Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Esseker Centar: Doček nove godine 2010.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
starfucker085

Ukupno postova: 76
Spol: Muško Muško
Post Postano: 30.11.2009. 8:32 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pa upravo tako. Zar bi tako teško bilo lijepo otvoriti topic, pročitati, pa da je i najgora ideja i program ikad smišljen, zatvoriti i tražiti dalje...a ne tipično balkansko-seljački posrati se bez ikakvog razloga...Taj isti korisnik to non-stop radi a da nema pojma o čemu piše. Ideja i lokacija je odlična. Ako je sve kako piše, vidimo se Very Happy

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
zla_tratinčica

Ukupno postova: 1330
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 30.11.2009. 17:10 
Naslov:  

cane je napisao/la (Pogledaj post): › Pa kad smo mi zavistan narod i nikad nam ništa ne valja. Ako ti se ne sviđa ne moraš doći. Iako se sam bavim organizacijom jedne druge proslave smatram da ponuda treba biti raznovrsna.

potpisujem sve.. iako sam uvijek za to da se pljuje ako je argumentirano budući da sam i ja pljuvač xD ali ovako pljuvat bez veze i pisat za djeve da su striptizete je idiotizam xD ideja je odlična i mjesto odlično, i ja isto organiziram doček u Oxygeneu ali podržavam ovo jer treba biti različitosti a ne kao svake godine u svim klubovima jedno te isto, svaka roba ima svog kupca.

thumbs up! Wink

Inertia
Ukupno postova: 236
Post Postano: 01.12.2009. 15:21 
Naslov:  

Zanimljiv prostor, cijena prosjek. Izbor dj-a svakako nije po mom ukusu, imam osjećaj da se ovdje više išlo na vizualni dio, a ne glazbeni. Tko voli nek` izvoli.

eastsidaz
Ukupno postova: 57
Upozorenja : 1
Post Postano: 06.12.2009. 14:07 
Naslov:  

avantgarde je napisao/la (Pogledaj post): ›
vesnica je napisao/la (Pogledaj post): › NOVA GODINA 2 STRIPTIZETE i ostale ne znam i to dodje 250 kuna za sto za 2 striptizet
Zasto najludji mozda da poludimo od cega
N e kuzim sto se tamo dogadja malo informacija,na svim etazam ima samo jedan ako moze malo poblize o svemu tome
Vidmo sam 2 striptizete i nista vise,pa zar smo na to spali da nsa spasavaju 2 striptizete a gdje je za nas 2 stripera nito ne gleda na nas
Ali ok ideja dobar koja ce sigurno propasti jer te 2 striptizete uvijek vidim na narodnjacima na stangi,ili slicne

Upuceniji na forumu znaju da se s organizatorima bas i ne ljubim, no ovaj put si napisala nevjerojatne gluposti. Te dvije djevojke su nista drugo nego dva dja, btw female, na nasu srecu i pretjerano zgodne. Rekao bih da su im to i jedini aduti. Striptiz sa ovim vjerujem nema nikakve veze. No izbor prostora je VRH. Mogu samo zamisliti kakva se tamo produkcija moze napraviti. Ako ti pak i dalje nije jasno o cemu se radi, mislim da je za tebe opcija Dom Zeljeznicara, pa tamo sa hrpom veseljaka zderi parizer i pij bambus u neogranicenim kolicinama. Wink

aaaaaahahahahahahahahahahahahahahaaaaaahahahaha...parizer i bambus..hahahahahaha...btw vesnice W.L.M. je doveo moralesa (bilo je predobro isto tako kontam da nas nece iznevjerit ni za ovo), nesjecam se da je neko doveo neko veliko ime u osk u zadnjih nekoliko god,kažeš bila si na U2,pa zaš ih nisu doveli u osk??!!!

Ingo

Ukupno postova: 3470
Post Postano: 24.12.2009. 11:00 
Naslov:  

ja sam vidio da se ovaj docek reklamira u red carpetu, pa onda sigurno mora biti 'in' ... i svi koji i malo drze do sebe ce se tamo pojaviti.

zla_tratinčica

Post Postano: 24.12.2009. 12:08 
Naslov:  

eastsidaz je napisao/la (Pogledaj post): ›
avantgarde je napisao/la (Pogledaj post): ›
vesnica je napisao/la (Pogledaj post): › NOVA GODINA 2 STRIPTIZETE i ostale ne znam i to dodje 250 kuna za sto za 2 striptizet
Zasto najludji mozda da poludimo od cega
N e kuzim sto se tamo dogadja malo informacija,na svim etazam ima samo jedan ako moze malo poblize o svemu tome
Vidmo sam 2 striptizete i nista vise,pa zar smo na to spali da nsa spasavaju 2 striptizete a gdje je za nas 2 stripera nito ne gleda na nas
Ali ok ideja dobar koja ce sigurno propasti jer te 2 striptizete uvijek vidim na narodnjacima na stangi,ili slicne

Upuceniji na forumu znaju da se s organizatorima bas i ne ljubim, no ovaj put si napisala nevjerojatne gluposti. Te dvije djevojke su nista drugo nego dva dja, btw female, na nasu srecu i pretjerano zgodne. Rekao bih da su im to i jedini aduti. Striptiz sa ovim vjerujem nema nikakve veze. No izbor prostora je VRH. Mogu samo zamisliti kakva se tamo produkcija moze napraviti. Ako ti pak i dalje nije jasno o cemu se radi, mislim da je za tebe opcija Dom Zeljeznicara, pa tamo sa hrpom veseljaka zderi parizer i pij bambus u neogranicenim kolicinama. Wink

aaaaaahahahahahahahahahahahahahahaaaaaahahahaha...parizer i bambus..hahahahahaha...btw vesnice W.L.M. je doveo moralesa (bilo je predobro isto tako kontam da nas nece iznevjerit ni za ovo), nesjecam se da je neko doveo neko veliko ime u osk u zadnjih nekoliko god,kažeš bila si na U2,pa zaš ih nisu doveli u osk??!!!

vesnica je urbana curica koja ne voli ovakve dočeke, ona ide u slaviju slušat tonsona i gazde. xD

dvonogastonoga
Ukupno postova: 13
Post Postano: 24.12.2009. 16:58 
Naslov:  Re: Esseker Centar: Doček nove godine 2010.

ajd ako netko zna nek netko napise kako ide sa prodajom ulaznica?ja sam svoju vec kupio pa me zanima hoce se to uspjeti u os popuniti.moram reci da se slabo reklamiraju, plakate jedva gdje mozes vidjeti po gradu, a da ne govorim da je trebalo plakate po susjednim gradovima polijepiti.jer koga god sam pitao uopce ne zna da se slavi nova u esseker centru.inace organiztorima svaka cast sto napokon i u osijeku za novu ima ovako nesto, iako nedostaje neko poznatije dj ime, ne mora znaciti da ove cure i decki nece znati napraviti dobru atmosferu.ako ne bude guzva za sankom i lako se bude moglo doci do cuge 250 kn nije puno.

zla_tratinčica

Post Postano: 24.12.2009. 16:59 
Naslov:  

poljepili su ljudi plakate, al su romi (da ne kazem cigani) sa slavijinim plakatima preljepili sve.

Post Postano: 24.12.2009. 17:13 
Naslov:  

zla_tratinčica je napisao/la (Pogledaj post): › poljepili su ljudi plakate, al su romi (da ne kazem cigani) sa slavijinim plakatima preljepili sve.

znaci cigani su sjebali stvar!ali opet vidio sam u journal-u da ima hrpa i hrpa plakata za polijepiti tako da ne vidim gdje je problem da se polijepe jos jednom.

zla_tratinčica

Post Postano: 24.12.2009. 17:16 
Naslov:  

dvonogastonoga je napisao/la: ›
zla_tratinčica je napisao/la (Pogledaj post): › poljepili su ljudi plakate, al su romi (da ne kazem cigani) sa slavijinim plakatima preljepili sve.

znaci cigani su sjebali stvar!ali opet vidio sam u journal-u da ima hrpa i hrpa plakata za polijepiti tako da ne vidim gdje je problem da se polijepe jos jednom.

da, opet.. prosle godine su svi pricali o njihovom bezobrazluku i sad opet..

a sto se tice WLM plakata, mozda ide odlicno prodaja i bez plakata.. na netu je dosta dobro oglaseno, a tu se cilja na (relativno) mlađu publiku tako da vjerujem da će biti ljudi i da se nemate zbog čega brinuti, znam po sebi, za Oxygene je do sinoc prodano 60% karata, a nismo ni jedan plakat zaljepili do nocas. Very Happy

Ukupno postova: 1
Post Postano: 24.12.2009. 21:51 

Zanima me može li se sutra negdje kupiti karta.
Pretpostavljam da bi trebao raditi Journal.

Zna li netko hoće li raditi i koje je radno vrijeme?hvala Smile

eastsidaz
Ukupno postova: 57
Post Postano: 25.12.2009. 15:27 

dvonogastonoga je napisao/la (Pogledaj post): › ajd ako netko zna nek netko napise kako ide sa prodajom ulaznica?ja sam svoju vec kupio pa me zanima hoce se to uspjeti u os popuniti.moram reci da se slabo reklamiraju, plakate jedva gdje mozes vidjeti po gradu, a da ne govorim da je trebalo plakate po susjednim gradovima polijepiti.jer koga god sam pitao uopce ne zna da se slavi nova u esseker centru.inace organiztorima svaka cast sto napokon i u osijeku za novu ima ovako nesto, iako nedostaje neko poznatije dj ime, ne mora znaciti da ove cure i decki nece znati napraviti dobru atmosferu.ako ne bude guzva za sankom i lako se bude moglo doci do cuge 250 kn nije puno.

prodaja ide super, svi koji misle ič tamo nek požure s kartama..btw pričo s jednim od organizatora
p.s. eseker prima 3000 a bit će 1500-1600 max ljudi,tako da kontam da će bit prejebeno

dr. zoidberg

Ukupno postova: 643
Post Postano: 25.12.2009. 18:02 
Naslov:  

eastsidaz je napisao/la: ›

prodaja ide super, svi koji misle ič tamo nek požure s kartama..btw pričo s jednim od organizatora
p.s. eseker prima 3000 a bit će 1500-1600 max ljudi,tako da kontam da će bit prejebeno

mi bit će pm 1500 ljudi

Post Postano: 25.12.2009. 21:07 
Naslov:  

dr. zoidberg je napisao/la (Pogledaj post): ›
eastsidaz je napisao/la: ›

mi bit će pm 1500 ljudi

u biti ako ne bude otprilike toliko ljudi na toliki prostor izgledat ce poluprazno!

FIKI777
Ukupno postova: 2
Post Postano: 29.12.2009. 12:38 
Naslov:  

Euroskeptici, podljudske vrste, degutantna lowlife bića (kako kaže starfucker085) , kako vam nije neugodno pljuvati po takvom eventu , pogotovo jer se radi o nečemu novom u ovom gradu . Niste dali niti priliku ovom događaju a več pljujete po organizatoru i po DJ-ma koje rade svoj posao a performance je samo GRATIS u cijeloj priči. Samo širite negativu , bolje se suzdržajte od komentara ako nemate neki dokaz o svojoj tvrdnji .

Skoči u forum: