Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Najave: Macromedia i Microsoft gurui u informatičkoj školi!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Leon
Offline
Admin
Avatar

Ukupno postova: 4121
Lokacija: space
Spol: Muško Muško
Post Postano: 07.09.2006. 13:51 
Naslov:  Najave: Macromedia i Microsoft gurui u informatičkoj školi!
19.09.2006. 13:49
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Zbog velike potrebe na tržištu rada za djelatnosti Web Dizajn i Računalni Programer, Spin Studio organizira dva tečaja s početkom 19.rujna (web dizajn) i 5. listopada (računalno programiranje)!

Tečaj Web dizajn je licencirani Macromedia program edukacije koji provode Macromedia certificirani predavači. Uz zvanje web dizajnera i upis istog u radnu knjižicu, dobija se i Macromedia međunarodni certifkat.

Računalno programiranje u Visual Basicu.NET također se upisuje u radnu knjižicu uz provedbu Microsoft Certified Trainera u organizaciji jedinog Autoriziranog Microsoft Training Centar - Spin Studio.

Upisi su u tijeku i za ostale programe obrazovanja i osposobljavanja sa upisom u radnu knjižicu! Uz navedene izdvajamo Grafički dizajn, AutoCAD Operater, Računalni operater, Sistemski i mrežni administrator, te edukacije koji svoja dosadašnja znanja žele proširiti i nadopuniti (administrator SQL servera, ASP.net - programer internet aplikacija, napredni Excel, Acces, MS Project).

Za želju i potrebe međunarodne certifikacije, svaki mjesec organizirani su ispiti za module European Computer Driving Licence ECDL.

Pridružite nam se u Županijskoj 15/II. Upisi i informacije : 031/20 30 20 [email protected]

Sponzorirana vijest

_________________
--
Leon Linde
portal Osijek031.com
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: