Autor |
Poruka |
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
mademoiselle je napisao/la ( Pogledaj post): ›
fairy je napisao/la: ›
koliko znam umnjake vade u poliklinici iza supike,,,,
|
Toplo preporučam ( iz prve ruke) dr Marinic-Knezevic!-iza supera!
I kao doktor i kao osoba---sve5:)!
|
Da, da..doktorka je stvarno strucna,,, |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
ijuraga Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
sada cu vam reci sve o vađenju umnjaka jer sam nedavno izvadila 3 osmice (zadnji umnjaci). sve ukupno sam izvadila do sada (u zadnje 4 god) 6 trajnih zubi zato me možete smatrati iskrenom i pouzdanom.
inače imam samo 18god a sa zubima sam sve i svašta prošla.
dakle.
cijena kod privatnika je od 350kn do 750kn
vađenje može trajati 5min a može i 45min.
prvi put kad sam vadila naplatili su mi 450kn, drugi put 350,a jučer 750kn + tablete klavax 100kn.
prvo ti dade 2 injekcije - anestezija. jedna s vanjske strane,a druga s unutarnje (ukupno 4 uboda)
razreže ti i pomalo ga ljulja i izvadi,pa zašije. konce skine za tjedan dana.
ništa ne osjetiš.
kasnije držiš led da ti ne otekne i to je to.
možeš sve jesti...ja upravo jedem čokoladu s rižom, prije toga sam sendvič iako sam jučer vadila osmicu.
zaključak: nije to ništa strašno |
|
|
|
|
|
ijuraga Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
netko je prije rekao da to ne rade privatnici: sere!!! mene su preko zdravstvenog zajebali svaki put kad su radili pa ja radije izdvajam pare za privatnika. i već 4 godine idem istome http://www.dental-centar-dubravica.com
i da privatnik je i da vadi umnjake |
|
|
|
|
|
mademoiselle Ukupno postova: 18 Spol: Žensko
|
m
ijuraga je napisao/la: ›
netko je prije rekao da to ne rade privatnici: sere!!! mene su preko zdravstvenog zajebali svaki put kad su radili pa ja radije izdvajam pare za privatnika. i već 4 godine idem istome http://www.dental-centar-dubravica.com
i da privatnik je i da vadi umnjake
|
mi govorimo o osijeku,,,isključivo privatnog oralnog kirurga u osijeku nema! |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
ijuraga@ ne vidim razloga ići kod privatnika kad je ova naša u poliklinici predobra
dr. knežević
zube popravljam kod privatnika od vrtića tj. mliječnih zubi i to već 20-ak godina jedan te isti zubar.... ali da idem vaditi ne bash |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
mademoiselle Ukupno postova: 18 Spol: Žensko
|
MissTake je napisao/la: ›
ijuraga@ ne vidim razloga ići kod privatnika kad je ova naša u poliklinici predobra
dr. knežević
zube popravljam kod privatnika od vrtića tj. mliječnih zubi i to već 20-ak godina jedan te isti zubar.... ali da idem vaditi ne bash
|
kod dr. knezevic se moze i privatno ici,,,cak nije ni skupa ( ak usporedim sa cijenama u frizeraju........) |
|
|
|
|
|
mravcica Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
moram i ja ici vaditi umnjak pa di se nalazi dr.knezevic? |
|
|
|
|
|
iva77 Ukupno postova: 12 Spol: Nebitno
|
Vadila sam umnjak dole lijevi prije 10 dana, bilo mi se upalilo sve i umjesto da prvo popijem antibiotike doktor mi ga izvadio, dobila sam inekciju, ali sam svejedno osjetila veliku bol dok mi ga je vadio (zbog upale pretpostavljam). Počela piti antibiotike i voltarene, nakon tjedan dana išla vaditi konce i kaže mi doktor da mi je rana upaljena, naravno i vađenje konaca me bolilo. Sad sam već popila jedne antibiotike i pola novih i bol ne prestaje. Ne mogu živiti ako ne popijem voltaren... Jel ima netko da mu je oporavak trajao toliko dugo? Svi pišu za tjedan dana kao novi, a meni nikako ne prestaje bol. |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Hitno idi na maksiofac. u kbo.
Možda te neće primiti tek tako,ali ti reci da ti je jako hitno i da ti se stanje jako pogoršalo-što će ti se i dogoditi ako nešto ne poduzmeš.Očito piješ neodgovarajući antibiotik,voltaren samo zamagljuje sindrom (uklanja bol i snižava temperaturu, djeluje slabo protuupalno na koštano tkivo).Ako antibiotik ne pokazuje djelovanje nakon čak 3 dana, onda nije taj-treba ti neki drugi.Nemoj samostalno kemijati!
Može ti se dogoditi upala živca lica ili glave, i najgore sepsa. |
|
|
|
|
|
|
Tog se i bojim, popila sam 2 različite vrste antibiotike, tj. jedne još pijem, ali ništa se ne događa. Ne mogu si zamislit da mi netko opet dira tu ranu |
|
|
|
|
|
Prim Ukupno postova: 12 Spol: Muško
|
evo da i ja koji sam započeo ovu tremu nešto kažem... prije 4tjedna izvadio sam umnjak kod dr. knežević i svaka pohvala za doktoricu i njen rad, stvarno je izuzetno ljubazna i pažljiva, čak ti i govori što radi dok ti vadi zub... naravno vađenje neboli ni malo, ama baš ni malo, ali naravno drugi treći dan boli jer je ipak vađen zub i rezano meso ali uz neofen forte koji sam pio opet neboli (priznajem popio sam cijelu kutiju)... evo još imam rupu koja zarasta... krvarenje jedan dan i nisam nikakve antibiotike pio...
iva77 kupi si otopinu Belosept ili hexoral, mislim da je cijena oko 35kn za ispiranje koje jako pomaže kod upala i zaustavlja krvarenje meni je odmah za dva dana pomoglo...
p.s idite izvadite umnjak ako imate za vaditi jer stvarno nije ništa, a rezultat super |
|
|
|
|
|
|
imam ja tu tekućinu za ispiranje usta i odmah drugi dan nakon vađenja sam ju počela koristiti. Ni to ne smanjuje upalu, sutra idem treći put kod zubara nek mi to opet pogledaju i slikaju jel nikako mi nije bolje. Jučer sam dobila arnicu za upalu i rutu za bolove, to su inače homeopatski porizvodi, pa ajd da i to probam |
|
|
|
|
|
rizla
Ukupno postova: 149 Spol: Žensko
|
Maksilofacijalnu ne preporučam ni u ludili. Moja kći je prije tri godine morala vaditi sva četiri umnjaka ( koji još nisu ni izrasli) jer su joj pomicali ostale zube u čeljusti kako su se razvijali. Bila je u bolnici pet dana, od kuće smo donosili led, a poslije toga oporavak od par tjedana. Sve to bi se i prožvakalo da je nije počeo boliti čeljusni zglob. Otišli smo u Zg na Stomatološki fakultet kod dr Pelivana. On je bio zgrožen jet joj je tijekom operacije raskliman čekjusni zglob i sada po noći mora nositi silikonsku udlagu, a pitanje je hoće li se išta moći popraviti. Rekao nam je da takve operacije rade prijepodne, naveče ideš kući, nema oteklina. Naravno jedno vrijeme se jede pasirana hrana. |
|
|
|
|
|
|
|