Autor |
Poruka |
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Uma je napisao/la: ›
hehehe
|
ajmo, idemo se krkat bijelim lukom |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Inertia Ukupno postova: 236 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
kako sam?...
spva mi se, a pijem pivo i sjedim već tri sata za forumom... a ljeno m ise otkotrljati do kreveta... još se k tome ustajem u osam ujutro... |
|
|
|
hyppolita
Ukupno postova: 306 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
gladno, umorno, spava mi se... loše, loše! |
|
_________________ Uvijek mi navuće osmijeh sunce moje malo ... |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
Odlicno sam.Upravo se probudio,slusam glazbu,doruckujem pa cu kavu i sve je super. |
|
|
|
|
|
sale car
|
osjećam se ko da me cijeli konvoj šlepera pregazio na graničnom prelazu bregana... |
|
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Odličnoooo Dogovorih sve za Dream <3 |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
Frost
|
Force me |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
sale car
|
a oke je... |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Tužno... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Naaaaaaah... Nedefinirano :/ |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
Frost
|
erm... ne znam mogu li reć
nek ostane na fenomenalno |
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Isto i dalje...idem spavati... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
|
|