guzili nista cijelu godinu.
NIsu mi napeti ni jedno ni drugo da se razumijemo.
Uh samo kad se sjetim koliko se ljudi razbacaju na taj kvazi house, zgadim se sam sebi.
I jos k tomu super su si kul i totalno kuze muziku i dja koji btw totalno razvaljuje floor sa World is mine... lol |
|
|
|
|
tijuana
Ukupno postova: 54 Lokacija: Osijek / Donji Miholjac Spol: Žensko
|
justice je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
napokon neko normalno razmišljanje,toliko nove mjuze a čobani i dalje briju po isfuranim zvijezdama (ja ih nikada nisam mogao smisliti,jer to tzv. house preseravanje je prestrašno),koji da napomenem svako ljeto obilaze našu obalu i uzimaju pare od debila
|
slažem se za tog guettu i takve kvazi hitove, ali uspoređivati to sa nekim duran duranom ili dead or alive mi je malo debilno.. i jedno je disko glazba 70ih i 80ih, kultna glazba a drugo ti kvazi hitovi od prije 5 godina ;D
EDIT: Ovo sam napisao ja, zla_tratinčica, neda mi se prelogirat na svoj acc. |
|
|
|
|
|
|
Rekoh da meni spadaju u isti kos. Razlog tomu je sto su na tim istim playlistama vec godinama.
Samo to.
Probaj ulovit negdje dj Omera kad prasi po osamdesetima. e to je 80`s zvuk, a ne izlizani hitovi koje mozes cut na svakom koraku. |
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
david guetta proglašen među 5 najboljih dj-eva danas...i ove godine dobio 5 nominacija za grammya...svake u zadnjih 5 godina je nominiran ili je osvajao nagradu za najboljeg dj-a...dečko nastupa na svim najboljim partyima...al on je loš...vi znate...svijet ne zna...
hvala na prosvjetljenju |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
|
Molim te nemoj pisat u ovakvim temam jer pises debilitete!
Proglasenje takvih takvima znaci samo da su jako popularni, a ono sto je jako popularno ne znaci da je i kvalitetno. I senna m je bio jako popularan.
E mili moj, pojma nemas. David Guetta je house isto kao sto je Severina hard rockerica.
Nemam ja nist protiv Guette i njegovih fanova, no samo bih molio da se ne predstavlja, a i oni skup s njim da su nesto sto nisu. |
|
|
|
|
|
Bojo
|
Molim te nemoj pisat u ovakvim temam jer pises debilitete!
Proglasenje takvih takvima znaci samo da su jako popularni, a ono sto je jako popularno ne znaci da je i kvalitetno. I senna m je bio jako popularan.
E mili moj, pojma nemas. David Guetta je house isto kao sto je Severina hard rockerica.
Nemam ja nist protiv Guette i njegovih fanova, no samo bih molio da se ne predstavlja, a i oni skup s njim da su nesto sto nisu.
|
to sad ovisi o ukusima...nekome su i cajke kvalitetna glazba...ja samo govorim šta svijet misli a ne pojedinac...a guetta vjerojatno ne bi postao popularan da je bzvz...al ok...ti misli šta ti oćeš...ja ću mislit šta ja oću... živio |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
u pičku materinu, ajde se sad posvađajte
jebala vas glazba i prepiranje oko iste, ovakvim debilnim raspravama samo kvarite uživanciju nama ostalima
šutite i slušajte što volite i ne ometajte druge |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
|
Nema svadjanja...
No sladak si skroz kad se ljutis :*
Kuis, ono, idi citat drugu temu! |
|
|
|
|
Bojo
|
Nema svadjanja...
No sladak si skroz kad se ljutis :*
Kuis, ono, idi citat drugu temu!
|
ok...ti ostani na ovoj i slušaj svoje hitove... |
|
|
|
|
|
snowblind Ukupno postova: 71 Spol: Nebitno
|
adebisi-jug2 je napisao/la: ›
david guetta proglašen među 5 najboljih dj-eva danas...i ove godine dobio 5 nominacija za grammya...svake u zadnjih 5 godina je nominiran ili je osvajao nagradu za najboljeg dj-a...dečko nastupa na svim najboljim partyima...al on je loš...vi znate...svijet ne zna...
hvala na prosvjetljenju
|
mogu samo aveati na ovakom postu. zašto ljudi koji čuju 2 "hita" od guete popiju svu pamet svijeta o elektronskoj glazbi. |
|
_________________ among freaks like me I'm tryin' to survive... |
|
|
|
Bojo
|
snowblind je napisao/la ( Pogledaj post): ›
adebisi-jug2 je napisao/la: ›
hvala na prosvjetljenju
|
mogu samo aveati na ovakom postu. zašto ljudi koji čuju 2 "hita" od guete popiju svu pamet svijeta o elektronskoj glazbi.
|
pa nisam ja reko da ja znam nešto o elektronskoj glazbi ja sam samo reko da ja njega volem...a i očito nisam jedini...ima ih dosta u svijetu...
a ako ja njega volim...normalno da ću ga branit
branim ronaldinha,davida guettu,pervana i denzela |
|
|
|
|
|
snowblind Ukupno postova: 71 Spol: Nebitno
|
brani ti njega koliko god hoćeš, sviđa ti se njegova glazba i ok, ja to poštujem, ali ti nisi shvatio što ti je avantgarde rekao i što sam ja mislio sa svojim postom. |
|
_________________ among freaks like me I'm tryin' to survive... |
|
|
|
|
|