Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Jeftini taksi stiže za dva mjeseca, i osječki taksisti će sniziti cijene?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Osječanin
Ukupno postova: 2492
Spol: Muško Muško
Post Postano: 23.01.2010. 16:28 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Tip je lagao kada se pojavio u Osijeku sa pričom o 13 kuna za vožnju.To je činjenica a ne nečije pisanje po forumima!
Cijela priča koju on dalje priča za mene je upitna jer jer je odmah u početku lagao. I to je to. A to hoće on doći i šta će od toga na kraju biti,to ćemo tek vidjeti kao što sam i napisao.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
MissTake

Ukupno postova: 8773
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.01.2010. 17:38 
Naslov:  

neka bude i 30kn, a ne plaćati ovima na kolodvoru
van hrvatske taxi je sasvim normalna pojava za upotrebu, jedino kod nas je to privilegija za bogate.

SVI SMO MI VUCO
Bojo

Ukupno postova: 1705
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 23.01.2010. 17:46 
Naslov:  

MissTake je napisao/la (Pogledaj post): › neka bude i 30kn, a ne plaćati ovima na kolodvoru
van hrvatske taxi je sasvim normalna pojava za upotrebu, jedino kod nas je to privilegija za bogate.

pa hrvatska je bogata država...prosječna plaća je preko 5 000 kuna Smile

Brick Top

Ukupno postova: 708
Post Postano: 23.01.2010. 18:58 
Naslov:  

Osječanin je napisao/la (Pogledaj post): › Tip je lagao kada se pojavio u Osijeku sa pričom o 13 kuna za vožnju.To je činjenica a ne nečije pisanje po forumima!
Cijela priča koju on dalje priča za mene je upitna jer jer je odmah u početku lagao. I to je to. A to hoće on doći i šta će od toga na kraju biti,to ćemo tek vidjeti kao što sam i napisao.

Toga se i ja sjećam.
O toj riječkoj taxi službi je već bilo govora u par navrata na ovom portalu i svaki novi članak bi donio i novu (veću) cijenu.
Tako da ne treba odmah poletiti previsoko da se ne bi svi skupa razočarali.

Stella1989

Ukupno postova: 2929
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 24.01.2010. 0:28 
Naslov:  

Ako je čovjek prije koji mjesec došao na ideju i izjavio da će dovesti taxi Cammeo u Osijek za vožnju do 5 km za 13 kn, ne znači da će ta cijena biti ista nakon pregovora s gradskim ocima, kad oni nadodaju poreze i sve što im padne na pamet...vjerojatno ne može cijena biti ista kao što je planirao. Ovo je već ajmo reći zapečaćen dogovor i zato ne treba kakit po čoveku i njegovim uslugama prijevoza, jer još nije ni došao kod nas, niti ste se provozali Cammeom u Osijeku.

Mogu i ja pod nekim XYZ nickom na nekom forumu popljuvat firme u kojima sam radila i još nadodati koješta, ali čemu (iako su to i zaslužili)? Ako je dotični na nekom od foruma napisao da je BIVŠI DJELATNIK Cammea...može napisat i da su ga babe, dok ih je vozio, sexualno zlostavljale i pojedinci bi povjerovali.

A uostalom...ono sve što je napisao o Cammeu, sve i svašta...da nije to i sam on radio, a sada pljuje po svemu..? Naplaćivao prtljagu 10 kn/kom, nije nosio ljudima torbe, 'zbirno' je prevozio ljude (kad već kaže da je taxi služba Cammeo služba za zbirni prijevoz ljudi)..? Jesu se pojedinci i to zapitali?
Mislim da ne.

Ukupno postova: 26
Post Postano: 25.01.2010. 9:46 
Naslov:  Re: Jeftini taksi stiže za dva mjeseca, i osječki taksisti će sniziti cijene?

Ljudi procitajte prvo malo forume, i pogledajte sta govore ljudi koji zive u Rijeci i okolici, pa ce te vidit da nije bas tako kao sta taj veliki "Hrvat" prica.

Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Post Postano: 25.01.2010. 9:53 
Naslov:  

apple je napisao/la: › te vidit da nije bas tako kao sta taj veliki "Hrvat" prica.
Sto onda nisu pravi veliki Hrvati, po uzoru na uspjesan rijecki model, organizirali takvu taxi sluzbu u Osijeku?!

Zbog cega se postojeca taxi sluzba u Osijeku nije odlucila na reorganizaciju i ponudila takvu uslugu?!

Jel' netko pravim i najciscim Hrvatima branio takav poslovni poduhvat?! Bilo bi jako lose i svakako bi trebalo iznijeti istinu, ako je netko bilo kome branio - bez obzira o koliko se velikim Hrvatima radilo.

Pricekajmo da taj taxi dodje u Osijek i onda cemo moci suditi. Mozda ce uspjeti, mozda ce propasti. Njegov rizik u koji svjesno ulazi, bas kao sto je mogao uci bilo tko [ako nije, neka onda netko kaze tko i kada je zelio i zasto nije mogao].

Iskreno, draze bi mi bilo da je neki Osjecanin takav model prije par godina primjenio u Osijeku i uspio, a onda ga poceo primjenjivati u drugim gradovima. Ali nije... zasto?! E, to je vjerojatno jedna druga prica...

Ukupno postova: 8773
Post Postano: 25.01.2010. 11:15 
Naslov:  

šta znači da nije Hrvat?? da mu vozači nemaju 'rvatski pedigre??? điiiizsssss

taksiji mu ne mogu biti smrdljiviji i raspadnutiji od ovih što sad imamo. cijena ... => koliko on naplati 5km, toliko gospoda kod kolodvora naplaćuju start!!! a što ću se za tu cijenu voziti s još 2 ili 3 u autu ... baš me briga... osim toga on ulaže, a ne ja. ako usluga bude baš tako katastrofalna, ljudi se neće voziti pa će propasti.

u Osijeku do sada nisam nikada koristila taxi, ali vani to radim stalno .... u susjednim zemljama čak postoje linijski taksiji. to su ovi kombiji, prometuju samo gdje su stanice od bus-a ili tramvaja. dakle ne smiju te dovesti pred kuću, a cijena je nešto malo skuplja nego obična karta za gradski prijevoz. ciljno vrijeme su im noćni sati kad ne prometuje gradski priejvoz i već godinama opstaju. također imaš i malo skuplje od toga "normalne" taksije. opet napominjem cijena je presmiješna.

SVI SMO MI VUCO
nikica_os

Ukupno postova: 12
Post Postano: 25.01.2010. 15:28 
Naslov:  

kakvo je stanje auta ... who cares Very Happy
vozio sam se i s bradom subotom navecer u onom mercedesu starom, isto mi je bilo svejedno, samo da me doveze Smile)

ugl. mislim da je vecini bitna cijena, a ne interijer auta, neka se nitko ovdje ne uvrijedi.

jedino ce biti presudno dali se placa po voznji ili po osobi .. znaci ako moj susjed, njegova ljubavnica i ja zovemo taxi i odemo u tvrdju placamo 20kn, ili 20x3 sto bi bilo 60kn .. u tom slucaju je to jos i skuplja varijanta od brade (mislim da se vlado zove taxist), koji meni uzme 50kn, hebrangova - tvrdja.

pozz

Osječanin
Post Postano: 25.01.2010. 15:43 
Naslov:  

Stella1989 je napisao/la (Pogledaj post): › Ako je čovjek prije koji mjesec došao na ideju i izjavio da će dovesti taxi Cammeo u Osijek za vožnju do 5 km za 13 kn, ne znači da će ta cijena biti ista nakon pregovora s gradskim ocima, kad oni nadodaju poreze i sve što im padne na pamet...vjerojatno ne može cijena biti ista kao što je planirao. .

Ti očito ne čitaš što ljudi pišu nego tupiš samo svoje.Još jednom. Tip je došao u Osijek sa pričom da bi vožnja do 5km koštala 13kuna. To je bilo u 9.mjesecu prošle godine. U isto to vrijeme u Rijeci je naplaćivao 20 kuna vožnju do 5km. Čak štoviše, u Rijeci je povisio cijenu još pred ljeto 2008. sa 13kn na 20kn a nama je ušiljio priču o 13kn da bi 2 mjeseca poslije došao sa pričom o 20 kn! Laž

Stella1989

Ukupno postova: 2929
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 25.01.2010. 15:56 
Naslov:  

Osječanin je napisao/la: ›
Ti očito ne čitaš što ljudi pišu nego tupiš samo svoje.Još jednom. Tip je došao u Osijek sa pričom da bi vožnja do 5km koštala 13kuna. To je bilo u 9.mjesecu prošle godine. U isto to vrijeme u Rijeci je naplaćivao 20 kuna vožnju do 5km. Čak štoviše, u Rijeci je povisio cijenu još pred ljeto 2008. sa 13kn na 20kn a nama je ušiljio priču o 13kn da bi 2 mjeseca poslije došao sa pričom o 20 kn! Laž

A dobro pa jel tebi ne valja ni 20 kn za 5 km? Mislim stvarno... Sad još samo reci da su ovi osječki lopovi bolji i onda stvarno... Prošle godine, dok sam radila na recepciji u jednom osječkom hotelu, došao nam je jedan veterpolo klub mlađih dečkiju, sve oko 17-19 god. i htjeli su ići van u Tvrđu. Pozvala sam im taxi i pitala taxista koliko naplaćuje od hotela koji se nalazi samo 2 km od Tvrđe i on je rekao 60 kn. Pa jel to normalno?! Naravno da je to totalna nebuloza!

Rekla sam im da im bolje da prošetaju, ali pošto ne znaju Osijek, a i ne da im se pješačit pola sata, ipak su se odlučili za taxi. Tako da ti lokalni taxisti deru ljude i to jako bezobrazno! I sad nek mi netko kaže da će i Cammeo tako isto raditi, koji je novi ovdje i mora se probiti na tržište.

Čovjek još nije ni došao kod nas, a pojednici odmah u startu znaju, to će biti tako, to će biti onako, loše...bla, bla...blago rečeno pljuju.
Nek kaže tko što hoće, ali sumnjam da će biti loše/ lošije kao kad smo imali samo ove lopove s kolodvora koji su mogli nabiti cijenu jer su bili jedini u gradu!!

Post Postano: 25.01.2010. 17:41 
Naslov:  

Mislim da je problem ovog i svakog drugog foruma što ljudi jednostavno ne čitaju što se piše nego gule svoje, preskaču s teme na temu, izmišljaju što je tko napisao ili mislio tak da mi se stvarno ne da dalje pisati na ovu temu...

apple
Ukupno postova: 26
Post Postano: 25.01.2010. 17:41 
Naslov:  

Iskreno, draze bi mi bilo da je neki Osjecanin takav model prije par godina primjenio u Osijeku i uspio, a onda ga poceo primjenjivati u drugim gradovima.

Pa mozda je netko i imao ideju, al je bio odbijen od gradskih celinka jel vjerojatno nije imao da ima da ispod stola ili proviziju.
Zanima me samo ako je taj Makedonac, Rijecanin sta vec toliko dobar i posten , zasto se nije prosirio na ZG i ST?????

avantgarde
Ukupno postova: 818
Post Postano: 25.01.2010. 18:34 
Naslov:  

Mislim da je Osijek zreo grad za jedan nuklearni eksperiment!

Svima sve smeta, nek svima pocrkaju krave, susjed je u govnima preko glave, a ja samo do grla pa mi je super i tak to...

Razmisljanje osjecana. Apsolutna "pozitiva".

Da sve funkcionira kako spada ni tih 50 bradinih kuna nebi bilo puno. Ako se ne varam to je 50 kn za najam taxija. Hoce li vas biti 2, 3,4 ili 50 potpuno nebitno. Ne valja vam GPP sa svojim uslugama, ne valjaju osjecki taxisti jer su gulikoze, ne valja vam nova daleko jeftinija taxi sluzba, ne valja vam cak ni izbor obuće u gradu pa da kao ljudi mozete ici pjeske... Ajd vi svi lijepo u k****. Niste paraplegicari, mladi ste, zdravi ste. Nemate za prijevoz, idite pjeske. Wink

Ukupno postova: 1305
Post Postano: 25.01.2010. 19:25 
Naslov:  

avantgarde je napisao/la: ›
Mislim da je Osijek zreo grad za jedan nuklearni eksperiment!

Svima sve smeta, nek svima pocrkaju krave, susjed je u govnima preko glave, a ja samo do grla pa mi je super i tak to...

Razmisljanje osjecana. Apsolutna "pozitiva".

Da sve funkcionira kako spada ni tih 50 bradinih kuna nebi bilo puno. Ako se ne varam to je 50 kn za najam taxija. Hoce li vas biti 2, 3,4 ili 50 potpuno nebitno. Ne valja vam GPP sa svojim uslugama, ne valjaju osjecki taxisti jer su gulikoze, ne valja vam nova daleko jeftinija taxi sluzba, ne valja vam cak ni izbor obuće u gradu pa da kao ljudi mozete ici pjeske... Ajd vi svi lijepo u k****. Niste paraplegicari, mladi ste, zdravi ste. Nemate za prijevoz, idite pjeske. Wink

svaka čast... najbolji post od svih koji sam pročitao u ovoj temi...

nego, gdje se mogu obratiti za posao???

Skoči u forum: