Autor |
Poruka |
slavica031
Ukupno postova: 147 Spol: Nebitno
|
brutal je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Reći ću samo jedno ; "Daleko od očiju, daleko od srca."
|
mi imamo msn, skype i da vidiš kako se gledamo, uf... a tek kad se nađemo... )) |
|
|
|
|
|
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol: Muško
|
slavica031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
brutal je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Reći ću samo jedno ; "Daleko od očiju, daleko od srca."
|
mi imamo msn, skype i da vidiš kako se gledamo, uf... a tek kad se nađemo... ))
|
A tek ako si u istom djelu grada..., ajme. |
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja. |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Hm, sve se može kad se hoće (potruditi..) ali ne može to vječno tako.. Kad-tad dođe do one faze kad jedno od dvoje u takvoj vezi moraju napraviti drastičnu promjenu, koja je najčešće ili doseljenje natrag ili prekid..
Ja sam izabrala doseljenje |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Mother Earth je napisao/la: ›
Et, onaj primjer koji sam gore spomeniLa... gotova priča,pukLa veza nakon dosta godina
|
Eto obrata, opet su zajedno, i odseLiLa se kod njega, na drugi kraj Hrvatske, i zato ja sad nemam s kim ić na Pannonian!!! |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
i zato ja sad nemam s kim ić na Pannonian!!!
|
Kad ne zoveš |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Frost je napisao/la: ›
i zato ja sad nemam s kim ić na Pannonian!!!
|
Kad ne zoveš
|
Pa kad sam |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Pa kad sam
|
Tko prvi Frostu... |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
PowerPuff
Ukupno postova: 303 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
insomnia je napisao/la: ›
Hm, sve se može kad se hoće (potruditi..) ali ne može to vječno tako.. Kad-tad dođe do one faze kad jedno od dvoje u takvoj vezi moraju napraviti drastičnu promjenu, koja je najčešće ili doseljenje natrag ili prekid..
Ja sam izabrala doseljenje
|
Cestitam na raspletu, jesi li zadovoljna odlukom?
Veza na daljinu ili ne? Zavisi od prirode veze, ak je baš kliknulo obostrano onda da. Iako, upravo zbog udaljenosti, dogode se stvari (s jedne ili druge strane) koje bi najradije izbrisali...ili?
Slažem se potpuno insomnia, mora doci do prijelomnog trenutka, prije ili kasnije... |
|
_________________ Beware of the Powerpuff |
|
|
|
Ally Mcbeal
Ukupno postova: 14 Spol: Žensko
|
Apsolutno DA! Makarska - Osijek funkcionira.. |
|
_________________ "...šišmiša se ja ne bojim, ne plašim se vištica ni noći..." |
|
|
|
nicoll
Ukupno postova: 236 Spol: Žensko
|
veza na daljinu --moguća--
iako je to jaako teško i treba strašno puo truda..ali mislim da su prilično bitne i godine.. |
|
_________________ Ona njemu:
"Bilo bi lijepo da si malo uzbuđen."
On njoj:
"Bilo bi uzbudljivo da si malo lijepa." |
|
|
|
Ally Mcbeal
Ukupno postova: 14 Spol: Žensko
|
To za godine, mudro zboriš... Mislim da iskustvo puno znači! Ali istina je da je potrebno puno truda, POVJERENUJA najviše |
|
_________________ "...šišmiša se ja ne bojim, ne plašim se vištica ni noći..." |
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
NIkad ne bih mogao biti u toj vezi niti shvaćam ljude koji su u takvim vezama..
zašto imati nešto jednom u pola godine kad možeš imati svaki dan.. |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
maniche je napisao/la: ›
NIkad ne bih mogao biti u toj vezi niti shvaćam ljude koji su u takvim vezama..
zašto imati nešto jednom u pola godine kad možeš imati svaki dan..
|
možda ne možeš imati svaki dan, ako imaš ono nešto s tom osobom, i samo s njom, onda je moguće veza na daljinu, ja i moj dečko smo živjeli zajedno, i onda je on išao zbog posla na teren i veza je funkcionirala Dubrovnik-Osijek, i dan-danas funkcionira.
Ako misliš da ne može funkcionirat onda ta veza nije ona prava i ne znači ti dovoljno |
|
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
Mislio sam na veze koje počinju, i uglavnom završavaju na daljinu.
Ovo tvoje mogu razumjet i to je ljjepo što ne odustajete..ali ako taj njegov posao nije nešto kratkoročno nego dugoročno, onda ćete završiti neslavno.
moja definicija veze sadržava puno toga ali odnos na daljinu tu ne spada.
nisam jedan od onih koji se uhvate partnera kao pijan plota, misle da je on "onaj pravi" i apsolutno božanstvo pa se ubijaju da bi spašavali vezu.
Svaki partner je zamjenjiv i od boljeg uvijek ima bolji.Baš zato sam i prekinio jednu vezu kad je cura odselila.a jedna je od onih koje se žene. |
|
|
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
pa nije bilo baš ni kratkoročno, jedno 10 mjeseci..i ne kažem da je lako, al nekad se stvarno isplati....
I da, da dodam što je neko već reko, bitne su godine, ili barem emocionalna zrelost |
|
|
|
|
|
|
|