Autor |
Poruka |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
nake_rado je napisao/la: ›
A da sad 100 megapiksela
Ja sam još uvijek ipak bliži 5800, pogotovo sad kad sam saznao da je cijena manja od onih 2500 što sam prvo vidio.
|
Nokia 5800 XM ima zastarjeli i za današnje prilike loš Symbian S60 operativni sustav... ono, da dođeš do neke opcije, moraš milijun puta kliknuti i gnjaviti se. Sam hardver nije loš, ali brate mili, totalna gnjavaža za korištenje... osim ako si i prije imao neki uređaj sam Symbianom pa si se navikao. |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
zlusch
|
zeros je napisao/la: ›
Ma uzmi iPhone...ak' sam se ja mog'o zajebat pa ga kupit, možeš i ti...
Nema mms, nema video snimanje, nema promjenjivu memorijsku karticu, ali ima tačskrin i baterija drži jedan cijeli dan ...o yeah...
|
Hmmm, Zeki.... koliko netočnosti u samo jednom postu - naravno da *ima* MMS, a video snimanje ima kada se napravi jailbreak... a onda ima sve i svašta, otvaraju se novi vidici
Ovo s karticom je loše, kao i gnjavaža sa iTunesom.... ono, ne možeš kopirati svoje MP3 i WMA fajlove u neki folder pa da Ajfon to svira nego sve mora ići preko iTunesa koji to onda konvertiraju u svoj format
Moram se nadopuniti još za jednu stvar - svaki, ali baš SVAKI uređaj koji ima ogromni zaslon i 3G naprosto guta bateriju. Ako pimplaš po mailu, fejsu i webu svako malo, ekran je osvijetljen stalno i to lagano sisa bateriju. 3G je pohlepni žderač kojeg treba odmah isključiti. WLAN isto zna uzeti sebi pa ako ga ne koristiš - isključi ga! I svakako nadogradi softver na v3.1.2 - osjetit ćeš razliku u kapacitetu.
Bio sam prošli tjedan doma na bolovanju.... napunio sam Ajfon u nedjelju navečer i izdržao mi je do petka. Bio je uključen WLAN, a koristio sam ga samo za pozive i do dva puta dnevno za službeni mail (da se ne moram spajati preko weba na Exchange). |
Zadnja promjena: zlusch; 15.02.2010. 21:45; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
HTC Hero:
Main disadvantages
* No video-call camera
* No FM radio
* No camera flash, dedicated shutter key or lens cover
* Camera features are a bit outdated
* CIF@15fps video recording (352 x 288 pixels) is below par
* No TV-out port
* No voice dialing
* Flash video playback is laggy
* Somewhat limited 3rd party software availability
* No DivX or XviD video support or a third-party application to play that
* Poor MP4 playback performance - barely watchable in video resolution above QVGA
* No Bluetooth file transfers (not without rooting)
* No proper file manager (not without rooting)
Sorry, previše minusa |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
zlusch
|
Frost je napisao/la: ›
Sorry, previše minusa
|
Realno, videopozive imaš samo na VIPu i skupi su pa ih nitko niti ne koristi. Kamera i video/TVout nisu jako važni onima koji kupuju Hero... za BT ne znam, mada koji će ti klinac kad imaš WLAN i 3G.
S druge strane imaš izvrsno HTC Sense sučelje, GPS, izvrsno umrežavanje, brdo aplikacija, Android koji je mila majka naspram nekih Windowsa ili Symbiana, a i otvoreniji je od Ajfona.
Ja sam pred pola godine bio u dilemi, kupiti Ajfon ili Hero - kada se napravi jailbreak tj. ukloni se Apple zaštita i ograničenja, Ajfon ispada gotovo jednako dobar kao i Hero, a u mnogim elementima i puno bolji (nažalost, ostaje ona jebada sa iTunesima). Odlučio sam se za Ajfon jer je bio doslovno 2,5 puta jeftiniji od Heroja. |
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
@Zluchs
Hero pogoni android koji je baziran na linuxu..nema s windowsima veze:)
@frost
Naravno da ima nedostataka,kao i svaki telefon.važno je napomenuti da je večina nedostaka koje si nabrojao vezana za android os a ne za telefon.dolaskom androida 2,0 to će će se ispraviti.dal sam rekao da novi android dosta trenutnih telefona neće vrtiti zbog malo ram-a..a hero hoće
Htc je korak ispred konkurencije i zajedno sa iphoneom predstavlja vrh,koji drugi tek trebaju stići..ako si možeš Priuštit hero,kupuj.bit ćeš mi zahvalan:) |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
maniche
|
Imaš pravo,brzo čitam pa promaknu bitne sitnice..pisao si o htc-u globalno..isprike:)
Btw hd2 ne vrti android???pa strašni su... |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
maniche
|
odličan..iako malo prevelik za moj ukus. |
|
|
|
|
|
zlusch
|
maniche je napisao/la: ›
odličan..iako malo prevelik za moj ukus.
|
Pa nije baš toliko prevelik:
HTC Hero: 112 x 56.2 x 14.4 mm
HTC HD2: 120.5 x 67 x 11 mm |
|
|
|
|
maniche
|
si ga držao u ruci?
pusti brojke, to je meni definitivno preveliko..zapravo, preširoko. |
|
|
|
|
|
meidenica_os
Ukupno postova: 85 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
nake_rado je napisao/la ( Pogledaj post): ›
meidenica_os je napisao/la: ›
Ja štedim ali nisam još siguran za šta, zasad okvirno želim da je touch screen da se mogu vajrles spojit na net i da ima dobre zvučnike (i da recimo nije preko nekih milju, milju i pol)
Nokia 5800 mi se čini dobra, smao neznam za cijenu.
|
nokia ti kosta oko 1500 kn tak nes nezz vise cjenu ja sam ju prosle godine kupila i dobijes memorijsku od 8 gb XD
|
Sad sam nešto gledao, pisalo je 2500 u slobodnoj prodaji.
U TELE 2 eno kaže 2 milje, odakle tebi za 1500 uzimam oma
zeros je napisao/la: ›
Ja štedim ali nisam još siguran za šta, zasad okvirno želim da je touch screen da se mogu vajrles spojit na net i da ima dobre zvučnike (i da recimo nije preko nekih milju, milju i pol)
Nokia 5800 mi se čini dobra, smao neznam za cijenu.
|
Ma uzmi iPhone...ak' sam se ja mog'o zajebat pa ga kupit, možeš i ti...
Nema mms, nema video snimanje, nema promjenjivu memorijsku karticu, ali ima tačskrin i baterija drži jedan cijeli dan ...o yeah...
|
iPhone je odličan, za uzet od prijatelja i onda kad skontaš da je glup nakon tih par minuta mu ga vratiš. ti sretan on ne i to je to
|
stari uzima preko firme više komada pa upola valjda manja cjena XD |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
danas idem po onaj T-mobile pulse...pa ćemo vidit kakav je... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
Frost
|
Bojo je napisao/la: ›
danas idem po onaj T-mobile pulse...pa ćemo vidit kakav je...
|
ajde pa javi kakav je
ja sad opasno pikiram na HTC Hero / T-Mobile G2 Touch |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Frost
|
zlusch je napisao/la: ›
S druge strane imaš izvrsno HTC Sense sučelje, GPS, izvrsno umrežavanje, brdo aplikacija, Android koji je mila majka naspram nekih Windowsa ili Symbiana, a i otvoreniji je od Ajfona.
|
Probao sam telefon i apsolutno sam flabbergasted oću jednog!! |
|
|
|
|
|
|