Autor |
Poruka |
vesnica Ukupno postova: 177 Spol: Nebitno
|
E I MI SMO KUPILI KARTE.
Jeger cu si sama kupiti na nas 3 dovoljnq litra.
Dobra je stvar sto ce to sve biti na 2 floora,a eto vidite to ne pise u njhovoj reklami<<<<<<<<<<<< ali dobbra teta nam je objasnila.
U PRVOME FLOORU u grijanome satoru ce biti domaci mjuz tamburice i zabavnjaci,znaci za one koji vole domacise.
DRUGI FLOOR u unutrasnjosti kina ce biti veliki video zid gdje ce video dj Laser miksati video spotove svih glazbenih pravaca od 70 do najnovijih hitova
Bit ce tu pop-rock-dance-studio 54-house-reggae-italo disco-eurobeat i svi ostali pravci naravno umiksani u ritam.
I naravno neizostavno ce biti i set video spotova domacih hitova 80 godina(jabuka,bijelo dugme,film,azra,i svi ostali)
Tim je dobra ideja 2 razlicite glazbe pa mozete malo setati od satora do kinai svi cemo biti na svome
Moja ekipa i ja volimo taj neki retro stil pa ce ovo s miksom tih video spotova biti prava fora
[SPAM REMOVED]
ps
Mislim da sam za ovu informaciju zasluzila od organizatora nove godine barem jedan mali unucic od jegerra,naravo salim se,ali ako se organizatori smiluju prepoznat ce me pa mozda i dobijem taj JEGGER
Svima cestit Bozic i nova godina |
|
|
|
|
|
Noktua Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
Budući da se slavlje približava, mi u organizaciji smo malo u gužvi, pa molimo da nam ne zamjerite ako ne uspijemo svima odgovoriti na sve
Važna obavijest!
Za sve one koji će iskoristiti subotu (26.12.) kao posljednji dan za kupovinu karte po nižoj cijeni od 180 kn (od 27.12. cijena karte ide na 250 kn) u nastavku donosimo radna vremena prodajnih mjesta.
SUBOTA, 26.12.
Suvenirnica Vodena vrata - ne radi
Cafe-galerija Magis - 08 do 23h
Hotel Royal - 07 do 23h
Videoteka Hollywood - 17 do 22h
@vesnica - na plakatu piše da je novost ove godine grijani šator u dvorištu (kao svojevrsni drugi floor), ali u svakom slučaju hvala na gore napisanom poslu sve si točno rekla! |
|
|
|
|
|
|
E TO MI TETA REKLA KOJA PRODAJE KARTE bolje zna nego organizatori e sad sam zasluzila taj jegger javim vam se da znate tko vam je piar
Nego hoce li biti vise ljudi nego prosle godine ja sam bila prije 2 godine i bilo je ok volim kad ste na retro fori
vidimo se |
|
|
|
|
|
AlkicOs
Ukupno postova: 82 Lokacija: ZP Ghetto Spol: Muško
|
jebote jeger više, ta dva prsta što moš popit ponesi u džepu XD |
|
|
|
|
|
|
PA TO SAM I REKLA PONIJET CU GA |
|
|
|
|
|
Suncica_DGO
Ukupno postova: 29 Spol: Žensko
|
Ja kontam da se neko ruga pod imenom "vesnica"..jer je ovo nemoguće. |
|
_________________ ...Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ... |
|
|
|
partibrejkerica
Ukupno postova: 84 Spol: Nebitno
|
Ma sigurno to onaj VJ opet samog sebe promovira. Koliko sam čula, ne bi mu bilo prvi puta... |
|
|
|
|
|
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol: Nebitno
|
vesnica je napisao/la: ›
a da sorry nisam niti vidjela
|
pa normalno kad je plakat nečitljivi treš |
|
|
|
|
|
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol: Nebitno
|
i još navlakuša na plakatu, stavili 180 kn velikim slovima, ali dole sitnim slovima, nakon 26.12. cijena 250 kn...cccc. pa šta niste odmah ispod 180 kn stavili i tu informaciju od 250 kn? |
|
|
|
|
|
|
Ajme kriticara pa mislim da je jedna od najjeftinijih ponuda ta u Slaviji jer mozete birati sto zelite slusati domace ili strano a i velik je prostor.
Najbolje je otici na trg smrzavati se popiti ako ima nesto besplatno cekajuci u velikom redu i ravno kuci oko pola jedan.
Pricao mi je stari da se je u njegovo dobar organiziralo kao repriza nove godine po nesto manjim cijenama |
|
|
|
|
|
noob
Ukupno postova: 182 Spol: Muško
|
Rasprodane su sve karte za Slaviju. Ali ja imam 2 viška, pa prodajem. 200kn po karti. Ako se više ljudi javi ide onom tko ponudi više.
Inače sad bi redovna cijena bila 250kn da karata ima u prodaji.
Pa tko hoće nek se javi na [email protected] |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...repriza dočeka Nove godine je malo žešća debilana.....nisam nikad shvaćala poantu istog....ili slaviš kako i kad treba ili ne slaviš.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
noob je napisao/la: ›
Rasprodane su sve karte za Slaviju. Ali ja imam 2 viška, pa prodajem. 200kn po karti. Ako se više ljudi javi ide onom tko ponudi više.
Pa tko hoće nek se javi na [email protected]
|
Meni treba jedna... jel može tako ? |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
noob
Ukupno postova: 182 Spol: Muško
|
trauma_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
noob je napisao/la: ›
Pa tko hoće nek se javi na [email protected]
|
Meni treba jedna... jel može tako ?
|
ako daš bolju ponudu
jer već imam nekoliko ponuda po 200.
[email protected] |
|
|
|
|
|
|
Negdje rasprodane a neki otkazuju proslavu malo cudne stvari ali neki nude cijene po nekih 300 i vise kuna pa gdje to ima
Gledala sam na netu neku reklamu u minkenu docek nove godine 20 eura,imas za to stol s sendvicima cijelu noc i 4 cuge
To da se kod nas organizira mislim da bi trebao neki veliki prostor kao nas dvorana nova i bez nekih dj-ica iz neke zemlje majke rusije koje ce nam pustati stvari u toplesu ili vec kako.
Mislim da je kod nas bitna neka cijena i neka ponuda.
Zato me i ne cudi sto su karte u slaviji rasprodane
Sory zbog pisanje jer dugo sam zivjela u minkenu s roditeljima pa malo i gutam rijeci,malo sam s pravopisom losija,ali znate sto mislsim |
|
|
|
|
|
|
|