Autor |
Poruka |
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
nemoj me hvatati za riječ, ali mislim da muller više ne radi, nego je nešto drugo (ali, mislim isto restoran) tamo. Tako sam čula. A nisam i vidjela. Tako da možda nisam u pravu. |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Hong kong restoran me oduševio klopom. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
MacaPapucharica je napisao/la: ›
nemoj me hvatati za riječ, ali mislim da muller više ne radi, nego je nešto drugo (ali, mislim isto restoran) tamo. Tako sam čula. A nisam i vidjela. Tako da možda nisam u pravu.
|
kad sam bio prije kojeg mjeseca, muller je radio i imao odličnu klopu.
1step2far je napisao/la: ›
Hong kong restoran me oduševio klopom.
|
također! |
|
|
|
|
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
ober lunch tamo kod fine. prefino,jeftino a i lijepo izgelda! |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Šteta što nema lovačkih menija ove godine u Muelleru... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
FiGa Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
hamb kod joze trovača |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
FiGa je napisao/la: ›
hamb kod joze trovača
|
To sam i ja napisala.
Stella1989 je napisao/la: ›
Hamburger kod Joze. Al' stvarno! Moj omiljeni tjedni menü.
|
|
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol: Muško
|
ober i onaj kineski u štrosmaerovoj, ako se kome jede kineska... |
|
_________________ The Todd accepts all applicants, regardless of age and disability. |
|
|
|
toshibaos Ukupno postova: 55 Spol: Muško
|
Evo nakon dugog razmisljanja i vasih savjeta, otisao sam u Bischoff, i kazem vam jos jednom, predobro je bilo, hrana je bila odlicna, ugodjaj dobar, cijena ok... |
|
|
|
|
|
marina21 Ukupno postova: 6 Spol: Nebitno
|
ajme meni ja taj Hong Kong uzas . tako je losa hrana bila ,jos su nam dali krivo sto uopce nismo narucili,nikog nije ni bilo osim 10 kineza sto se motaju okolo ...narucila sam lignje a dobla samo glave od lignji odvratno nisam to ni mogla pojest.. nikad vise tamo .. |
|
|
|
|
|
|
toshibaos je napisao/la: ›
Evo nakon dugog razmisljanja i vasih savjeta, otisao sam u Bischoff, i kazem vam jos jednom, predobro je bilo, hrana je bila odlicna, ugodjaj dobar, cijena ok...
|
hej a di je taj bischoff?? |
|
|
|
|
|
|
e da i jos nesto sto se tice Hong Konga . bilo nsd je 2 a cekali smo te lignje vise od sat vremena ... a nikog nije bilo u restoranu tako da se nemogu vadit na guzvu....uzas jedan.... |
|
|
|
|
|
toshibaos Ukupno postova: 55 Spol: Muško
|
marina21 je napisao/la: ›
Evo nakon dugog razmisljanja i vasih savjeta, otisao sam u Bischoff, i kazem vam jos jednom, predobro je bilo, hrana je bila odlicna, ugodjaj dobar, cijena ok...
|
hej a di je taj bischoff??
|
u strossmayerovoj preko puta benettona, to ti je i restoran i prenociste, a kavana se zove strossmayer |
|
|
|
|
|
Poga
Ukupno postova: 46 Spol: Nebitno
|
marina21 je napisao/la: ›
|
hej a di je taj bischoff??
|
u strossmayerovoj preko puta benettona, to ti je i restoran i prenociste, a kavana se zove strossmayer
|
Prošle subote smo tražili gdje na večeru. Svuda prazno...Jedino tamo bilo ljudi. Izgleda da je stvarno ok mjesto...Nismo znali kak je, pa se nismo odlučili |
|
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
e ljudi kakva je klopa u kormoranu?i ako netko ima nešto s jelovnika za preporučiti.. |
|
|
|
|
|
|
|