Autor |
Poruka |
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol: Nebitno
|
nicoll je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja ću samo reći: Dečki samo naprijed! Nema nećkanja, razmišljanja, planiranja..
Nije ni nama ženama problem napraviti prvi korak,(uglavnom tako i ispadne) ali mi je nekak muževnije i više sexy kad je muškarac taj koji "osvaja" (haha )
Ne znaš ak ne probaš
|
Bok ja sam Marko. Oćeš na kavu? |
|
|
|
|
|
nicoll
Ukupno postova: 236 Spol: Žensko
|
|
|
|
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Frost je napisao/la: ›
marrai je napisao/la: ›
Samo što većina cura ipak želi da inicijativu preuzme jači spol,to su nas još bake učile,bez obzira na današnju emancipaciju...
|
Da, najbolje je muškom prepustiti da bude osvajač kao u davna vremena.
Čudna stvar koju ne mogu u potpunosti objasniti.
|
pa stvar je u tom da cure daju a muskarci uzimaju...a ima i toga da muskarci imaju 3 puta jacu zelju za seksom..curama je vise do paznje i emocija.. |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
Vani se uvijek s nekim upoznam na način da stoje pored nas pa neka zezancija, gesta i dođe spika sama od sebe.
uletit nekom kao grom iz vedra neba, to mi idiotski...jebajga:-D
padobranka, ne zavaravaj se..žene imaju jaču želju za seksom i više u njemu uživaju od muškaraca...samo što su vaš odgoj i obrasci društvenog ponašanja učinili svoje pa ste suzdržanije u samom poticanju na sex. |
|
|
|
|
|
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol: Nebitno
|
nicoll je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Hehe, viš kak je to bilo jednostavno ;-) Naravno da da
|
kad i gdje oćeš? |
|
|
|
|
|
Skakavac
Ukupno postova: 206 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
maniche je napisao/la ( Pogledaj post): ›
.
|
vecini kontam i je,to je vise neka stara skola...lakse je to bilo radit kad zene nisu bile ovako cinicne
neznam odakle nam ideja da je prevrtaj ocima i drskost na neciji ulet dokaz inteligencije,ni zasto bi trebale ista dokazivat
u petak sam svjedocila takoj reakciji...decko sladak,zgodan,faca,casti moju poznanicu cugom i dodje do nje,nije nista jos ni reci stigao a ona prevrtaj ocima poprati izdahom i kaze mu "mislis da me mozes kupit za 20 kuna koliko si platio ovu cugu? bolje se vrati odakle si dosao"
tip u nevjerici okrece ledja i vrati se do svoje ekipe...na kraju se ispostavilo da joj se decko stvarno svidjajo ali nije se htio "borit i trudit" za nju
daj upucaj se
moramo se sabrat mi zene malo |
|
|
|
|
|
maniche
|
eto.zbog nje taj dečko, kao i ostatak njegove ekipe dobrih par godina neće priči drugoj curi
vidiš upravo si ovo ja ne želim dozvolit, da mi na neki normalan ulet neka frustrirana cura počne glumit facu i napravi konja od mene. |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
maniche je napisao/la: ›
vidiš upravo si ovo ja ne želim dozvolit, da mi na neki normalan ulet neka frustrirana cura počne glumit facu i napravi konja od mene.
|
Kako ne kuzis?! Pa, ocito onda taj lik nije bio dovoljno "hrabar" i nije ju "dovoljno zelio" da bi se "borio za nju".
A samo oni koji se "bore" i izlijece nesigurnost u glavama takvih riba su zasluzili umociti prste u med, dok one okurazene i samouvjerenije nego prije ne pozele frajera jos veceg statusa [zgodnijeg, bogatijeg, duhovitijeg, whatever], koji upravo njima, takvim superzgodnima (tja, najmanje jedan se "borio" za nju, onda mora da je superriba) pripada po sili prirode [lijepi se pare s lijepima, zgodni sa zgodnima, bogati s bogatima, ruznjikavi s ruznjikavima,...].
Svim tim ribama sto ocekuju "borbu" za njih, treba prici s prigusivacem u dzepu s nevidljivom tintom upisanim "fuck-n-run" na cevki. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
maniche
|
tako je
rješenje se nameće samo o sebi..mi smo poznati kao puno jednostavniji po tom pitanju, pa ajte cure vi nama prilazite?
budite sigurne da nećete biti odbijene, pogotovo ako platite cugu |
|
|
|
|
|
Skakavac
Ukupno postova: 206 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
nepisana pravila društva,alfa mužjaci,žene vole/žele/imaju potrebu biti osvojene,zašticene lalalalala
prežvakano masu puta u ovoj temi kontam
na kraju krajeva se sve svodi na to da smo svi/sve jedinke i da ima normalnih među stereotipima (oba spola)
probaj paš vidit! |
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Skakavac je napisao/la ( Pogledaj post): ›
u petak sam svjedocila takoj reakciji...decko sladak,zgodan,faca,casti moju poznanicu cugom i dodje do nje,nije nista jos ni reci stigao a ona prevrtaj ocima poprati izdahom i kaze mu "mislis da me mozes kupit za 20 kuna koliko si platio ovu cugu? bolje se vrati odakle si dosao"
|
Ovo je krajnje bezobrazno, pogotovo ako je prijateljica još i prihvatila to piće! Neodgoj. |
|
|
|
|
|
the_spirit08
Ukupno postova: 57 Spol: Muško
|
sve to treba izšamarat i poslat kući u 10 na spavanje |
|
_________________ Yo, Peace Man !!! |
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
.
|
vecini kontam i je,to je vise neka stara skola...lakse je to bilo radit kad zene nisu bile ovako cinicne
neznam odakle nam ideja da je prevrtaj ocima i drskost na neciji ulet dokaz inteligencije,ni zasto bi trebale ista dokazivat
tip u nevjerici okrece ledja i vrati se do svoje ekipe...na kraju se ispostavilo da joj se decko stvarno svidjajo ali nije se htio "borit i trudit" za nju
daj upucaj se
moramo se sabrat mi zene malo
|
Pih, pa ja bih bio presretan i poslao bih joj jos jednu cugu jer me postedila gubitka vremena. |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
.
|
daj upucaj se
moramo se sabrat mi zene malo
|
onda idući put mora upast i reć...nisi valjd toliko laka da te mogu kupit za 20 kn...ajmo bolje pričat i zabavljat se...i dečko uštedi |
|
|
|
|
|
R3nchi
Ukupno postova: 63 Lokacija: Plavi 9 BiTcH !! Spol: Muško
|
moramo se sabrat mi zene malo[/quote]
onda idući put mora upast i reć...nisi valjd toliko laka da te mogu kupit za 20 kn...ajmo bolje pričat i zabavljat se...i dečko uštedi
[/quote]
Kao prvo treba skupit Hrabrost i onda kao lav uletit u copor HIJENA jel danas se sve to nest coporativno izlazi, i onda dodjes s bilo kakvom spikom i Hijene te rastrgaju i dok se vracas k "svojima" tuzan pognute glave porazen iza sebe cujes cinican smijeh Hijena.. Sta je placanje cuge= jebanje?? Upoznavanje = jebanje?? I ono sta je tolko tesko dat broj pa ono ajd javi se popit cemo cugu po danjem trijeznom svijetlu al ne ocekuj previse.. E kontam da bi ljudi puno vise uletali.. |
|
_________________ I want my money,fuck u pay me..This is what i do... |
|
|
|
|
|