Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Dosao iPhone killer?
Hm, cini se da i nije... doduse, ovo je tek prvi mobitel baziran na Androidu, stoga pricekajmo jos malo...
|
|
|
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
ma sve je to super,al koji ce mi to kurac.
umjesto da buducnost donese manje i lagane mobitele,oni sve glomazniji,bezveze.
zaplace mi se kad se sjetim svog prvog siemensa m35...smrc |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
Leteci mungos
|
Hm, ne bih se slozio.
Polako nestaje koncept mobitela kao uredjaja za glasovnu komunikaciju i na njegovo mjesto dolaze multifunkcionalni gadgati (ne znam koje ce im konacno ime biti) preko kojih se moze (pored svega ostalog) i glasovno komunicirati. Ta konvergencija racunala i mobitela se dogadja s dva fronta. Stranu mobitela trenutno zastupaju smarthpones/handhelds, a stranu racunala subnotebooks (Asus Eee, Acer i sl.).
Ukoliko ne bude opce civlizacijske kataklizme, za par godina ce se pojaviti novi tip uredjaja koji ce biti dovoljno portabilan, a opet znatno funkconalniji od sadasnjih mobitela.
Pretpostavljam da ce za takav koncept biti potreban kvantni skok u sucelju covjek-stroj, jer je glavna mana sadasnjih mobitela njihova nezgrapnost i katastrofalan dozivljaj interakcije s uredjajem (ma sta ljudi hyperi kenjali o iPhoneu i njegovom skrolanju i gesturima), odnosno nedovoljna portabilnost subnotebooka (koji kao uredjaji nude sasvim zadovoljavajucu funkcionalnost). |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
hvala. čekam sony ericsson g900 |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
A ja se naložio na novi Iphone. Na mogu više dočeakt da dođe u ponudu T-Mobilea pa da zamijenim sve moje bodove koje vrijedno skupljam za njega. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
moj lgas ide definitvno google phone-u... |
|
|
|
Leteci mungos
|
zeros je napisao/la: ›
Google Phone vs. 3G iPhone
|
Ako se ne varam, ovo je usporedba HTC G1, prvog "Android OS" mobitela [Google je "otac" AndroidOS-a, otud naziv "Google phone". Video je star preko godinu dana.
Ono sto se danas smatra "Google phoneom" je Nexus One. Nexus One je svjetlo dana ugledao prije 10tak dana.
Nexus One
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
Evo i usporedbe
Nexus One vs iPhone
|
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
Ja ne znam zašto svi na jednu stranu stavljaju iphone a na drugu ostale..i kao borba tko će skinuti iphone s vrha.
Ja imam HTC HERO koji ubija iphone apsolutno u svemu.
Jednostavno svaki noviji android telefon ubija iphone.
ovaj nexus je također radio HTC za google. |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
a jel se stim moze i telefonirati ? |
|
|
|
|