Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

MINI TEATAR - Kreativni prijedlozi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
ajwar

Ukupno postova: 769
Spol: Muško Muško
Post Postano: 27.01.2010. 23:36 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kodrann je napisao/la :

ja sam član kluba i kao takav imam puno pravo komentirati jer plaćam vaše židovske namete (bez uvrede jevrejskim kolegama forumašima, jbg).
kad smo već kod toga aj nek mi netko objasni svrhu te "članarine" od 10kn?

osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

mislim da ni židovima(bez uvrede) namet od 10kn godišnje nebi bio skup, il si ti neki turbo-jevrej Wink

10 kn legaaa, ejjj 10kn osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

"pa pogledajte Nenada Bjelicu kak ulaže u Osijek, on ulaže u nekretnine!"
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Svebor

Ukupno postova: 1672
Post Postano: 27.01.2010. 23:55 
Naslov:  

ajde još malo oftopičarite.
Kodrann je napisao/la :

... neću više srat.

prva pametna od tebe, ali kontam da nećeš moći održati obećanje. takvi poput tebe to jednostavno nisu u stanju. Razz ima vas 2-3 na forumu. "glasna" glazbenofašistička, ograničena manjina koja opterećena vlastitim kompleksima vrijeđa i kleveće Rolling Eyes
baš ste bolidi.

dok neki pljuju i lupetaju koješta, ljudi kojima je doista stalo do glazbe umjesto da kukaju kao babe kod kuće složiše još jedan super koncert:
Negura Bunget (Rom)
http://www.myspace.com/negurabunget
Daemonicus (Swe)
http://www.myspace.com/Jasmin Stavros
Damned Spirit's Dance (Hun)
http://www.myspace.com/damnedspiritsdance

06.02. subota, klub Mini Teatar, Osijek
Upad: 30kn )

vjeko_99
Ukupno postova: 43
Post Postano: 28.01.2010. 0:43 
Naslov:  

Ispričavam se ak sam te uvrijedio , samo sam se iživcirao .Fora je u tome što sam se morao upustiti u ove duge rasprave jer nisam mogao gledati što se priča... Ja sam u mini teatru svaki dan, od početka kad se kopalo i radilo do sada. meni su nepojmljive sve te optužbe na račun kluba. ako si bio na otvorenju i ako si bio nedavno vjerojatno si primjetio promijene. Bina , rasvijetla, wc-i šank itd itd... To ti je odgovor na ono gdje odlaze novci od iskaznica. Svi imaju neku predodžbu u glavi da se za šankom okreču nevjerojatni novci. što nije istina. Međutim istina je da u zadnje vrijeme nije bilo puno anonimnih bendova. bila je mala stanka općenito s koncertima u zadnje vrijeme.

Al strpi se i vidjet ces događanja za 2.i 3. mjesec. i ako podržavaš takvu scenu i u realnosti kao i na netu onda cemo se vidjeti.
To bi bilo to od mene, dosta mi je više svađanja.

vjeko_99
Ukupno postova: 43
Post Postano: 28.01.2010. 0:45 
Naslov:  

Ovo je bilo namjenjeno Kodrannu

Stella1989

Ukupno postova: 2929
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 28.01.2010. 0:47 
Naslov:  

Da vas malo prekinem u prepirkama... Wink Zanima me može li mi netko odgovoriti gdje se sada točno nalazi Mini teatar? Znam da je negdje u Tvrđi blizu Bastiona...ali nisam sigurna, a kako planiram u subotu na koncert BF-a, bio bi red da znam gdje se Teatar nalazi, jel? Wink I ima li kakva garderoba ili vješalica gdje mogu objesiti jaknu?

Hvala Laughing

Post Postano: 28.01.2010. 0:52 
Naslov:  

Stella1989 je napisao/la :
.. može li mi netko odgovoriti gdje se sada točno nalazi Mini teatar?

prođeš kroz vrata za ulaz u dvorište klasične gimnazije i ideš desno do kraja dvorišta kako to gornji snimak zorno prikazuje.
eto, nacrtano. Smile
jakne obično ljudi ostave tamo iza pulta na ulazu ili kod šanka... pitaj kada budeš unutra. Wink

zla_tratinčica

Ukupno postova: 1330
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 28.01.2010. 0:53 
Naslov:  

vjeko_99 je napisao/la :
Ako dođu ljudi... Grubo receno to je kockanje, sereš po velikim koncertima. a baš zahvaljujuči tim koncertima ce postojati kapital sa strane s kojima se mogu priuštiti ti underground bendovi. bez rizika da se zalegne.A i svi preko svojih malih ekrana obožavaju tu underground scenu. a kad se organizira nešto klubovi zjape prazni, znaš i sam.

da, to i kažem, moraju postojati veći koncerti i neki događaji na kojima bi se skupilo da se mogu odraditi i underground koncerti. ti koncerti na kojima se kako i sam kažeš skuplja postoje, al undergrounda nema.. neda mi se stvarno raspravljati o tome više jer nema smisla.

svebore tebi sam već pričao 100 puta da si dođoš iz virovitice i da nemaš pravo ni pričati o osijeku i pravit se pametan i da će ti jednom prisjesti to, vjeruj. također te u životu nisam vidio na nekoj svirci izvan osijeka, al nikad i nisi vjerodostojan da o ničemu pričaš jer si parcov (ovo nebih napisao da nisi ti meni napiso da sam debil Very Happy) koji jedino što je napravio za ovu scenu je poslikao 2 ipo koncerta zato molim te da se ne javljaš.

Kodrann je napisao/la:
vjeko_99 je napisao/la :
Kodrann je napisao/la:
vjeko_99 je napisao/la :
a baš zahvaljujuči tim koncertima ce postojati kapital sa strane s kojima se mogu priuštiti ti underground bendovi

pa eto valjda ste skupili kapitala pa krenite s underground bendovima. jebali vas više azra tributei i rokenrol bendovi iz novog sada

Sigurno si ponosan na svoje poznavanje svemira . svaka ti čast. Mora da si doktor nauke, ugostitelj, odvjetnik i stalni član kluba. Mislim ,fascinirao si me.
Napisat cemo ti priznanje i objesiti u klubu.... Molim te budi nam savjetnik.

a da glavni komentator tu je "bez grijeha" tu bi se isto dalo diskutirati. pošto i njegovi događaji sve pršte od alternative redovito a na mcdonalds disko rođendanima samo punoljetni konzumiraju alkohol Laughing
karamane ne se ljutit znaš da te volim, al jbg ovo je istina što kažem
dakle, u našem rpedivnom gradu "alternativna" scena je nepostojeća, a ono što imamo je ruku na srce sranje.

ja smatram da sam ja sam dovoljno koncerata napravio i u dovoljno underground organizacija sudjelovao na bilo koji način. u o2 sam prestao radit svirke baš zbog Teatra, čim se novi teatar otvorio, prestao sam jer je onda bilo svirki i smatram da ta udruga i služi za to i mislim da imam pravo prigovarati jer je oxygene klub, to je firma, nije udruga koja ima određeni cilj i ako hoću, radit ću večeri starogradske glazbe. Very Happy kolko sam svirki napravio u ono vrijeme kad se teatar zatvorio i dok se nije otvorio united u kojem sam također sudjelovao aktivno.

Zadnja promjena: zla_tratinčica; 28.01.2010. 1:03; ukupno mijenjano 2 put/a.

Stella1989

Post Postano: 28.01.2010. 0:55 
Naslov:  

@Svebor, tnx a lot! Bokić Laughing

Ukupno postova: 521
Post Postano: 28.01.2010. 0:55 
Naslov:  

Svebor je napisao/la :

dok neki pljuju i lupetaju koješta, ljudi kojima je doista stalo do glazbe umjesto da kukaju kao babe kod kuće složiše još jedan super koncert:
Negura Bunget (Rom)
Daemonicus (Swe)

gle, na ostalo neću sad odgovarat samo se oću nadovezati na nadolazeći koncert potšo sam upućen u glavni bend. i smješno je što baš taj bend sada svira u klubu po kojemu se sere. znaš zašto?
zato jer je taj bend raspadnut. ime postoji jer ga je bubnjar zadržao jer je lopina željna love i pažnje. tako da to nije super koncert, nego kurvarluk seljobera iz rumunjske koji nema časti ni poštovanja prema stvarima koje to zaslužuju. ako te zanima više, internet je majka!
eto samo da se zna.

tako da, ako vam je doista stalo do glazbe otkažite đubretu koncert. pa da vas vidimo.
ono što govorim lagano možete provjeriti na netu čak ću vam dati linkove ako ste lijeni
eto tolko o ljubavi prema glazbi. serem se ja na to sve. sve je to biznis i kurvarluk

zla_tratinčica

Ukupno postova: 1330
Post Postano: 28.01.2010. 1:01 
Naslov:  

Kodrann je napisao/la :
Svebor je napisao/la :

Negura Bunget (Rom)
Daemonicus (Swe)

gle, na ostalo neću sad odgovarat samo se oću nadovezati na nadolazeći koncert potšo sam upućen u glavni bend. i smješno je što baš taj bend sada svira u klubu po kojemu se sere. znaš zašto?
zato jer je taj bend raspadnut. ime postoji jer ga je bubnjar zadržao jer je lopina željna love i pažnje. tako da to nije super koncert, nego kurvarluk seljobera iz rumunjske koji nema časti ni poštovanja prema stvarima koje to zaslužuju. ako te zanima više, internet je majka!
eto samo da se zna.

tako da, ako vam je doista stalo do glazbe otkažite đubretu koncert. pa da vas vidimo.
ono što govorim lagano možete provjeriti na netu čak ću vam dati linkove ako ste lijeni
eto tolko o ljubavi prema glazbi. serem se ja na to sve. sve je to biznis i kurvarluk

nažalost ima malo ljudi koji će to ovako reći a u gradu se priča konstantno o tome, gdje god da dođem i počne se pričati o svirkama..

i svebore, na forumu ima 10 ljudi koji tako misle, al se 2-3 usude pričati i ne glume kvazi finoću.

Kodrann

Post Postano: 28.01.2010. 1:06 
Naslov:  

ovo je citat Hupogrammusa, glavnog čovjeka iza negure koji je i odlučio raskinuti bend:

This statement is signed by Sol Faur and myself (Hupogrammos). Our aim is to shed light on the recent developments in relation to Negura Bunget. We also want to prevent further abuse of the name Negura Bunget and our past activities. Our decision should be well understood and fans and media have a right to be correctly informed of the current development. We owe this to the public and Negura Bunget itself.

stoga ako je nekome stalo do muzike neka bojkotira ovo događanje.

Kodrann

Post Postano: 28.01.2010. 1:11 
Naslov:  

i ti svebore, pošto si ti lepo fin učen čovjek pa si me posro na jako uljudan način, ja ću onako lijepo zdravoseljački reć da mi se moš napušit mog fašistoidnog penisa.
ja sam svirao u starom mini teatru dok si ti vjerojatno pokušavao se ogrebat za koitus kod neke uboge studentice, tak da mi nemoj pričat o babama i sjedenju u sobi.

a karamane ovo što sam rekao rekao sam za ova događanja zadnjih par mjeseci u gradu, jebote pa znaš i sam na kolko sam ja tvojih svirki bio, na kolko sam svirao, na kolko smo ih zajedno bili a na jednu si me čak i vozio haha Wink

Kodrann

Post Postano: 28.01.2010. 1:14 
Naslov:  

e da, i ak me oćeš tuć pred mini teatrom sa svojim kolegama jer sam te uvrijedio (kao bez razloga), stani u red, ima jedno 50 ljudi da me cipelari na listi, stvorila se gužva Laughing

Stella1989

Post Postano: 28.01.2010. 1:16 
Naslov:  

Ne bi se htjela upuštati u vašu raspravu, ali moram reći da je jako ružno vidjeti ova silna prepucavanja i koješta...i još pogotovo što se, koliko sam skontala, svi manje-više znate...zar ne bi bilo ljepše da to riješite preko PM-a ili Fejsa, a ne ovako..? Samo se stvara loša reklama, jedni drugima dižete tenzije i prepucavate se, i nije ugodno oku za vidjeti.

Znam da je forum za iznošenje vlastitih mišljenja, ali ovo je postalo stvarno već ružno, vjerujem da i sami to vidite. Wink

Pozz

Post Postano: 28.01.2010. 1:18 
Naslov:  

zla_tratinčica je napisao/la :
...al undergrounda nema..

a kada je i bilo i IMA, nisam te vidio i ne viđam te. zato ne pizdi. očito ni ti ni ja ne možemo biti na svakoj svirci koju ćeš ti, ja ili bilo tko drugi nazvati "undergroundom". nisi ništa više "true" od mene. Laughing
u o2 sam prestao radit svirke baš zbog Teatra.
ne seri. prestao si raditi jer ti je bilo isplativije pustiti cd sa sverininiom štiklom i lupiti na ulaz cenera te usput prodavati cugu maloljetnicima.
pizda si od čovjeka. skontao sam i nema potrebe da mi to neprestano dokazuješ.
svebore tebi sam već pričao 100 puta da si dođoš iz virovitice ...
to što sam iz drugog grada samo je dokaz da nisam štakor poput tebe koji je ostao u svojoj rupi i ne vidi dalje od vlastita nosa, ljubomorni prick, oličenje hipokrizije koji je spao na to da pizdi i pljuje po forumima. ponosan sam što sam iz Virovitice i što sam već godinama u Osijeku. nego, dis' ti bio 91?! Rolling Eyes
Tratinčice, još jednom te molim, prestasni se drogirati i lupati pizdarije! Poštedi nas svojih gluposti i laži. Hvala.
forum i služi za raspravljanje, jel Very Happy

.jel.

Skoči u forum: