Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Live predstavljanje novog Appleovog gadgeta...
Misljenja, komentari? iPad? |
Zadnja promjena: Leteci mungos; 27.01.2010. 19:50; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Leteci mungos
|
Live video stream...
|
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
Kad se sjetim izjave dotičnog, kad su mu dofurali jedan prototip tableta..
"osim gledanja filmova na toaletu, za što služi?"
|
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
|
root
Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|
Meni osobno je to zastarjela tehnologija kad bude apple integriran u ljudsko tjelo e to će biti za svaku pohvalu ,a ovo
ma bezveznjak.Zaista mislim ako netko ima potrebu tako nešto posjedovati neka si slobodno kupi ,meni to ne treba niti želim biti dio toga svjeta |
|
_________________ "U zemlji gdje bundeve cvjetaju ,pametni samo proces ometaju"
https://www.dropbox.com/referrals/NTYwNDgyMjk
http://www.linuxzasve.com/ |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
|
|
|
Leteci mungos
|
Meni je zanimljiv fenomen hype-a koji se stvara oko svih Apple proizvoda, ili ljudi koji mahnito kupuju Apple proizvode, proglasavajuci ih daleko najboljima u svojoj klasi.
Kako god, bit ce zanimljivo promatrati kako ce ici prodaja ovog proizvoda u HR. U Americi je preporucena cijena od $500 do $900.
http://www.apple.com/ipad/pricing/
Kod nas bi uredjaj mogao biti oko 5K kuna.
Koliko biste platiti za ovaj uredjaj? |
|
|
|
|
Monstrum
|
ništ. nikad ne bi to kupio jer iskreno mislim da je to bacanje novaca. prije bi si kupio pravi laptop ili za duplo manje novaca neki telefon s touch screenom il nešt slično. al mislim da bi ipak prednost dao laktoku. ovo je za mene čisto pomodarstvo. beskoristan uređaj koji je eto lijep i ima touch screen. |
|
|
|
|
|
maniche
|
slažem se.
To kupuju apple frikovi koji moraju imat sve njihovo.
zanimljiv mi komentar tipa s jednog drugog foruma " super stvar!mogu gledat film dok se vozim u busu"..
pa fakat ljudi zar ne možete bez tehnologije ni 5 min u danu? |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Mene već dosta dugo zanimaju e-book readeri (ili, da budem precizniji - tableti sa e-ink ekranima), tako da od ovog tableta ne bih imao neke koristi.
Kako sam u startu znao da apple ne bi nikada izdao nešto sa monokromatskim ekranom - gledao sam dalje...
Ja si samo postavljam pitanje: neki od sonijevih readera ili Nook?
PS: Kindle-a ne volim, pa me i ne gnjavite s njim - nema podršku za epub i pdf se mora provlačiti kroz nekakav amazonov bloatware na pc-u da bi se otvorio... |
Zadnja promjena: bazooka_joe; 28.01.2010. 13:36; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Budući da sam do danas čučao u pećini (čitaj: radio ko konj) i nisam čitao vijesti, evo me natrag na omiljenim RSS-ovima |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Monstrum
|
"The Ipad is a netbook without the usable keyboard. It is an Iphone without the phone. It is a games machine that can't do graphics well. It is an e-book reader without the e-ink to make the print easy to see. In short, it is the veritable chocolate teapot of hardware."
živa istina |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
Nema USB konektor... podsjeca me to na iPhone bez bluetootha...
Cak i kad mi cijena ne bi igrala ulogu, doista ne vidim zasto bih uzeo iPad umjesto npr. AcerAspireOne. Ok, ekran je bolji. Kontam da je IPS mrak, a i touchscreen je sigurno dobra dumina. Sve ostalo mi se cini zamjenjivim s uredjajima koji pruzaju dvostruko vise za upola manje novca. |
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
maniche
|
najjača stvar od svega je nedostatak multitasking-a...za nepovjerovat. |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
|
|
|