Autor |
Poruka |
starfucker085
Ukupno postova: 76 Spol: Muško
|
Inertia je napisao/la: ›
Malo mi je lakše sada kad vidim da Omke nije nastupio. Bilo bi mi žao da njega nisam čuo, bez uvrede ikome, ali je u cijelom ovom line up-u bio jedino respektabilno ime.
Drago mi je što je event uspio. Naravno da nije bilo savršeno, ali s obzirom da im je ovo prvi takav projekt, ipak treba skinuti kapu. Iduću NYE očekujem istu lokaciju ALI uz nekog respektabilnijeg gosta.
Što se tiče vječne borbe mainstreama i undergrounda, mislim da tu svi znamo tko je, barem u OS odnio pobjedu. Jbg, tako je kako je.
Btw, zaboravio sam skoro, happy new year!
|
Ko zna, možda se opet jednog lijepog dana u OS bude partijalo kao nekada...a nadam se da hoće...Svima sretna i uspješna 2010 |
|
|
|
|
|
Inertia Ukupno postova: 236 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Možda! Al` evo super ideje. Očito je da se ljudima sviđa ideja partijanja u shopping centrima. S obzirom da će ih ionako pola propasti, eto super party lokacije. A preko ljeta open air party u Getrou. |
|
|
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
Inertia je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A preko ljeta open air party u Getrou.
|
hahahaha, dobar
iako da znas ideja ti nije ni najmanje losa. Dalo bi se to skockat u jedan vrlo zgodan rejvić |
|
|
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
|
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
vesnica Ukupno postova: 177 Spol: Nebitno
|
STO fali lambadi ali u originalu to uvijek pali ali ova verzija ajme |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
ljetni rejv u staroj OLT-ovoj hali |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Someone
Ukupno postova: 191 Lokacija: Skoro pa Osijek Spol: Muško
|
Kopika- slavonska ibiza |
|
|
|
|
|
vesnica Ukupno postova: 177 Spol: Nebitno
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
I@@R
Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
s obzirom kako citam ovdje kako je bilo ostalima na doceku u os u esseker centru je bilo i vise nego dobro! |
|
|
|
|
|
starfucker085
Ukupno postova: 76 Spol: Muško
|
ali uvijek se nađu ljudi poput vesnice izdeprimirani i nezadovoljni pa sude na osnovu 2min video klipa o cijelom eventu.....bravo!!! |
|
|
|
|
|
emem
Ukupno postova: 34 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Eto ja bi proslavu u Otv domu Zagreb rado mjenjah za Esseker jer kontam da je bilo fenomenalno!!! Svaka čast organizatorima na tom pothvatu eto moram pohvaliti i sam predbožićni party u šatoru - Shapeshifters-e jer je bilo fenomenalno likovi su stvarno odradili posao, predobra zika, samo eto toliko se ljudi buni kako se ništa ne događa i onda kad se naprave tako dva velika eventa u 7 dana, ljudi ne dođu, a u stanju su pljuvati, treba vas redom !!!
.
.
.
Narodnjaci ne idu u mp3, nego u 3pm |
|
|
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
emem je napisao/la: ›
Eto ja bi proslavu u Otv domu Zagreb rado mjenjah za Esseker jer kontam da je bilo fenomenalno!!! Svaka čast organizatorima na tom pothvatu eto moram pohvaliti i sam predbožićni party u šatoru - Shapeshifters-e jer je bilo fenomenalno likovi su stvarno odradili posao, predobra zika, samo eto toliko se ljudi buni kako se ništa ne događa i onda kad se naprave tako dva velika eventa u 7 dana, ljudi ne dođu, a u stanju su pljuvati, treba vas redom !!!
.
.
.
Narodnjaci ne idu u mp3, nego u 3pm
|
pa vidi u Osijeku ima jako puno ljudi koji bi zbilja nešt željeli poslušati,ali poslušati a ne slušati Lambadu i E-basea koji pušta stvari koje je puštao na svom prvom partiju u kisikani 98,zato ne sernjaj... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
emem
Ukupno postova: 34 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Ali kad nema nikakvih partya kao prije, bar kako se ja sjećam vikendom po par komada i to sa zvučnim imenima i onda ne znaš gdje bi i šta bi, bilo u Osijeku ili u okolici, što znači svaki vikend, petak i subota,i onda to sve nestane, i Osijek spadne na to da se godišnje održi dva tri komada, mislim da je onda dobra bilo kakva postavka za one kojima fale party da se odu đipati, zabaviti i vidjeti staru ekipu! Ali eto očigledno je da ljudi nisu zadovoljni ni sa time pa im smeta svaka sitnica |
|
_________________ Narodnjaci ne idu u mp3, nego u 3pm ! |
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
Pricas gluposti! |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|