Autor |
Poruka |
TNT
Ukupno postova: 50 Spol: Nebitno
|
E sad da vas vidim koliko ko čestit!!???
Prijedlozi: s kim? kada? gdje ? |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
TNT
|
Ha ha ha ha evo i brata sexana!!!! |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
TNT je napisao/la: ›
Prijedlozi: s kim? kada? gdje ?
|
...pa da čujemo prvo tebe... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
sex i skanadal... hmm..
-- koliko je ko cestit il ??
s kim, kada,gdje ?
--opet ne kuzim.. sta gdje ? skandal ?
glupe'l igre, nis ne kontam |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...pa očito nisi iskusan u sexu i skandalima, kad ne kužiš... ...
...šalim se, ne zamjeri...nisam ni ja baš shvatila pitanja... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Ženska_glava
Ukupno postova: 596 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
pošto vama muškima raste ego sa više cura i na provokativniji način, evo odgovora:
1. sa minimalno dvije cure
2. najbolji je ujutro
3. na vodenom krevetu...
Odgovara li it, TNT? |
|
|
|
anakonda
|
...ne kužim radi li si o bivšim ili budućim/zamišljenim sex skandalima... |
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
TNT je napisao/la: ›
Prijedlozi: s kim? kada? gdje ?
|
Takav se skandal da napraviti uvijek, npr. u subotu prijepodne u nekoj kabini za presvlačenje u Benettonu...
Wanna try it, TNT? |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
anakonda
|
...dakle, eto onda i mene s idejom...1. još jedna ženska osoba+muškarac; 2. kasni noćni sati; 3. zaglavljeni u dizalu na sat - dva, recimo... |
|
|
|
|
Ženska_glava
Ukupno postova: 596 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
anakonda je napisao/la: ›
...dakle, eto onda i mene s idejom...1. još jedna ženska osoba+muškarac; 2. kasni noćni sati; 3. zaglavljeni u dizalu na sat - dva, recimo...
|
maštovito! |
|
|
|
anakonda
|
...pa, nije baš do kraja, nisam razradila onaj dio s liftom ...ne volim baš skučene prostore, ali eto - vjerujem da ovo ne bi bilo loshe... |
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la: ›
...dakle, eto onda i mene s idejom...1. još jedna ženska osoba+muškarac; 2. kasni noćni sati; 3. zaglavljeni u dizalu na sat - dva, recimo...
|
ajd, iako je 2h previshe. nestalo bi zraka u liftu pih, ja nisam bas radi takve skandale tipa beneton,lift..
al kod lifta si zaboravila jednu bitnu stvar, ako je skandal u pitanju.. dogodi se da je u liftu bila kamera i sjutra ujutro, na omiljenom forumu... eto filma na jotjube ))
e to je sex skandal jos da su u glavnim ulogama puki i totalna strankinja... uuuuuuuu... )
mahmah; rece alana )))
ps. sori, nisam izdrzao )) |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...pa, da vidiš...rekoh da nisam do kraja razradila ideju, mada je zvučala zanimljivo na prvi pogled...moram smislit neko bolje mjesto, ostalo može ostati |
|
|
|
|
TNT
|
Eto vidite kakvi smo!!
Ova me prvo napala,pa ne razumije pa joj neš't opet,....a kako priča krenila biće tu svega u liftu ujutro kad budemo kretali u Benetton?
Aint that right Loona???Your TNT!!! |
|
_________________ I'm a dinamite!! |
|
|
|
|
|