Autor |
Poruka |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Još uvijek kupujem laptop, ne mogu se odlučiti, i tako stalno surfam okolo i gledam i uspoređujem i skužila sam da je HP kod nas dosta razvikan,ali npr. u stranim testovima ne prolazi dobro(computerbild).Isto tako vani je na cijeni Acer aspire 5739(kod nas ga još nisam našla) i 5738.Toshiba mi je nepoznanica, navodno kvalitetna marka s 2god.garancijom... Dakle,govorim o tom nekom nižem-srednjem razredu.
Zanimaju me vaša iskustva s navedenim markama, imate li nekog favorita iz vlastitog iskustva ili iskustva poznanika, ne iz reklama.? |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
acer se jako grije, evo lega mi ima, morao je kupiti podlogu za hlađenje (a ni od prašine nije bio pošteđen pa ga je nakon par mjeseci dao na čišćenje)...
za toshibu znam da je marka i dosta košta ali se isplati... |
|
|
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol: Žensko
|
evo ja imam HP laptop već godinu dana...nije loš, čak dapače odličan je...jedna jedina zamjerka je bila kad sam ga kupila nije došao s driverima, nego sam ih skidala s njihovih stranica...samo da nisam imala drugi komp u blizini ne znam kako bih to izvela jer se s njim bez drivera nisam ni mogla spojiti na net...inače radi kao sat, bez ikavih problema, grije po meni uobičajeno, nakon neki sat vremena rada počne mi grijati noge, ali ništa strašno (stavim jastuk ispod njega pa nastavim dalje ) |
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
|
Tristia
Ukupno postova: 124 Spol: Žensko
|
o markama općenito: Toshiba u mene, prezadovoljna. Za Acer sam čula dosta od prijatelja zamjerki, njega bih se klonila.
HP Pavilion u brata, neka zvjer mašina, i prekrasan je..
za moje potrebe Toshibica mi je dovoljna, nikad me nije iznevjerila
vlale je napisao/la: ›
grije po meni uobičajeno, nakon neki sat vremena rada počne mi grijati noge, ali ništa strašno (stavim jastuk ispod njega pa nastavim dalje
|
ne to radit |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Toshiba, Lenovo ili HP. Acer isključujem.
Iako neka istraživanja govore protiv HP-a, moje iskustvo ne.
http://tech.yahoo.com/blogs/null/154921
@vlale - kupio sam si ovo za držanje laptopa u krilu doma, isplati se svake lipe |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
HP već dvije godine, nakon nešto malo ulaganja radit će još barem 5-6. Nikakvih zamjerki nemam.
Osim već navedenih problema (@vlale) s driverima |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
root
Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|
Imam Acerov laptop tek 4 godine a sigurno će još toliko izdržati . |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Hvala na savjetima, kupila sam dell roza boje( to je ipak najbitnije, boli me za konfiguraciju T4300,2.1ghz,4GB-800mhz,320GB +w7 home pr.)
Ja sam hapy. |
|
|
|
|
|
noob
Ukupno postova: 182 Spol: Muško
|
jel zna netko jel iam po trogivnama torbe za laptope, ali one manje (netbook) 10" |
|
|
|
|
|
|
|