Autor |
Poruka |
root
Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|
|
|
|
Belinda Carlisle Fan Ukupno postova: 35 Spol: Nebitno
|
jel imaš iskustva s njima? Mogu li presnimiti originalni zaštićeni VHS na DVD? Je li sigurno da mi kasetu neće vratiti nimalo oštećeniju nego što je bila? |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
pa kakve veze u kom stanju je kazeta ako imaš digitalni snimak?
plus, ne idu te kazete u ciklotron, majku mu, nego u video player s kojeg se skida slika |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
|
Frost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pa kakve veze u kom stanju je kazeta ako imaš digitalni snimak?
plus, ne idu te kazete u ciklotron, majku mu, nego u video player s kojeg se skida slika
|
ima veze u kakvom stanju je kaseta jer ima sentimentalnu vrijednost, radi se o jednoj uspomeni iz mlađih dana... zato je i želim presnimiti na DVD, da mogu film gledati kad god želim, a da pritom ne oštećujem medij.
znači, sigurnost je zajamčena pri tom procesu. Ali je li sigurno da će je uspjeti presnimiti na DVD, budući da je kaseta original i da ima zaštitu? |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Belinda Carlisle Fan je napisao/la: ›
znači, sigurnost je zajamčena pri tom procesu. Ali je li sigurno da će je uspjeti presnimiti na DVD, budući da je kaseta original i da ima zaštitu?
|
A kakvu to zaštitu ima? Protiv presnimavanja? Mislim, VHS kao medij nije imao nikakvu zaštitu da ga ne možeš PREKOPIRATI. Jedino zaštitu da ga ne možeš PRESNIMITI (prazna kockica dolje lijevo s prednje strane kazete).
Ne brini za kazetu, ako je video player dobar, neće joj ništ bit |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
|
Ima zaštitu protiv kopiranja, znam što govorim. Kada sam spojio svoj DVD recorder, video recorder i televizor na odgovarajući način za kopiranje VHSa na DVD, i pokušao kopirati kasetu, ispisalo mi je da ne može to učiniti jer kaseta ima zaštitu protiv kopiranja. Jeste li sigurni da u videoteci mogu zaobići tu zaštitu?
Ponavljam: kaseta je original. |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
do sada si već 5 x mogao otići na navedene adrese i osobno provjeriti što se može učiniti.ne znam što još očekuješ od ljudi ovdje...da ti oni to naprave? |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
|
Očekujem odgovor na pitanje. Da ne odem uzalud tamo, da bi mi onda rekli "ne možemo to presnimiti, ima zaštitu". To bi bio gubitak vremena. Zato vas pitam, tj nekoga tko ima iskustva s tim i tko zna: mogu li oni zaobići zaštitu protiv kopiranja, pri kopiranju VHSa na DVD? |
|
|
|
|
|
Tinus
Ukupno postova: 64 Spol: Muško
|
Ima neka fora kojom se stavi zaštita na snimljeni materijal pa dvd recorder ili tv kartica ne mogu pročitati signal s vhs kazete. Davno sam se susreo s time. Kontam da se to može hackirat kao i sve ostalo . Nazoveš i pitaš |
|
|
|
|
|
|
hvala na savjetu |
|
|
|
|
|
root
Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|
Evo zlato bakino pogledaj si ovdje i ovdje i ovdje .
Evo nadam se da će ti nešto od ovoga pomoći ,a ako ne jebiga žao mi je |
|
|
|
|
|
ivek_os Ukupno postova: 190 Spol: Nebitno
|
prebacujem vhs kazete na dvd(preko profesionalnog avermedia aparata)
samo osobne snimke
(od svadbi,rodjendana, fešti,uobičajene rodbinske snimke i tako...)
jedna vhs kazeta na dvd za 50kn
javite se na:
[email protected] |
|
|
|
|
|
drago501x Ukupno postova: 10 Spol: Nebitno
|
Tinus je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ima neka fora kojom se stavi zaštita na snimljeni materijal pa dvd recorder ili tv kartica ne mogu pročitati signal s vhs kazete. Davno sam se susreo s time. Kontam da se to može hackirat kao i sve ostalo . Nazoveš i pitaš
|
Ostavi podatke, ili mob . ako nisi rješio ja ću ti rješit,što treba. |
|
|
|
|
|
electronicmaestro Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
[quote="Belinda Carlisle Fan";p="291537"]Imam pitanja u vezi presnimavanja s VHSa na DVD.
1. U videotekama gdje se vrši presnimavanje, mogu li oni presnimiti originalni VHS (ima zaštitu -.- ) na DVD?
2. Oni koji imaju iskustva s tim presnimavanjem - koliko je taj postupak siguran? Je li se ikad dogodilo da se originalni VHS vratio sa presnimavanja oštećeniji nego što je bio?
Odgovor mi treba hitno.
Presnimavanje VHS-a na DVD na [email protected]
Cijena 15 h sat + besplatan medij. |
|
|
|
|
|
vramba Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
|
|