Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Slavija: Doček nove godine 2010.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
PEGY

Ukupno postova: 2664
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.01.2010. 21:03 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Provokator je napisao/la: ›
tužba ide protiv noktue, tj. optužni prijedlog će ić...ne bi baš reko da je maca popapala, jer to su veliki propusti.. jako veliki..

Tko će vam sastaviti tužbu?

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
vesnica
Ukupno postova: 177
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 02.01.2010. 21:05 
Naslov:  

NIJE CAJKA DEFINITIVNO cajka je isto ono sto pjeva thonpson skoro bulic magazin jole sve je to upakovano u celoefan
dj pucko nije cajka i stvar je mislim grcak obrada

vesnica
Post Postano: 02.01.2010. 21:18 
Naslov:  

http://www.youtube.com/watch?v=5VKno3viEq0

evo original od toga vaseg narodnjaka misli da to nije narodnjak ili se ja varam
Naravno kako mozete znati da je to narodnjak ako ih ne slusate
Ma da se ja vise tu ne zafrkavam s vama
ima propusta ali mjuz je bio dobar i u storu i u slaviji,opet kazem malo sam bila u satoru ali kad sam bila obda su svirale tamburice

Someone

Ukupno postova: 191
Spol: Muško Muško
Post Postano: 02.01.2010. 21:39 
Naslov:  

Ti si Vesnice jedina osoba koja je relativno zadovoljna tim debaklom od dočeka. Ili ne želiš priznati da je bilo jadno i da si bacila pare ili si slijepa, gluha i senilna....

vesnica
Post Postano: 02.01.2010. 21:39 
Naslov:  

malo gutam rijeci jer tako i pricam jer sam dugo zivjela u minhenu do 8 razreda tako da mi je i ostalo takav dijalekt,ali mislim da svi znate o cemu pricam nemojte samo da budete neki poligloti dali se to tako kaze

Dylan

Ukupno postova: 818
Post Postano: 02.01.2010. 21:54 
Naslov:  

vesnica je napisao/la: ›
malo gutam rijeci jer tako i pricam jer sam dugo zivjela u minhenu do 8 razreda tako da mi je i ostalo takav dijalekt,ali mislim da svi znate o cemu pricam nemojte samo da budete neki poligloti dali se to tako kaze

zar nisi u minKenu?

vesnica
Post Postano: 02.01.2010. 22:06 
Naslov:  

a ne sada sam u Osijeku vec od 8 razreda
ali to nije bitno bitno je da to nije cajka narodnjak itd ..jer i sama to ne volim nisam na tome tamo odrasla i niti posjecujem takve clubove brtije i kaffice
Mate bulic i kumovi su cisti narodnjacu ali upakovani u celofan sto je laz za sve nas
Ali govorite o narodnjacima ali kojim slucajem da se je tamo pustalo narodnjaka mislim da bi veselje bilo 1000 puta vece jer svi vi volite narodnjake ali samo malo moralizirate ovdje,ne znam sto ali moralizirate
DA ponovim opet meni je mjuz bio dobar ali ostale stvari cekanje na ulaz garderoba za koju se je opet cekalo i naravno puno klinaca ispd 16 godina koji su jedva cekali da potrose bonus od 180 i da se napiju e to mi se nije svidjelo
NARAVNO SVIDJELO MI SE JE I TO STO NIJE BILO narodnjaka
A ne svidja mi se to sto se jos ekipa koja je to organizirala
NIJE JAVILA DA SVE OBJASNI NEGO SU STAVILI GLAVU U PIJESAK e to mi se kod njih ne svidja

vesnica
Post Postano: 02.01.2010. 23:13 
Naslov:  

evo jod jedna stvar sto kazete da je narodnjak
http://www.youtube.com/watch?v=KtCe-csxj10
sto naravno nema veze s tim ali se cuje harmonika pa kazete narodnjak,mislim svasta po cemu je ovo narodnjak ovdje vidim samo neku sprdnju i dobru salu i naravno dobru pjesmu za novu godinu mislim ima dobar refren

http://www.youtube.com/watch?v=0XnrD4FFKm0&feature=related

a sto je ovo dali je i ovo narodnjak
ali da ne duzimo da pocnem da izvalcim bulica skoru i thonpsona koji su to sve lijepo upakovali u celofan ali narodnjaci 100 posto samo pogledajte njihove stihove

http://www.youtube.com/watch?v=EZMD6x-Jt-o&feature=related

neki bi rekli i da je ovo narodnjak
Ali naravo ono sto se pusta u q ili koktelu nisu narodnjaci jer tamo je pola osijeka a kad isfuraju van onda psiju narodnjaka ali kad padne noc onda je sve ok

Ne znamvasa generacija je itgleda optetercena s narodnjacima a oni se vise slusaju u Osijeku neko u Beogradu.
Bila sam tamo prosle godine i u centru grada nema niti jedan club koji slusa i pusta narodnjake,sve su ih izbacili na periferiju grada ili na splavovima ne zele taj srot u gradu,ali kod nas je in to biti u centru
Nemojte vise daviti za narodnjake JA ih nisam cula za novu godinu a ni poslije
lijep pozdarv ljepo spavajte nemojte da vas optercuju narodnjaci
I NARAVNO
ORGANIZATORI NEKA SE JAVE I SVE LIJEPO OBJASNE A NE DA SUTE KAO P...E jer ipak ima neki stvari koje treba da objasne ljudima red je

kyx

Ukupno postova: 1524
Post Postano: 02.01.2010. 23:46 
Naslov:  Re: Slavija: Doček nove godine 2010.

srkee
Ukupno postova: 28
Post Postano: 02.01.2010. 23:52 
Naslov:  

mica23 je napisao/la: ›
hm vidim ima nas vise pokradenih...ja sam bila u Royalu i ukratko SRAMOTA...250 kn za lazni makedonski orkestar,za 4 cuge u plasticnim casama i za salamu narezanu i kulen kupljen u interšparu!!! te pola sata trazenja kaputa u "organiziranoj" garderobi

plače mi se koliko sam ljuta,mater im hebem lopovsku....kao hotel a bolje bi mi bilo na trgu i na kiši nego u fucking hotelu

a eto to sad govori o tome koliko se sve razlikuje od čovjeka do čovjeka...
meni su trubaci bili genijalni, cuge je bilo koliko hoces, na sanku nije bilo pretjerano guzva, bilo je i cevapa, snicli, krompir kroketa, neke fine salate s tjesteninom, raznjica, stavrno nemam primjedbe, kad ti dosade trubaci, moglo se otici na onu tehnjavu u prostor iza, tako da ono, atmosfera je bila vesela, došao sam se zabaviti, bio sam u dobrom društvu, i bilo mi je odlično.

a ovo za garderobu je istina, rasulo, ali imam neku naviku gledati gdje ce mi ostavit jaknu u tim "garderobama" zbog ranijih iskustava, tako da sam broj odmah bacio, i do jakne mi je trebalo minuta i pol.

oftopik

Ukupno postova: 431
Post Postano: 03.01.2010. 0:10 
Naslov:  

hm vidim ima nas vise pokradenih...ja sam bila u Royalu i ukratko SRAMOTA...250 kn za lazni makedonski orkestar,za 4 cuge u plasticnim casama i za salamu narezanu i kulen kupljen u interšparu!!! te pola sata trazenja kaputa u "organiziranoj" garderobi

imam potrebu reč nešt na ovo... bio i ja u royalu, ukratko svaka kuna dana za tu proslavu je po meni opravdana! te salamice nisam ni jeo, jer sam se najeo svega onog što je iznad napiso srkee, na red na šank sam dolazio za max 2-3 minute jer je u jednom trenu bilo i 3 konobara u njemu što je po meni sasvim pristojno na jednom dočeku. a čak mi je i izbor cuge bio pristojan (oke, nije bilo oriđiđi red bulla). a ne bi vjerovala, meni su i jaknu uspjeli nač kad sam išo kuć.

plače mi se koliko sam ljuta,mater im hebem lopovsku....kao hotel a bolje bi mi bilo na trgu i na kiši nego u fucking hotelu

a jesi izabrala hotel...ta zgrada može proć samo kao hotel kad ga staviš pod navodnike... osijek, waldinger i sl. to su hoteli, ovo je rupa...
i to nije bila organizacija "hotela", neg je "hotel" iznajmio prostor. a ak si kontala daš dobit hotelsku atmosferu, mal si se zeznula... dobila si cigane trubače i predobru balkansku proslavu nove godine... drugi put se raspitaj malo, i saznaj za šta daješ novce!

FunkyLady
Ukupno postova: 613
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 03.01.2010. 0:27 
Naslov:  

Jaooooo...

Esena mono je grčka pjesma, a Godina nova je KRAĐA melodije, a NE OBRADA!

No uglavnom, adios od mene iz ovog topica...

„Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“
FunkyLady
Ukupno postova: 613
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 03.01.2010. 0:34 
Naslov:  

Isprike na duplom postu, no ne vidim nigdje tipku za edit, pa moram ponovno...

Pregledala sam sve videe na YT kako bih našla tu kako bi ti rekla "obadu" i evo je http://www.youtube.com/watch?v=fCRfYdZ9BV0&feature=related

Autor: Srećko Savović... Cajka? Ma diiii biiii?! Very Happy Very Happy

Uglavnom, ja sam bila prije 2 godine u Slaviji i bilo je skroz dobro, ovaj put su zahebali ali eto..

Adio! Wink

„Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“
zla_tratinčica

Ukupno postova: 1330
Post Postano: 03.01.2010. 7:32 
Naslov:  

cohors je napisao/la (Pogledaj post): ›
zla_tratinčica je napisao/la (Pogledaj post): › sad svi pljuju a kad sam ja pljuvao prije nove godine, onda je na mene bila vatra a samo sam htio ukazati ljudima u što se upuštaju.

to je hrpa nesposobnih ljudi kojima je cilj samo zgrnuti pare i ništa drugo, a nesposobni su napraviti ugodno s korisnim.

ne kenjaj, ti si bio jednom na njihovom dočeku i srao si isključivo zbog glazbe jer ti smetaju thompson i škoro Rolling Eyes

ja sam srao isključivo zbog glazbe jer je meni to smetalo, to mi je sj***lo doček, ali osim toga je naravno bilo još 300 popratnih stvari koje su ljudi sad tu također nabrajali. i te godine su sva ista sranja bila osim što nije bilo tolko puno ljudi i ekstremno mi je drago što se ovo sada dogodilo.

MissTake

Ukupno postova: 8773
Post Postano: 03.01.2010. 7:39 
Naslov:  

vesnica je napisao/la (Pogledaj post): › NIJE CAJKA DEFINITIVNO cajka je isto ono sto pjeva thonpson skoro bulic magazin jole sve je to upakovano u celoefan
dj pucko nije cajka i stvar je mislim grcak obrada

men' je ovo narodnjačko govno zapakovan u celofan zvan severina
http://www.youtube.com/watch?v=9vNoEEv8JdU

SVI SMO MI VUCO

Skoči u forum: