Autor |
Poruka |
mydogsrulz
Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
ti koji šaraju zgrade sigurno nisu nitko od ovih ljudi i sigurno nisu bili u povorci!osim toga ti ljudi svoje slobodno vrijeme provode u azilu s guzicom do blata da bi se brinuli za pse koji su časni građani grada Osijeka i okolice zlostavljali,sakatili,napustili pa nemaju vremena za takve pizdarije kao što je šaranje po fasadama,a imaju i previše mozga za to! |
|
|
|
|
|
mzzi Ukupno postova: 284 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
lucy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Moje mišljenje je da kad netko već mora jest tu spomenutu zečetinu, ne mora još i paradirat okolo noseći prokletu bundu!
|
Pa kad pojedem zeku, neću valjda krzno baciti! Šteta bi bilo. I ne proklinji mi bundu. |
|
|
|
|
|
Cayetano
Ukupno postova: 50 Spol: Nebitno
|
mzzi je napisao/la ( Pogledaj post): ›
bas sam si danas kupila lijepu bundicu od zečjeg krzna na snizenju i super mi je!
|
a ja recimo obozavam paprikaš od zeca, mljac! |
|
|
|
|
|
Cayetano
|
lucy je napisao/la: ›
Moje mišljenje je da kad netko već mora jest tu spomenutu zečetinu, ne mora još i paradirat okolo noseći prokletu bundu!
|
A zasto ne bi jeo malo finog zeku? Znas kak se fino topi u ustima |
|
_________________ ignorantia nocet |
|
|
|
oftopik
Ukupno postova: 431 Spol: Nebitno
|
koji smijeh, aj da prosvjeduju protiv nečeg što mogu prmoijenit ne bi ništ reko, al ovo je totalno gubljenje vremena.
bolje da su prosvjedovali protiv užasnih parkinga, prljavog i neočišćenog grada, ne znam, hladnog bureka s mesom... |
|
|
|
|
|
mydogsrulz
Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
oftopik je napisao/la: ›
koji smijeh, aj da prosvjeduju protiv nečeg što mogu prmoijenit ne bi ništ reko, al ovo je totalno gubljenje vremena.
bolje da su prosvjedovali protiv užasnih parkinga, prljavog i neočišćenog grada, ne znam, hladnog bureka s mesom...
|
a znaći ako u nešto vjeruješ,neovisno dali postoje šanse da se nešto promjen ili ne sjedit ćeš i šutit ko pi*** i nećeš apsolutno ništa poduzet vezano za to,ne zbog drugih već zbog sebe!"bolje da su prosvjedovali zbog užasnog parkinga"?!pa šta bi netko drugi prosvjedovao jer se tebi nešto ne sviđa?prosvjeduj i aktiviraj se malo i sam,najlakše je sjedit i cmoljit,buuuu ne sviđa mi se ono,ne sviđa mi se ovo!možda nešto i promjeniš,malo vjerovatno! |
|
|
|
|
|
mirko001 Ukupno postova: 29 Spol: Nebitno
|
bunde se ne prave tako da netko zakolje zeku, pojede meso, pa onda razmislja: ajde da ne bacim krzno, napravit cu rukavice. krzno se uzima sa zivotinja koje su samo tome namijenjene.
a hvala bogu, zivimo u 21. stoljecu pa tehnologija dopusta da ne moramo nositi krzno da bismo se ugrijali (osim sibiraca i eskima, sto je potpuno shvatljivo). |
|
|
|
|
|
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol: Muško
|
|
|
|
lea50 Ukupno postova: 67 Spol: Nebitno
|
DA SAM ZNALA ZA PROSVJED I JA BI DOŠLA...BAŠ MI JE ŽAO... |
|
|
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Razočaravajući komentari. |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
Pyroclasm
Ukupno postova: 61 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Čuj, ja imam marte od kože mrtve životinje i uvijek bi ih uzeo preko nekih drugih cipela. Bundu ne bih nosio, jerbo sam muško, a i nije mi đir. Osim da sam neki bling-bling svodnik. Priroda je tako htjela, da smo na vrhu piramide i da smo pomalo okrutni. Ako ne želiš nosit krzno, nemoj. |
|
_________________ Chaos is the only true answer. |
|
|
|
Cayetano
|
Mother Earth je napisao/la: ›
Razočaravajući komentari.
|
Da? Obrazlozi |
|
_________________ ignorantia nocet |
|
|
|
principessa
Ukupno postova: 42 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
+ čemu uopće energija za rasprave na ovom forumu? nema smisla to... svaka čast na organizaciji. |
|
_________________ UVIJEK GLADNA 1990 ! |
|
|
|
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol: Muško
|
Zahvaljujem na linku i potpisujem komentar. Da se razumijemo, nisam za mučenje životinja, to nikako, ali borbu za prava životinja ne podržavam. Ali se ni ne ljutim na one koji se bore za njihova prava, dok su u granicama kulturnog ponašanja. Ipak, mislim da nam na prvom mjestu treba biti borba za prava ljudi. I na prvom, i na drugom, i na trećem mjestu, itd... |
|
|
|
|
|
Vic.Mackey Ukupno postova: 640 Spol: Nebitno
|
pretjerivanje jednako kao sa azilom u nemetinu |
|
|
|
|