Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

MINI TEATAR - Kreativni prijedlozi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
vjeko_99
Ukupno postova: 43
Spol: Muško Muško
Post Postano: 26.01.2010. 22:52 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ako su ti dragi , čemu to forumsko napadanje i optužbe. Ipak su oni dio ljudi koji stoje iza događaja u klubu.?? I nije to nikakva pohlepa. ako se koncert naplačuje - zna se zašto se naplačuje. Ja ne znam zašto ti misliš da se u teatru okreču neznam kakvi novci.
Naleti malo do teatra pa ces vidjeti realnu situaciju,.
Eto , čak te pozivam da dođeš do kluba jedan dan i porazgovaraš malo s nama. I vidjeti šta ima novog u klubu, pa onda reci da to rade ljudi koji imaju novaca.

PS: ako ti je krešo imalo drag. nemoj mu priuštati takve optužbe, ipak je on čovjek koji stoji iza kluba i te optužbe terete direktno njega

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
zla_tratinčica

Ukupno postova: 1330
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 26.01.2010. 23:12 
Naslov:  

vjeko_99 je napisao/la:
Ako su ti dragi , čemu to forumsko napadanje i optužbe. Ipak su oni dio ljudi koji stoje iza događaja u klubu.?? I nije to nikakva pohlepa. ako se koncert naplačuje - zna se zašto se naplačuje. Ja ne znam zašto ti misliš da se u teatru okreču neznam kakvi novci.
Naleti malo do teatra pa ces vidjeti realnu situaciju,.
Eto , čak te pozivam da dođeš do kluba jedan dan i porazgovaraš malo s nama. I vidjeti šta ima novog u klubu, pa onda reci da to rade ljudi koji imaju novaca.

PS: ako ti je krešo imalo drag. nemoj mu priuštati takve optužbe, ipak je on čovjek koji stoji iza kluba i te optužbe terete direktno njega

ti znaš da sam ja u starom teatru bio na svakom, al svakom događaju, možda sam jednom mjesečno propustio. do samog kraja, kad nas je po svirci bilo 30-ak, nikad neću zaboraviti voodoo lizardse il skaut npr..
u novom sam bio na otvorenju kad smo i svirali i možda još 2-3 puta, ne dolazim jer mi se ne sviđa program, nema ništa što me zanima. sad u subotu je bilo nešto ali se baš poklopilo s mojim rođendanom i sumnjam da će uskoro biti nešto što bi me privuklo, od najavljenih događaja nema.

Krešo mi je drag i zna da mi se može obratiti kad god bilo što treba, 100 puta sam mu to rekao ali prigovaram zato jer ako se već rade svirke i neki partiji koji služe za prikupljanje novca (ajd reći ćemo da nije za nečiji džep nego za funkcioniranje kluba) zašto ne bude i nekih underground svirki, bar 2 put mjesečno. klub sada radi puno bolje nego što je radio recimo zadnjih godinu dana u starom prostoru i sad se (iako nema tih 6000 kuna koji su tamo bili trošak najma) underground svirke rade na kapaljku. jasno je da to nisu svirke na kojima se nešto ekstra profitira ali tim svirkama se opravdava djelovanje udruge kao udruge.

Ukupno postova: 127
Post Postano: 26.01.2010. 23:25 
Naslov:  

zla_tratinčica je napisao/la :

a ja ne znam zašto se praviš glup toliko, jesu napisali da su troškovi 4800 kuna, jesu.

bilo je 500tinjak ljudi.

500 ljudi x 3 cuge po 10 kn = 15 000 kn

15 000 kn - 4 800 kn = 10 200 kn

bilo je znači 16 500 kuna sa upada + 15 000 kn cca sa šanka. o tom pričam. kolko se zaradilo na "humanitarnosti".

Nisu, napisali su da je trošak 3800, a po tvojoj računici oni cugu dobiju besplatno???

zla_tratinčica

Post Postano: 26.01.2010. 23:43 
Naslov:  

fred je napisao/la :
zla_tratinčica je napisao/la :

a ja ne znam zašto se praviš glup toliko, jesu napisali da su troškovi 4800 kuna, jesu.

bilo je 500tinjak ljudi.

500 ljudi x 3 cuge po 10 kn = 15 000 kn

15 000 kn - 4 800 kn = 10 200 kn

bilo je znači 16 500 kuna sa upada + 15 000 kn cca sa šanka. o tom pričam. kolko se zaradilo na "humanitarnosti".

Nisu, napisali su da je trošak 3800, a po tvojoj računici oni cugu dobiju besplatno???

tu sam glup, nisam razmišljao, al opet et cuga nek je 40 % od te vrijednosti..

vjeko_99
Post Postano: 27.01.2010. 0:08 
Naslov:  

u biti 50 % ,glazbenici su imali gratis cugu, ipak su svirali đabe. a njih je bilo 21... volonteri koji su radili.
eto ti troškovi. i nije bilo toliko prometa koliko misliš. Tak da trebaš doći do zakljucka da nismo nikog oženili za lovu.

zla_tratinčica

Post Postano: 27.01.2010. 2:53 
Naslov:  

vjeko_99 je napisao/la :
u biti 50 % ,glazbenici su imali gratis cugu, ipak su svirali đabe. a njih je bilo 21... volonteri koji su radili.
eto ti troškovi. i nije bilo toliko prometa koliko misliš. Tak da trebaš doći do zakljucka da nismo nikog oženili za lovu.

ja sam mislio da su svi troškovi (znači i troškovi cuge za bendove i osoblje/volontere) uračunati u onu cifru, ako nisu, onda je to ok jer znam kolko svi iz bendova koji su svirali piju Very Happy i nisam rekao da ste nikom oteli, nekog oženili za lovu nego samo da se dobar dio uzeo što se isto mogao dati za kerove.. i vidim da je netko spominjao kao hvala što je Teatar uopće ustupio prostor.. pa to je udruga koja je u gradskom prostoru, nije to Tufna da ćeš reći hvala Šele što si dao svoj prostor u koji si uložio hrpu para i koji možda još uvijek odplaćuješ..

toliko od mene, počeo sam srati zbog onog gore navedenog što više nema underground svirki i što se u svemu cilja na šire mase i na zaradu (isključimo tu sad ovaj humanitarac, on mi je bio samo paravan). i nek mi ne govori nitko da se ne cilja na zaradu jer o tome bruji cijeli grad.

pozdrav svima iz MT-a i što manje Vladi Kalembera ubuduće.

i et EDIT: nek mi netko od ljudi koji su organizirali underground svirke ili imaju nekakve veze s tim kaže da nisam u pravu al nek se i predstavi da znam da ne laže netko sastrane (svi se međusobno znamo i mislim da će se apsolutno svi koji imaju veze sa osječkim undergroundom složiti sa svakom mojom riječi, ali tu se javlja onaj naš mentalitet kad svi pljuju iza leđa i jedni drugima laju, a nitko neće u facu reći).. kolko mi je puta x osoba došlo i reklo, pa ovo nije normalno, koje se to cifre traže da organiziraš svirku, nemožeš se pokrit da ga jebeš i tako to..

kreso KMT
Ukupno postova: 2
Post Postano: 27.01.2010. 3:32 
Naslov:  

Karamane ne razumijem zašto imaš toliku potrebu kenjati po mini teatru.
Prvo si rekao da se dalo iz šanka samo 800kn, zatim kad si shvatio da nisi dobro pročito si napisao da je nemoguce da ima 4800kn troškova( a ima 3800kn), zatim si po nekoj svojoj čudnoj racunici došo da zaključka da je KMT zaradio preko 7000kn itd....
I sada kada si shvatio da su to sve gluposti što si gore napisao si prešao opet na drugu temu ( samo da bi nastavio pljuvanje)
Zbilja mi nije jasno čemu toliko pljuvanje po KMT-u.

zla_tratinčica

Post Postano: 27.01.2010. 3:45 
Naslov:  

kreso KMT je napisao/la :
Karamane ne razumijem zašto imaš toliku potrebu kenjati po mini teatru.
Prvo si rekao da se dalo iz šanka samo 800kn, zatim kad si shvatio da nisi dobro pročito si napisao da je nemoguce da ima 4800kn troškova( a ima 3800kn), zatim si po nekoj svojoj čudnoj racunici došo da zaključka da je KMT zaradio preko 7000kn itd....
I sada kada si shvatio da su to sve gluposti što si gore napisao si prešao opet na drugu temu ( samo da bi nastavio pljuvanje)
Zbilja mi nije jasno čemu toliko pljuvanje po KMT-u.

pitaj Šmita jesam ga ja par dana prije svirke pitao dali se sad treba isto dati one novce za razglas i zaštitare što se inače daje..
zbog čega sam ga pitao? zato jer u zadnje vrijeme gdje god da se pojavim među ljudima koji imaju veze sa scenom, priča se kako se u Teatru samo gleda na zaradu, da ne možeš više ni organizirati svirku za 150 ljudi, ne rade se nikakve underground svirke i tako to i kad ljudi i hoće nešto napraviti i dogovoriti se, to se ne da..to pričaju svi, od klinaca do starijih ljudi koji su 15 godina na sceni (tu znači pričamo o ljudima iz alternative, ne big ben i oxygene wannabe alternativcima)..
iz tog razloga sam napao tamo u onom topicu za novce a u ovom sam se vratio na ključnu stvar zbog koje sam počeo srat.

kreso KMT
Ukupno postova: 2
Post Postano: 27.01.2010. 4:03 
Naslov:  

Ne razumijem o kakvim ti ciframa pricas.
Moraju se podmiriti zastitari, zamp i razglas( monitori, mikrofoni, kablovi. tonac itd..)
Jedino sto zahtijevam od svakoga organizator je da budu moji zaštitari, zato što sam u starom prostoru imao s tim problema. Ako im je prevelika cifra za razglas (500kn zajedno sa toncem i svime što je bendu potrebno) moze iznajmiti od nekog drugog.
Nikada nikoga nisam odbio ako je htio organizirati nešta u klubu. Isto tako ako je zaronio sam ja u 80 % slučajeva davao za to sve novce iz svog djepa.
Nemože mi niko reči da sam prema bilo kome ikada u klubu ispao nepošten.

A to da se u teataru gleda samo na zaradu su gluposti.

zla_tratinčica

Post Postano: 27.01.2010. 4:27 
Naslov:  

kreso KMT je napisao/la :
Ne razumijem o kakvim ti ciframa pricas.
Moraju se podmiriti zastitari, zamp i razglas( monitori, mikrofoni, kablovi. tonac itd..)
Jedino sto zahtijevam od svakoga organizator je da budu moji zaštitari, zato što sam u starom prostoru imao s tim problema. Ako im je prevelika cifra za razglas (500kn zajedno sa toncem i svime što je bendu potrebno) moze iznajmiti od nekog drugog.
Nikada nikoga nisam odbio ako je htio organizirati nešta u klubu. Isto tako ako je zaronio sam ja u 80 % slučajeva davao za to sve novce iz svog djepa.
Nemože mi niko reči da sam prema bilo kome ikada u klubu ispao nepošten.

A to da se u teataru gleda samo na zaradu su gluposti.

pričam o tim početnim ciframa.. evo dati ću najbanalniji primjer. pero perić hoće organizirati Repetitor iz beograda koji recimo dolazi za 200 eura + putne, nekih 1800 kuna okvirno (sjećaš se kad sam ih ja radio u starom Teatru pa sam zbog kiše zaronio 900 kuna xD), to je bend koji sad uz 2 lokalna benda može skupiti cca 200 ljudi, to je 2000 kuna (1800 kuna kosta bend i 200 nek su plakati recimo, organizator je znači na nuli, ako uzmemo da spavaju i jedu kod organizatora) i odakle da se još da sad 500 kn za razglas i 500 za zaštitare, a od tih 200 ljudi će sigurno biti 4-5 k kuna minimum na šanku. zato nitko ne radi više manje koncerte tamo i tih koncerata nema :/

vjeko_99
Post Postano: 27.01.2010. 12:57 
Naslov:  

Ako dođu ljudi... Grubo receno to je kockanje, sereš po velikim koncertima. a baš zahvaljujuči tim koncertima ce postojati kapital sa strane s kojima se mogu priuštiti ti underground bendovi. bez rizika da se zalegne.A i svi preko svojih malih ekrana obožavaju tu underground scenu. a kad se organizira nešto klubovi zjape prazni, znaš i sam.

Kodrann

Ukupno postova: 521
Post Postano: 27.01.2010. 20:40 
Naslov:  

vjeko_99 je napisao/la :
a baš zahvaljujuči tim koncertima ce postojati kapital sa strane s kojima se mogu priuštiti ti underground bendovi

pa eto valjda ste skupili kapitala pa krenite s underground bendovima. jebali vas više azra tributei i rokenrol bendovi iz novog sada

Svebor

Ukupno postova: 1672
Post Postano: 27.01.2010. 20:54 
Naslov:  

vjeko_99 je napisao/la :
A i svi preko svojih malih ekrana obožavaju tu underground scenu. a kad se organizira nešto klubovi zjape prazni, znaš i sam.

znam i ja i vidim na primjeru posta iznad mojeg Rolling Eyes

ne znam zašto se uopće živciram zbog par debila koji su ubrijali da su "super true underground alternativni". što god to značilo.
kada će više ontopic?!

vjeko_99
Post Postano: 27.01.2010. 22:34 
Naslov:  

Kodrann je napisao/la:
vjeko_99 je napisao/la :
a baš zahvaljujuči tim koncertima ce postojati kapital sa strane s kojima se mogu priuštiti ti underground bendovi

pa eto valjda ste skupili kapitala pa krenite s underground bendovima. jebali vas više azra tributei i rokenrol bendovi iz novog sada

Sigurno si ponosan na svoje poznavanje svemira . svaka ti čast. Mora da si doktor nauke, ugostitelj, odvjetnik i stalni član kluba. Mislim ,fascinirao si me.
Napisat cemo ti priznanje i objesiti u klubu.... Molim te budi nam savjetnik.

Kodrann

Ukupno postova: 521
Post Postano: 27.01.2010. 23:25 
Naslov:  

vjeko_99 je napisao/la :
Kodrann je napisao/la:
vjeko_99 je napisao/la :

Sigurno si ponosan na svoje poznavanje svemira . svaka ti čast. Mora da si doktor nauke, ugostitelj, odvjetnik i stalni član kluba. Mislim ,fascinirao si me.
Napisat cemo ti priznanje i objesiti u klubu.... Molim te budi nam savjetnik.

momak, uskačeš sam sebi u usta, tak da oladi malo
više alternative vidim u župnom uredu u donjem gradu petkom naveče Laughing
znači nema kapitala? švorc ste i ne možete si priuštiti svirku 3 osječka heavy metal benda koji traže jedno pivo po članu kao honorar jednom u 3 mjeseca (figurativno gledano)?
ja sam član kluba i kao takav imam puno pravo komentirati jer plaćam vaše židovske namete (bez uvrede jevrejskim kolegama forumašima, jbg).
kad smo već kod toga aj nek mi netko objasni svrhu te "članarine" od 10kn? mislim svi znamo pravu svrhu al me zanima šta vi imate za reć za to
šta kao, zakonski je to udruga pa samo članovi smiju unutra i ti besmisleni bulšitovi?
kao član smijem dolazit đabe na happeninge? koje happeninge?? petkom se pušta glazba Laughing pa u svakoj birtiji se to radi pa ne traže članarinu
gle, koristite svaku priliku da zaradite i ok, vaše pravo. al nemojte se vrijeđati kada se to nekome ne sviđa. koda se kurva vrijeđa jer joj ljudi seru zbog krunice koju ima oko vrata.
da se razumijemo, ovo sve što sam napisao nema nikakve veze s azilom i humanitarkom za istu jer nemam pojma ko šta i kako a iskreno i ne zanima me. čuke su dobile lovu za potrepštine i to je najbitnije tu. svaka čast za to svima uključenima.
a da glavni komentator tu je "bez grijeha" tu bi se isto dalo diskutirati. pošto i njegovi događaji sve pršte od alternative redovito a na mcdonalds disko rođendanima samo punoljetni konzumiraju alkohol Laughing
karamane ne se ljutit znaš da te volim, al jbg ovo je istina što kažem
dakle, u našem rpedivnom gradu "alternativna" scena je nepostojeća, a ono što imamo je ruku na srce sranje. pošto ja ne radim ništa da to promjenim odlazim na takva mjesta češćenegorjeđe jer nemam šta pametnijeg za radit. pa neću više srat. respect svima i nadam se da mi se tu neki pubertetlije ne počnu ljutiti na moj komentar jer nije njima upućen. moje mišljenje. o stvarima NE o osobama! da ne bilo nismo znali. ako se već netko ne slaže neka mi argumentira

Skoči u forum: