Autor |
Poruka |
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
mrzim pogrebe, sliske ceste, klince koji vrište, glupa pitanja, sažaljenje, pedofiliju i sve religije svijeta. |
|
|
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
također mrzim ljude koji se prave da su ti prijatelji, i svu nepravdu u životu kad nemaš ni malo jebene sreće, i mrzim jebeni materijalizam. |
|
|
|
|
|
nicoll
Ukupno postova: 236 Spol: Žensko
|
mrzim osjećaj beskorisnosti..... |
|
_________________ Ona njemu:
"Bilo bi lijepo da si malo uzbuđen."
On njoj:
"Bilo bi uzbudljivo da si malo lijepa." |
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
korisnik_01
Ukupno postova: 33 Lokacija: onako, više zapadno... Spol: Muško
|
ne volim, a sad već i mrzim kad mobitelom nekoga zovem i onda mi se javi onaj hladni ženski glas:"pretplatnik je privremeno nedostupan. molimo pokušajte kasnije."
ono, kao da nisam sposoban sam shvatiti da mi se nitko nije javio, nego mi to netko mora dati do znanja.
eto. |
|
|
|
|
|
keka
Ukupno postova: 183 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
neću reći mrzim neg nevolim kad vidim ovako dobre i drage ljude po forumu kako pišu po 156 stranica bez veze jedno te isto napadajuči jedni druge
peace and love. |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Ne volim motore! |
Zadnja promjena: Stella1989; 10.02.2010. 1:31; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Ne volim ograničavanja ljudskih prava i sloboda, ne volim agresivce i galamđije, ne volim loše vrijeme (kao sad recimo), ne volim gužvu u prometu, ne volim govorne automate, hladnu kavu, toplo pivo itd.
Ništa i nikoga ne mrzim .
|
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Mrzim glupu matematiku i još gluplju nepravdu!!!!!!! |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
korisnik_01
Ukupno postova: 33 Lokacija: onako, više zapadno... Spol: Muško
|
|
|
|
lunalina
Ukupno postova: 163 Lokacija: minutes from nowhere Spol: Žensko
|
Mrzim žuljeve na rukama od čišćenja snijega.... |
|
_________________ words like violence brake the silence |
|
|
|
pop-ap-teta
Ukupno postova: 324 Spol: Nebitno
|
mrzim birokraciju u gradu, apsolutno svu, mrzim lazove po caritasima, mrzim izrabljivanja, nepravdu i kada se svaki pizdek pravi nadmocnim, mrzim babetine na salterima koje misle da su uvatile franca za jaja, mrzim sto malo tko od njih zna svoj posao, mrzim sto se posao dobiva samo preko veze, a mos biti glup ko kurac ))) mrzim mrzim mrzim, kao onaj plavi strumpf, mislim da je mrgud bio |
|
|
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Stella1989 je napisao/la: ›
Mrzim glupu matematiku i još gluplju nepravdu!!!!!!!
|
+ mrzim što osoba koju voLim više od ikog (mama) nije dobro |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
ne znam Ukupno postova: 65 Spol: Nebitno
|
Ljetno računanje vremena, lažljive babe tračare(m/ž), one koji uzdižu sebe na način da ponize druge, svatove i sprovode... |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
Stella1989 je napisao/la: ›
Mrzim glupu matematiku
|
matematika nije glupa, nju ili shvaćaš ili ne...
mrzim kad ne znam s čim da počnem a želim napravit svašta |
|
|
|
|