pa jel si ti iz osijeka?
Royal nije "Hotel" u pravom smislu te riječi već sigurno preko desetak godina, i više... neznam koliko često tamo prolaziš ali jedan Hotel definitivno tako ne treba izgledati
Nemožeš reći da nisi znala, dalo se doći do organizatora, koji je rekao da je prostor iznajmljen, što su ti mogli potvrditi i sami konobari, ako si unutra kupovala ulaznice
Hrana je bila tamo odmah po dolasku, prekrivena folijom na stolovima do prozora koji gledaju ka ulici, drugi puta je unesena oko valjda 1, e tu ti ne mogu biti siguran u minutu, ali znam da su onda dopunske plate bile sa kulenom i sirom i tim suho-điđa-miđama, što mi je logično, jer Hladne čevape i šnicle, koje stoje tri sata pa makar i da ih se prekrilo, sumnjam da bi tko htio, dok je ovo čist okej za pregristi. neznam odakle je kulen, nisam se raspitivao, ali nije bio loš. nio bio slavonski kulen, nego onaj industrijski, što je logično, jer samo jedan pravi kulen košta ko pola ulaznice...
Glazba...
A gle, ja stavrno neznam jel to genuine kočani il nije, ali svirali su dobro, posebno mi je drago što nisu previše pjevali, jer meni je ta njihova živa i brza glazba puno zanimljivija i na mjestu jednom dočeku, nego klasične romske naricaljke što ih imaš po restoranima u baranji i okolo, gdje baš sviraju romsku glazbu.
Da, bore je bio živa katastrofa, ali ono, tih 10 minuta ni vrit ni mimo, otiđoh na onaj dens podij i prošlo mi je brzo..
Trbušne plesačice...e jest imale su trbuhe, to je istina
ali ono, opet, možda je zbog društva u kojem si bila, ali mi smo odvalili od smijeha na to i bilo je stavrno komično
A i nisu toliko loše bile
Videozid, to da ti budem iskren, evo na tvoju primjedbu sam pregledao detaljno plakat i stavrno piše, ali eto, nisam to prvi put uočio, istina, nije ga bilo.
Privuklo me je to što nemam običaj ići na te "drugačije" proslave nove godine, a ostale petak-vani varijacije, koje čine 90% ponude su mi već na uši izašle. tako da mi je ovo bilo potpuno drugačije iskustvo, i kao takvo će mi ostati u sječanju puno boljem, nego standarda subota bilo gdje, s tim da ti je otvoren šank i ima hrane...
još da se osvrnem na cugu, poi sam deci deci, bjelo vino nije neko najbolje, ali bilo je sasvim okej, pivo, neznam, popio sam dva i bila su okej, nisam više jer moram često na WC onda
, ono što sam pio je bila Vodka+Energis, i bilo je odlično...red bull, ne red bull, te sve tobože energo cuge su mi manje više istog okusa pa eto, nije mi igralo ulogu
plastične čaše? e ovo mi je besislena primjedba!
pa tko bi toj rulji dao staklo, bilo bi mrtvih ljudi, izrezanih, a da ne govorim da bi se moralo hotelu vratiti tih milijun setova čaša koje bi se porazbijale
naviknut na ovu našu ponudu novih godina, ovo mi je bila najbolja do sada, vjerojatno jer sam ovaj put za razliku od svih dosad, otišao tamo bez ikakvih očekivanja, jer sam gdje god bio, poslje sam bio ljut i nezadovoljan, jer sam to u glavi drugačije zamislio...ne dopustih si to, odlučio sam ovaj put sebi dat onu "no matter what" garanciju, da idem se zabavit i točka. i jesam.
eto, toliko od mene.