Autor |
Poruka |
seven-of-nine
Ukupno postova: 274 Lokacija: južno od mjesta gdje sjevera nema Spol: Žensko
|
pitanje nevezano za ovo, ali da ne otvaram novi topic ( i nemojte se smijati ) :
tenkiram inače euro super 95. jučer mi se upali lampica za rezervu, imam još 50km goriva. zabunom, jebiga, tenkiram super 95. i mislim si, okej, malo je lošije, al wtf... međutim, kad sam upalila auto, skontam da mi i dalje svijetli lampica, i dalje mi na displayu piše 5o km i nije mi se uopće pomaknula kazaljka za gorivo ( a tenkirala za 300 kn). jel moguće da je to zbog goriva? ja kontam da nije, ali zašto mi je sve odjednom otkazalo? |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
seven-of-nine je napisao/la: ›
pitanje nevezano za ovo, ali da ne otvaram novi topic ( i nemojte se smijati ) :
tenkiram inače euro super 95. jučer mi se upali lampica za rezervu, imam još 50km goriva. zabunom, jebiga, tenkiram super 95. i mislim si, okej, malo je lošije, al wtf... međutim, kad sam upalila auto, skontam da mi i dalje svijetli lampica, i dalje mi na displayu piše 5o km i nije mi se uopće pomaknula kazaljka za gorivo ( a tenkirala za 300 kn). jel moguće da je to zbog goriva? ja kontam da nije, ali zašto mi je sve odjednom otkazalo?
|
Predpostavka je da ti je zaglavio mjerač (tkz. plovak) goriva. Nalazi se u rezervoaru. Osim ako nisi gorivo sipala u čarape ??? Za bilo kakav detaljniji odgovor je malo podataka.
|
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
probaj resetirat to nekako ako možeš |
|
|
|
noname Ukupno postova: 204 Spol: Nebitno
|
Mladjo je napisao/la: ›
probaj resetirat to nekako ako možeš
|
izadji iz auta pa ponovo udji |
|
|
|
|
|
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
jel čekaš da ti se auto zagrije kad ga upališ il ga odmah gaziš preko 3000 obrtaja ?
ako ideš preko 3000 da siliš auto, može ti bit da ti se zbog toga poremetio mjerač goriva, jer kad daš full gas, a auto nije zagrijan srkne puno više goriva nego inače, tako da mjerač predje neku svoju granicu i sjebe se |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
lupiš iz sve snage šakom po instrument-tabli i vidiš šta će se dogoditi
dakle, odeš kod majstora da ti pregleda plovak... zbog goriva nije milijun posto jer to nema šanse da bude, plovak mjeri količinu tekućine i ne razaznaje jel to euro super ili super... vjerovatno ti je plovak sjeban... |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Ja ne obračam pažnju na kazaljku! |
|
|
|
|
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol: Nebitno
|
koji auto i koje godište? God starijih VW-ova se to zimi često zna dogoditi... nije do goriva neko plovak kad je gotovo prazan rezervar zapadne. Ima kao neka mala udubina u rezervarima i tamo malo zapne... ako je VW naravno |
|
|
|
|
|
seven-of-nine
Ukupno postova: 274 Lokacija: južno od mjesta gdje sjevera nema Spol: Žensko
|
hej, ljudi, tnx za savjete, ne gazim inače auto čim ga upalim, nego čekam da se zagrije. ugl, problem je bio u plovku, i riješeno je. hvala simo031, stižu kikirikiji |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
seven-of-nine je napisao/la: ›
hej, ljudi, tnx za savjete, ne gazim inače auto čim ga upalim, nego čekam da se zagrije. ugl, problem je bio u plovku, i riješeno je. hvala simo031, stižu kikirikiji
|
Drago mi je ako sam ti pomogao ... Hvala za kikaće !
|
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
|
|